Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Melia Costa del Sol(Torremolinos)
257 US$
233 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
345 US$
193 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Aan het strand
Bajondillo Apartments(Torremolinos)(Heel veel waar voor je geld!)
125 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 12% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 12% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 142 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

225 US$
205 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Aan het strand
207 US$
189 US$
Melia.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Aan het strand
Pierre & Vacances Residentie Torremolinos Stella Polaris(Torremolinos)(Heel veel waar voor je geld!)
151 US$
130 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
274 US$
257 US$
Melia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel Zen Airport(Torremolinos)(Heel veel waar voor je geld!)
79 US$
75 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
183 US$
176 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Beoordelingen (846)
Beoordelingen filteren
846 resultaten
Waardering van reizigers
447
291
78
22
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
447
291
78
22
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 846 beoordelingen
21 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel voor onze golf trip.
Schone kamers redelijk ontbijt en gelijk aan het strand.
Airco werkte ook goed en weinig omgevingsgeluiden
Prima aan te raden.
Heb het zwembad niet geprobeerd, maar zag er ook prima uit.

Verbleef: juni 2017, reisde met vrienden
Bedank Dolf B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 april 2017 beoordeeld

Prima hotel voor bed & breakfast.
Nadeel is slecht geïsoleerde kamers en kleine ruimte rond zwembad.
Top is hygiëne en properheid kamers en niveau van ontbijt.
Ook zeer vriendelijk personeel.
Geen mogelijkheid tot avondeten gezien.
Zeer goede internet connectie.

Kamertip: Hoe hoger hoe beter
  • Verbleef: april 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Geert V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

10 nachten in Hotel Isabel geslapen. Hotelkamer was schoon, fijne douche, prettig dat er koffie/thee faciliteiten op de kamer zijn. Wel wat gehorig: heb de buurman iedere nacht horen snurken. Ontbijtbuffet is uitgebreid en lekker. 's Middags een paar keer in de hotelbar gegeten: was ook lekker. Vriendelijk personeel, spreekt goed Engels, is heel behulpzaam. Fijne locatie, recht tegenover het strand. Auto gehuurd via het hotel en makkelijk in de omgeving te parkeren (hotel biedt parking aan voor €10 p/d: op straat is het gratis). In 10 minuten loop je naar de winkelstraten van Torremolinos (langs allerlei toeristische winkeltjes), in 20 minuten loop je naar Carihuela. Veel restaurants en cafés in de omgeving.

Verbleef: september 2016, reisde met een partner
Bedank Larissa T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Is gelukkig geen jongeren hotel of vol met bezopen Engelse.
Een nette hotel aan de boulevard.
Ruime kamers, goeie bedden en netjes.
Personeel is afwisselend vriendelijk en spreken redelijk Engels.
Heel goed ontbijt. Jammer dat je moet bijbetalen voor verse jus.
Klein zwembad maar de zee ligt op 50m van het hotel.
Parkeren is lastig en 10€ pd is wat overdreven voor zo hotel.

Verbleef: september 2016, reisde voor zaken
Bedank diep f
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juni 2016 beoordeeld

We verbleven in hotel nadat we een viertal nachten hadden doorgebracht in een landelijke omgeving bij Iznajar in een b&b. Drukke Torremolinos is dan wel groot verschil. We hadden een vlucht in de ochtend terug naar Nederland. Vanuit hotel ben je in kwartiertje op de luchthaven. We hadden kamer met zeezicht, vanaf balkon heb je mooi uitzicht op strand. We hebben ons aperitief (flesje cava uit bar, redelijke prijs 16 euro) op balkon genuttigd. Kamers zijn netjes, personeel behulpzaam.
Op het strand voor hotel zijn bedden te huur voor 3 euro pp.
Ontbijt goed verzorgd vanaf 7.30 is restaurant geopend.
Hotel is ons zeer goed bevallen zeker als overnachtigshotel naar luchthaven.

Kamertip: Zeezicht vanaf 3e verdieping
  • Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank ronderoe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken