Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sol Don Pablo by Meliá
Hotels in de buurt
Melia Costa del Sol(Torremolinos)
204 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
160 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Aan het strand
226 US$
207 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Aan het strand
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 230 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotel Zen Airport(Torremolinos)(Heel veel waar voor je geld!)
92 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
139 US$
115 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 128 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotel Isabel(Torremolinos)
141 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
190 US$
172 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
233 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Bajondillo Apartments(Torremolinos)
125 US$
111 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Riu Nautilus(Torremolinos)
277 US$
Cancelon
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Inclusief ontbijt
  • Zwembad
Beoordelingen (2.696)
Beoordelingen filteren
2.696 resultaten
Waardering van reizigers
1.111
1.077
364
94
50
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.111
1.077
364
94
50
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 2.696 beoordelingen
22 december 2017 beoordeeld

super qua prijs, ligging, vriendelijkheid, kamers. Alles top, voor herhaling vatbaar.

Restaurant is geweldig qua keuze, ontbijtbuffetten.

All-in is echte aanrader voor 1 week. Veel plaats aan het zwembad en onmiddellijke toegang tot het strand.

Kamertip: vraag naar een upgrade
  • Verbleef: november 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Frank S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jacobo D, Director de Relaciones con Clientes van Sol Don Pablo by Meliá, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 december 2017
Google-vertaling

Dear Frank S,

We truly appreciate your positive feedback on your stay at Sol Don Pablo!

We are honoured to read that you enjoyed the friendly service provided by our colleagues. We are also glad to know that you enjoyed our Restaurant and All Inclusive service.

We hope to welcome you back in the near future. Merry Christmas!!

Best regards,

Jacobo D.
Assistant Guest Experience
Sol Don Hoteles

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 november 2017 beoordeeld

We hadden een mooie, propere en ruime kamer met een ruime badkamer.
Ook het eten was dik in orde. Zowel 's ochtends als 's avonds was dit een gevarieerd buffet. Elke dag vond je nieuwe gerechten maar de typische Spaanse gerechtjes kwamen vaak terug. Ideaal!
Don Pablo heeft ook een fantastische ligging. Vlakbij de promenade en op korte afstand van het centrum zelf.
Wij komen zeker terug!

  • Verbleef: november 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank jolienl157
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jacobo D, Director de Relaciones con Clientes van Sol Don Pablo by Meliá, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 december 2017

Beste jolienl157
Bedankt om uw recensie op Tripadvisor te plaatsen.
Wij zijn zeer tevreden om te lezen dat Sol Don Pablo u aangenaam verrast heeft!
Het doet ons veel plezier dat u genoten heeft van de kamer, de locatie en het ontbijt
We kunnen niet wachten om u terug te verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Jacobo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 november 2017 beoordeeld

Don Pablo is uitstekend , zeer gezellig gerenoveerd , zowel binnen als buiten. Zeer aangenaam zonneterras met Beach Bar en zicht op zee. Aandachtspunt : keuze aan warme groenten dikwijls beperkt bij avondeten. Ontbijt uitstekend. Komen zeker terug.

  • Verbleef: november 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Meliá Hotels International
Bedank 569hv2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jacobo D, Director de Relaciones con Clientes van Sol Don Pablo by Meliá, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 december 2017
Google-vertaling

Dear 569hv2017,

Greetings from the Sol Don Pablo Hotel.

Thank you for having chosen our Hotel during your trip to Torremolinos as well as for sharing a beautiful review on TripAdvisor regarding your experience amongst us.

You have mentioned above all the details we daily work on in order to provide our clients with only the best in terms of products, service and quality.

We would be honored to welcome you again and live with you another memorable stay in Sol Don Pablo!

Kind regards,

Jacobo D.
Assistant Guest Experience
Sol Don Hoteles

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 november 2017 beoordeeld

prachtig gerenoveerd hotel,dicht bij de promenade en strand mooie zwembaden het eten is afwisselend en zeer goed het ontbijt is super dicht bij het centrum in de buurt zijn er enkele supermarkten en lokale souvenirwinkeltjes

Kamertip: zonnekant en zo hoog mogelijk
  • Verbleef: november 2017, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Jean H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jacobo D, Director de Relaciones con Clientes van Sol Don Pablo by Meliá, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 november 2017

Bedankt om uw recensie op Tripadvisor te plaatsen.
Wij zijn zeer tevreden om te lezen dat Sol Don Pablo u aangenaam verrast heeft!
Het doet ons veel plezier dat u genoten heeft van de kamer, de zwembaden en het ontbijt.
We kunnen niet wachten om u terug te verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
Jacobo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 oktober 2017 beoordeeld

Prachtig hotel
net gerenoveerd
mooie kamers
ideaal gelegen niet ver van het centrum
niet ver van trein en busstation uitstappen naar Malaga en Mijas
enig persoonlijk minpuntje weinig variatie in het eten (veel hetzelfde)

Kamertip: uitzicht op zee en zwembad zeer goed, ik denk de pare nummers
  • Verbleef: september 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank meyersmarc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jacobo D, Director de Relaciones con Clientes van Sol Don Pablo by Meliá, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 oktober 2017
Google-vertaling

Dear meyersmarc,

We are so happy to read your good comments about the hotel. We are always looking for the happiness and the relaxation of our guests, so it´s rewarding to know that you had a wonderful stay with us.

Hoping to have the pleasure of welcoming you back soon, so we can make your holidays an unforgettable experience.

Kind regards,

Jacobo D.
Assistant Guest Experience
Sol Don Hoteles

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken