Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.
We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Ben je op zoek naar de laagste hotelprijzen? Dan ben je op de juiste plek. We controleren meer dan 200 websites voor je.

“een echte aanrader” 5 van 5 bollen
Beoordeling van Hotel Don Paquito

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
Hotel Don Paquito
Beoordeeld als nr. 3 van 71 hotels in Torremolinos
Certificaat van uitmuntendheid
Niveau bijdrager
4 beoordelingen
“een echte aanrader”
5 van 5 bollen Beoordeeld op 29 oktober 2016

Wij hebben in hotel Don Paquito geslapen tijdens ons verblijf in Torremolinos. Het personeel werkt hard, is vriendelijk/professioneel, en doet haar uiterste best om de klanten zo goed mogelijk verder te helpen. Het hotel is spic en span, ik heb zelden zulke propere kamers gezien. Het ontbijtbuffet bood een divers aanbod aan voedingswaren,en ook hier zag alles er super-hygiënisch uit. Kortom, een echte aanrader.

  • Verbleef Oktober, 2016, bezocht met vrienden
    • 5 van 5 bollen
      Prijs/kwaliteit
    • 4 van 5 bollen
      Slaapkwaliteit
    • 5 van 5 bollen
      Service
Nuttig?
Bedank Zjofi S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling

782 Reizigersbeoordelingen

Waardering van reizigers
    473
    231
    56
    13
    9
Bekijk beoordelingen van
124
490
38
8
Overzicht waarderingen
  • Locatie
  • Slaapkwaliteit
  • Kamers
  • Service
  • Prijs/kwaliteit
  • Hygiëne
Tips van reizigers helpen jou bij het kiezen van de perfecte kamer.   Kamertips
Datum | Waardering
  • Eerst Deens
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Fins
  • Eerst Frans
  • Eerst Hongaars
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Pools
  • Eerst Portugees
  • Eerst Russisch
  • Eerst Spaans
  • Eerst Zweeds
  • Alles
Eerst Nederlands
Roeselare
Niveau bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
5 van 5 bollen Beoordeeld op 8 mei 2016

Eerste maal in dit hotel en wij komen zeker terug, vriendelijk onthaal aan de receptie,
Zeer mooie kamers en enorm vriendelijk personeel (Monica, Marie, enz!.....) ook heel lekker van eten (proficiat aan de koks)

  • Verbleef Mei, 2016, bezocht met familie
    • 5 van 5 bollen
      Prijs/kwaliteit
    • 5 van 5 bollen
      Kamers
    • 5 van 5 bollen
      Service
Nuttig?
2 Bedank Heidi D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel Don Paqui... T, Director de Relaciones con Clientes van Hotel Don Paquito, reageerde op deze beoordeling, 5 juni 2016
Google-vertaling
Dear guest,

Thank you for all your good comments about our hotel, we are very glad that you enjoy your holidays with us and we hope see you again in the future.

Kind Regards.

Belén Quirós.
Hotel Don Paquito.
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Grubbenvorst, The Netherlands
Niveau bijdrager
3 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
5 van 5 bollen Beoordeeld op 12 juni 2015

Een niet te groot hotel waar alle aandacht is voor de gasten, waar een vriendelijke sfeer heerst, waar het eten goed verzorgd is, de kamers schoon en de ligging rustig.
In de buurt van het hotel was altijd wel een parkeerplaats voor de auto te vinden

  • Verbleef Mei, 2015, bezocht met een partner
    • 4 van 5 bollen
      Prijs/kwaliteit
    • 5 van 5 bollen
      Hygiëne
    • 5 van 5 bollen
      Service
Nuttig?
1 Bedank magendans2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel Don Paqui... T, Director de Relaciones con Clientes van Hotel Don Paquito, reageerde op deze beoordeling, 21 juni 2015
Google-vertaling
Dear guest,

Thank you very much for staying with us and for posting a review on tripadvisor.

We are filled with happiness knowing that your stay with us was enjoyable and services offered filled your expectations.

We will be waiting for you with open arms when you back to Torremolinos.


Yours sincerely,


Belén Quirós.
Hotel Don Paquito.
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
cardenden
Niveau bijdrager
8 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 16 nuttige stemmen
5 van 5 bollen Beoordeeld op 11 januari 2015
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken

We bezochten Hotel Don Paquito drie keer de afgelopen twee jaar en hebben terug geboekt in September. We verbleven in een groot aantal hotels en deden een aantal cruises, maar dit hotel staat ongetwijfeld aan de top van onze lijst. De kwaliteit van het eten, de locatie, de bereikbaarheid van het hotel(3 uur-durende vlucht van Edinburgh, 10 minuten in de trein van Malaga naar Torremolinos en een korte wandeling door het stadscentrum) maar vooral de service van het personeel van de receptie, in het restaurant, in de bar, de meisjes die ons bedienen is uitstekend. Het is alsof we allemaal één groot gelukkige gezin zijn. Er is geen entertainment hier, maar er is een happy hour vanaf 17:00 ,waar de meeste gasten samen een praatje slaan. Het hotel is voor drie maanden gesloten wegens renovatiewerkzaamheden,maar wij hopen dat de ambiance en het karakter van het hotel hetzelfde blijft.

Nuttig?
7 Bedank hailsfa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel Don Paqui... T, Director de Relaciones con Clientes van Hotel Don Paquito, reageerde op deze beoordeling, 8 maart 2015
Google-vertaling
Dear sir,

We are very happy to know that you had a great time with us and that you enjoyed our facilities, location of the hotel, quality of our food, services,...

Also, we want to thank you for your comments about our staff.

We appreciate your loyalty and hope you will give us the pleausre of hosting you again on your next visit.


Kind Regards.


Belén Quirós.
Hotel Don Paquito.
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Solihull
Niveau bijdrager
22 beoordelingen
12 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 45 nuttige stemmen
5 van 5 bollen Beoordeeld op 19 december 2014
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken

Derde recent bezoek, en ja, het is elke keer steeds beter. De laatste keer verbleven we in kamer 506,
(klein,maar ideaal voor 5 dagen-break), waar de hele dag de zon schijnt op het balkon en het extra voordeel van een zijraam met uitzicht op zee, maakten onze vakantie. Het eten is nog steeds uitstekend en de medewerkers waren zoals steeds eerste klasse. Ik wacht ongeduldig de renovatiewerken af en kijk uit naar het volgende verblijf in ons favoriete hotel aan de Costa Del Sol. Als u een leuke vakantie in een rustige omgeving wilt, dan is dit "the place to be".

Nuttig?
5 Bedank ACESolihull
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel Don Paqui... T, Director de Relaciones con Clientes van Hotel Don Paquito, reageerde op deze beoordeling, 8 maart 2015
Google-vertaling
Dear sir,

First of all, we would like to thank you for staying at Don Paquito and for taking the time to give us feedback regarding your stay.

Our best satisfaction is knowing that our guests have enjoyed their stay with us and that they are looking forward to visit us again.

Thank you very much for staying with us.


Kind Regards.



Belén Quirós.
Hotel Don Paquito.
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Torremolinos bekeken
op 0.3 km afstand
Hotel Tarik
Hotel Tarik
nr. 2 van 71 in Torremolinos
4.5 van 5 bollen 446 beoordelingen
op 2.7 km afstand
Hotel La Luna Blanca
Hotel La Luna Blanca
nr. 1 van 71 in Torremolinos
5.0 van 5 bollen 300 beoordelingen
op 0.8 km afstand
Melia Costa del Sol
Melia Costa del Sol
nr. 7 van 71 in Torremolinos
4.5 van 5 bollen 3.237 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 0.2 km afstand
Hotel Isabel
Hotel Isabel
nr. 5 van 71 in Torremolinos
4.5 van 5 bollen 707 beoordelingen
op 0.2 km afstand
Sol Don Marco
Sol Don Marco
nr. 9 van 71 in Torremolinos
4.5 van 5 bollen 818 beoordelingen
op 0.1 km afstand
Sol Don Pedro Hotel
Sol Don Pedro Hotel
nr. 12 van 71 in Torremolinos
4.0 van 5 bollen 906 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Hotel Don Paquito geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Hotel Don Paquito

Gelegenheid: Hotel Don Paquito
Adres: Avenida Lido s/n | Playamar, 29620 Torremolinos, Spanje
Locatie: Spanje > Andalusië > Province of Malaga > Costa del Sol > Torremolinos
Voorzieningen:
Bar/lounge Gratis snelle internetverbinding (wifi) Restaurant Zwembad
Stijl hotel:
Nr. 3 romantisch hotel in Torremolinos
Nr. 10 familiehotel in Torremolinos
Prijsklasse (per nacht): 60 € - 168 €
Hotelcategorie:3 ster(ren) — Hotel Don Paquito 3*
Aantal kamers: 66
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, dus je kunt je reserveringen bij Hotel Don Paquito met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Don Paquito Torremolinos
Don Paquito Hotel

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding