Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.942)
Beoordelingen filteren
4.942 resultaten
Waardering van reizigers
2.454
1.819
474
118
77
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.454
1.819
474
118
77
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
22 - 27 van 4.942 beoordelingen
Beoordeeld op 22 februari 2018

Melia Costa del Sol is een uitstekend verblijf hotel. De ontvangst is warm en taktvol met begrip voor je wensen en vragen. De ligging is uitstekend met zicht over zee en langs een prachtige promenade. De voorzieningen zijn uitstekend met een uitstekend morgen en avondbuffet.

Datum van verblijf: februari 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Meliá Hotels International
Bedank herman1006
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
meliacost, Director de Relaciones con Clientes van Melia Costa Del Sol, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 februari 2018
Google-vertaling

On behalf of the staff of the Melia Costa del Sol I would like to thank you for having chosen us for your stay in Torremolinos, as well as for taking the time to post your comments on Tripadvisor.

It has been a great pleasure for us to have you here. We are proud to know that we were able to make your stay enjoyable and that our hospitality reached your expectations.

Your positive comments will help us with our continuing effort to improve the service quality for our guests.

We look forward to welcome you back to Melia Costa de Sol very soon.

Best regards,
Gilberto Castro.
Guest Experience Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 februari 2018

het woord aan de buitenkant renoviert maar het woord tijd ook de Kamers te renovieren en ja en hoop aandacht punten maar dat zijn echt echt een aantal dat ik deze niet allemal opschrijf een paar in Hotel aangekomen was bij de Receptie mij de indruk gegeven van van ben jij hier wel goed maar dat gebuurt vaker in verband met mijn donker uiterlijk dus naar ka mer deze was volgens booking een deluxe Vist Mar op de 8 ste verdieping heb een aantal fotos gemaakt kan je zelf beoordelen heb bij de receptie gevraagd of zij in de Badkamer de Toiletborstel zijn vergeten en antwoord was nee hebben wij niet en Receptionist merkte op heb ik thuis ook niet dus niet nodig in Hotel heeft geen Kamer vreemde antwoord en Ontbijtbuffet echt een van een 3 sterren Hotel maar Restaurant a la Karte de Keuken heerlijk goed en prima Kock fresh en smakelijk

Datum van verblijf: februari 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank RTH2810
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
meliacost, Director de Relaciones con Clientes van Melia Costa Del Sol, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 februari 2018
Google-vertaling

First of all we would like to thank you for taking the time to tell us about your recent stay at the Melia Costa del Sol. I am deeply sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies.

At Meliá Costa del Sol, we continuously strive to meet your needs and expectations; therefore your feedback is very important to us. For this reason we have taken the appropriate measures to ensure that this unusual situation will never happen again..

I really much appreciate if you may give us the opportunity to host you again in the near future in order to provide you with the best of our attention. Please do not hesitate to contact me ( gilberto.castro@melia.com) on your next visit to Torremolinos. I will be delighted to personally take care of you reservation during your next stay to ensure that you experience will be unforgettable

Looking forward to welcome you back, I remain at your complete disposal for any further assistance you may require.

Best regards,
Gilberto Castro
Guest Experience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 februari 2018 via mobiele applicatie

Geweldig hotel,zeer lekker eten veel keus.Een super kamer met zich op zee.Fijne locatie,kort bij de lift om naar boven naar het centrum te gaan.Vriendelijk en behulpzaam personeel.Zeer relax hotel met mooie inrichting

Datum van verblijf: februari 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank danielledQ2280UT
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
meliacost, Director de Relaciones con Clientes van Melia Costa Del Sol, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 februari 2018
Google-vertaling

Thank you for posting such a positive review and thank you for choosing to stay with us on your recent visit to Melia Costa del Sol .
It was a pleasure to have you with us and we look forward to welcoming you back on your next trip to Torremolinos.

Yours Sincerely
Gilberto Castro.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 februari 2018 via mobiele applicatie

Mooi en fijn hotel. Goede bedden, ruime propere kamer. Badkamer ook ruim en proper. Supervriendelijk personeel, onthaal, restaurant, bar...
Minpuntje : kamer is gehorig, wij hadden net de pech dat er naast onze kamer gasten tot midden in de nacht -02:00u- luidruchtig waren (groep). Jammer.
Renovatiewerken bezig, geen last van gehad daar wij toch vroeg wakker zijn.
Wordt overigens prachtig.
In het hoogseizoen lijkt het me te druk, met zoveel kamers/gasten.

Datum van verblijf: januari 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank tmkp2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
meliacost, Director de Relaciones con Clientes van Melia Costa Del Sol, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 februari 2018
Google-vertaling

Thank you very much for your kind feedback about your experience at the Melia Costa del Sol.
We are delighted you had an overall enjoyable stay and thank you for your kind comments about the hotel location , food and our facilities.

We genuinely appreciate all your comments as it gives us the opportunity to follow up on your experience and to ensure our service is highly maintained.

Looking forward to welcoming you again to Torremolinos.
Warm regards
Gilberto Castro - GEX Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 januari 2018

Is goed gelegen op de promenade
Heb er 7 en 3 dagen verbleven(408/307).Ik vind dit het beste hotel van Torremolinos
Bij aankomst vriendelijk ontvangst bij de balie,Een mooie en propere kamer met zeezicht,Het dinner was zeer verzorgd met een vriendelijke bediening en ook een zeer vriendelijke keuken brigade waar er ook nog om 21 uur nog lekker eten word geserveerd.Ik wil langs deze weg U ook bedanken voor de attentie die ik ontvangen heb voor mijn verjaardag 17/01 .Zal zeker dit hotel aanbevelen bij vrienden,en kom zeker nog terug

Datum van verblijf: januari 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 683rond
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
meliacost, Director de Relaciones con Clientes van Melia Costa Del Sol, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 januari 2018
Google-vertaling

Thank you for posting such a positive review and thank you for choosing to stay with us on your recent visit to Melia Costa del Sol.

It was a pleasure to have you with us and we look forward to welcoming you back on your next trip to Costa del Sol .

Yours Sincerely

Gilberto Castro - GEX Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken