Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.666)
Beoordelingen filteren
1.666 resultaten
Waardering van reizigers
521
741
280
76
48
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
521
741
280
76
48
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.666 beoordelingen
Beoordeeld op 16 januari 2019

Voor school zijn wij in de periode van 17-12-2018 tot en met 21-12-2018 naar het appartement Bajondillo geweest met een groep jongeren. Dit is ons erg goed bevallen. De ligging is prima je moet alleen wel wat verder lopen als je naar de stad wilt. De voorzieningen in de kamer waren perfect er was een keukentje met koelkast etc. rondom het hotel zijn er leuke bezienswaardigheden als je echt naar bekende bezienswaardigheden wilt dan moet je wel een stuk lopen maar dit is wel te doen met het lekkere weer. Het openbaar vervoer ligt ongeveer op 10 minuten loop afstand dus dit is ook prima te doen. Let wel op dat als je uit wilt gaan dat het in deze periode vrij moeilijk is. Hiervoor kun je het beste naar de stad Malaga. Wel beschikt het hotel over live muziek in de bar.
Verder bood het hotel goede gastvrijheid en vriendelijkheid vooral de nachtportier was erg vriendelijk en gastvrij.
Supermarkt zit gelijk naast het appartement en als je een pinautomaat nodig hebt zit die op nog geen 5 minuten loop afstand.

Al met al was dit een zeer geslaagde vakantie en echt een aanrader!

Kamertip: kamers aan de zeekant
Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Ninomisha
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Francisco M, Director General van Bajondillo Apartments, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 januari 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

Let us say how grateful we are for having chosen the Apartamentos Bajondillo on your recent visit to Torremolinos. It is very kind of you to dedicate part of your time to share your positive feedback of your experience with us.

We also highly appreciate your comments as they help us to solve our weaknesses and improve each day. We will be waiting for you back again to the Apartamentos Bajondillo, your home in Torremolinos.

Warm regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 januari 2019

Wij zijn met school voor een schoolexcursie 17 t/m 21 december naar Torremolinos gegaan. De ligging was perfect. Dichtbij het strand, supermarktjes in de buurt en aan de boulevard. Als je ongeveer een kwartiertje door liep had je de 'grotere' boulevard van Torremolinos waar de Brabander zit.

De kamer had 1 grote slaapkamer en dan 2 bedden die je uit de muur kon halen. De kamers hadden allemaal een keuken en elke dag werken de kamers opgeruimd door de housekeeping. Ook werden de badkamers goed schoongemaakt.

De medewerkers van het hotel waren erg vriendelijk. De receptie was een 24 uur receptie. En in de avond was er soms zelfs een Belgische man die Nederlands sprak. Het was een erg vriendelijke man die ons leuke tips had gegeven.

Met onze excursie hebben wij een stadstour gedaan door Torremolinos. Langs het strand op en daarna via de trappen omhoog naar het plein van Torremolinos, Je kwam langs schattige huisjes met leuke gekleurde bloempotjes. Via diezelfde weg kon je naar het metrostation lopen. Dit was ongeveer 10 minuten lopen. Via de metro zijn wij naar Malaga gegaan. Wat super leuk was, is dat er rond de tijd dat wij gingen (december) er elke dag een lichtshow was! En de hele stad was versiert met lichtjes.

Wij hebben de eerste dag in Malaga een Hop on Hopp off tour gedaan. Dat is super leuk en handig om snel de highlights van de stad te zien. Ondertussen kun je dan bij verschillende stops uitstappen en daar even rondkijken. Toen wij uitstapten bij het park van Malaga, liepen wij door naar de haven. Toen wij daar aan kwamen was er een soort kerstmarktje. Daarna reden wij door naar de stierenarena, helaas werd die toen verbouwd.

Ook hebben wij een excursie dag gehad bij de Caminito del rey. De voordelen van in december deze excursie doen? Er zijn bijna geen toeristen, dus je kunt lekker op je eigen tempo de tour lopen. De gids die mee ging sprak Engels en was de hele dag met ons. De gids vertelde verschillende verhalen tussendoor en je had een prachtig uitzicht.

Wij hadden zelf niet echt bijzonderheden met onze reis. Wel hadden wij een meisje die mee ging die wat slechter te been was. En omdat wij natuurlijk veel moesten lopen werd ze wel wat vermoeid daardoor. Ook toen wij in het appartement waren was het bezig met een verbouwing. Dus kon je wel eens vroeg wakker worden door de bouwvakkers, maar dat maakte verder niet heel veel uit omdat wij vaak vroeg wakker moesten worden voor ons dagprogramma.

een tip: Ga naar Malaga als je je vakantie in Torremolinos hebt geboekt. Het is een leuke afwisseling voor die week.

Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank tessawormskamp1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Francisco M, Director General van Bajondillo Apartments, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 januari 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for taking the time to share your positive experience, It is very satisfying to read your fantastic review and we appreciate you sharing it with us and other travellers.
We are happy to learn that you felt well taken care of in all areas of your stay. Our primary mission is to make sure our guests feel as if they we're right at home, so we are happy to fulfill your expectations.
Futhermore our location makes it perfect for being able to explore the city and many wonders.

We look forward to welcoming you back on your next visit to Torremolinos.

Sincerely,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 januari 2019

Voor een schoolreis zijn wij van 17 t/m 21 december met 34 personen naar dit appartement gekomen. De leeftijd van deze personen was tussen de 16/21 jaar. Het appartement ligt op een erg centrale plek. Binnen 10 minuutjes lopen ben je al op de strip van Torremolinos. Het appartement ligt direct aan het strand, een ideale ligging dus! Ook een supermarkt tegenover het appartement. De kamers waren erg ruim en netjes. Elke dag werd onze kamer schoongemaakt en de kamers waren groot genoeg. We sliepen in een 4 persoonskamer. 4 losse bedden, keukenblok, koelkast, balkon, eigenlijk alles wat we nodig hadden. Geen minpunten over de kamers.

Tijdens ons verblijf hebben we verschillende activiteiten gedaan, een echte aanrader is de Caminito del Rey. Tijdens deze excursie maak je een lange wandeling en loop je over het koningspad de Caminito del Rey. Spannend, maar zeker de moeite waard! Ontzettend mooi uitzicht. Met een transferbus zijn we naar de excursie gegaan in Malaga. Ook is het centrum van Malaga makkelijk te bereiken met de sneltrein/metro. Met een klein halfuurtje ben je in het centrum van Malaga. Treinkaartjes kosten tussen de 1-2 euro per persoon. Vanuit het appartement is het ongeveer 10 minuutjes lopen naar het dichtstbijzijnde metro/trein station.

Enige tip die ik mee kan geven: In Torremolinos is het niet heel druk in de wintermaanden. Wij hebben onze reis gecombineerd met enkele dagen naar Malaga. Ik denk dat als je alleen in Torremolinos blijft de hele week dat je snel bent uitgekeken. Enkele restaurantjes zijn wel open, maar verder is er niet heel veel te beleven. Ook uitgaan word lastig in de wintermaanden.

Wat ons erg meeviel waren de prijzen. In Torremolinos kun je al gauw uiteten voor een redelijke prijs. Ook de supermarkten en het openbaar vervoer was vrij goedkoop. Voor een laag budget kun je hier prima naar toe.

Het personeel van het appartement was erg vriendelijk. De receptie was 24 uur per dag open, ook een Nederlands sprekende meneer achter de receptie. In de periode dat wij er waren werd het zwembad gerenoveerd. Ook hebben ze een bar waar in de avond leuke live muziek is.

Zeker een aanrader!

Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ManonWitjes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Francisco M, Director General van Bajondillo Apartments, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 januari 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for taking the time to review your recent stay with us. We are delighted to know that our property was conveniently located in first beach line and close to the city centre and made it perfect for being able to explore the city and many wonders. We have shared your comments with all our staff. Our team have a passion to deliver excellent service and to ensure that our guests feel at home.
We hope to be your first choice should your travel brings you back to Torremolinos.

With much appreciation,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 oktober 2018 via mobiele applicatie

Ruime kamers, schoon, dicht bij strand en winkels. Avond animatie. Nederlandse zenders op tv voor liefhebber. Ruim opgezet met zwembad. Alles dichtbij...prima hotel. Straat oversteken en je zit op het strand. Personeel behulpzaam met problemen oplossen. WiFi gratis. Kortom een prima plek om wat dagen door te brengen.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 5sandraz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Francisco M, Director General van Bajondillo Apartments, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 november 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

We would like to express our gratitude for having chosen Apartamentos Bajondillo as your place of accommodation during your visit to Torremolinos. Furthermore, we appreciate the precious time you have invested in sharing your sincere impressions regarding your recent stay with us since all feedbacks are highly valued by us in order to exceed our guests’ expectations.It was very kind of you to have mentioned that our friendly staff, rooms facilities and the location were to your liking.

We sincerely hope that your overall experience in Torremolinos turned out to be a marvelous adventure, and hope that we may have the chance to welcome you on a future return trip to Torremolinos.

Sincerely yours,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 oktober 2018 via mobiele applicatie

Wederom verbleven in dit appartementen complex, helaas dit keer niet in het gerenoveerde gedeelte gezeten, deze appartementen zijn nog oudbollig met een oude badkamer, maar alles wordt keurig schoon gehouden.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank tuimelaar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Francisco M, Director General van Bajondillo Apartments, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 november 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you so much for taking the time to share your experience during your recent visit to Apartamentos Bajondillo.
We are pleased that you were happy with the service offered. and the fantastic location of our property.
We hope that we may have the chance to welcome you in a near future.

With kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken