Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sol Don Pablo by Meliá
Als dit hotel je aanspreekt, ben je misschien ook wel geïnteresseerd in
Sol Príncipe by Meliá(Torremolinos)(Heel veel waar voor je geld!)
157 US$
148 US$
Melia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Aan het strand
Hotel Zen Airport(Torremolinos)(Heel veel waar voor je geld!)
55 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Arcos de Montemar(Torremolinos)(Heel veel waar voor je geld!)
109 US$
93 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Melia Costa del Sol(Torremolinos)
154 US$
141 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Hotel Natursun(Torremolinos)(Heel veel waar voor je geld!)
51 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
92 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Restaurant
120 US$
114 US$
Melia.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Aan het strand
144 US$
136 US$
Melia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Bajondillo Apartments(Torremolinos)(Heel veel waar voor je geld!)
77 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
217 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (2.629)
Beoordelingen filteren
2.629 resultaten
Waardering van reizigers
1.074
1.055
360
91
49
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.074
1.055
360
91
49
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
FilterenAlle talen
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.629 beoordelingen
22 december 2017 beoordeeld

super qua prijs, ligging, vriendelijkheid, kamers. Alles top, voor herhaling vatbaar.

Restaurant is geweldig qua keuze, ontbijtbuffetten.

All-in is echte aanrader voor 1 week. Veel plaats aan het zwembad en onmiddellijke toegang tot het strand.

Kamertip: vraag naar een upgrade
  • Verbleef: November, 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Frank S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jacobo D, Director de Relaciones con Clientes van Sol Don Pablo by Meliá, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 december 2017
Google-vertaling

Dear Frank S,

We truly appreciate your positive feedback on your stay at Sol Don Pablo!

We are honoured to read that you enjoyed the friendly service provided by our colleagues. We are also glad to know that you enjoyed our Restaurant and All Inclusive service.

We hope to welcome you back in the near future. Merry Christmas!!

Best regards,

Jacobo D.
Assistant Guest Experience
Sol Don Hoteles

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 november 2017 beoordeeld

We hadden een mooie, propere en ruime kamer met een ruime badkamer.
Ook het eten was dik in orde. Zowel 's ochtends als 's avonds was dit een gevarieerd buffet. Elke dag vond je nieuwe gerechten maar de typische Spaanse gerechtjes kwamen vaak terug. Ideaal!
Don Pablo heeft ook een fantastische ligging. Vlakbij de promenade en op korte afstand van het centrum zelf.
Wij komen zeker terug!

  • Verbleef: November, 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank jolienl157
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jacobo D, Director de Relaciones con Clientes van Sol Don Pablo by Meliá, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 december 2017

Beste jolienl157
Bedankt om uw recensie op Tripadvisor te plaatsen.
Wij zijn zeer tevreden om te lezen dat Sol Don Pablo u aangenaam verrast heeft!
Het doet ons veel plezier dat u genoten heeft van de kamer, de locatie en het ontbijt
We kunnen niet wachten om u terug te verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Jacobo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 november 2017 beoordeeld

Don Pablo is uitstekend , zeer gezellig gerenoveerd , zowel binnen als buiten. Zeer aangenaam zonneterras met Beach Bar en zicht op zee. Aandachtspunt : keuze aan warme groenten dikwijls beperkt bij avondeten. Ontbijt uitstekend. Komen zeker terug.

  • Verbleef: November, 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Meliá Hotels International
Bedank 569hv2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jacobo D, Director de Relaciones con Clientes van Sol Don Pablo by Meliá, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 december 2017
Google-vertaling

Dear 569hv2017,

Greetings from the Sol Don Pablo Hotel.

Thank you for having chosen our Hotel during your trip to Torremolinos as well as for sharing a beautiful review on TripAdvisor regarding your experience amongst us.

You have mentioned above all the details we daily work on in order to provide our clients with only the best in terms of products, service and quality.

We would be honored to welcome you again and live with you another memorable stay in Sol Don Pablo!

Kind regards,

Jacobo D.
Assistant Guest Experience
Sol Don Hoteles

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 november 2017 beoordeeld

prachtig gerenoveerd hotel,dicht bij de promenade en strand mooie zwembaden het eten is afwisselend en zeer goed het ontbijt is super dicht bij het centrum in de buurt zijn er enkele supermarkten en lokale souvenirwinkeltjes

Kamertip: zonnekant en zo hoog mogelijk
  • Verbleef: November, 2017, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Jean H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jacobo D, Director de Relaciones con Clientes van Sol Don Pablo by Meliá, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 november 2017

Bedankt om uw recensie op Tripadvisor te plaatsen.
Wij zijn zeer tevreden om te lezen dat Sol Don Pablo u aangenaam verrast heeft!
Het doet ons veel plezier dat u genoten heeft van de kamer, de zwembaden en het ontbijt.
We kunnen niet wachten om u terug te verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
Jacobo

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 oktober 2017 beoordeeld

Prachtig hotel
net gerenoveerd
mooie kamers
ideaal gelegen niet ver van het centrum
niet ver van trein en busstation uitstappen naar Malaga en Mijas
enig persoonlijk minpuntje weinig variatie in het eten (veel hetzelfde)

Kamertip: uitzicht op zee en zwembad zeer goed, ik denk de pare nummers
  • Verbleef: September, 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank meyersmarc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jacobo D, Director de Relaciones con Clientes van Sol Don Pablo by Meliá, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 oktober 2017
Google-vertaling

Dear meyersmarc,

We are so happy to read your good comments about the hotel. We are always looking for the happiness and the relaxation of our guests, so it´s rewarding to know that you had a wonderful stay with us.

Hoping to have the pleasure of welcoming you back soon, so we can make your holidays an unforgettable experience.

Kind regards,

Jacobo D.
Assistant Guest Experience
Sol Don Hoteles

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken