Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gran Hotel Guadalpin Banus
Hotels in de buurt
Puente Romano Marbella(Marbella)
704 US$
670 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
H10 Andalucia Plaza(Nueva Andalucia)(Heel veel waar voor je geld!)
172 US$
168 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
345 US$
327 US$
AmareHotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
440 US$
393 US$
Melia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
278 US$
FuerteHoteles.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
331 US$
290 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Aparthotel Puerto Azul Marbella(Marbella)(Heel veel waar voor je geld!)
163 US$
151 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Aan het strand
330 US$
266 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
358 US$
321 US$
Melia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
199 US$
171 US$
getaroom.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Beoordelingen (1.021)
Beoordelingen filteren
1.021 resultaten
Waardering van reizigers
376
350
161
86
48
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
376
350
161
86
48
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.021 beoordelingen
17 december 2016 beoordeeld

Vriendelijk personeel. Goede service. Doch hotel verouderd van binnen en kamers dienen opgefrist te worden.Lekker ontbijtbuffet. Perfecte ligging. Ideaal om mooie wandelingen te maken langs de dijk aan de zee.

Kamertip: zicht op zee
  • Verbleef: december 2016, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Veerle D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ligging helemaal goed aan zee en op loopafstand puerto banus. Mooi en groot zwembad. Kamers ruim maar mogen wel wat vernieuwd worden. Alles in het hotel een beetje gedateerd. Service niet vijf sterren niveau.

Verbleef: oktober 2016, reisde met familie
Bedank Nathalie784
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2016 beoordeeld

Wij zijn een week verbleven in dit hotel en hebben genoten van het zalige ontbijt buiten op het terras. Ook aan het zwembad was het goed vertoeven en je had zicht op het strand en de zee vanuit je ligstoel. Dit hotel is voor ons een absolute aanrader voor mensen die graag te voet naar Puerto Banus gaan want dit is 10 minuten wandelen langs de zee.

  • Verbleef: april 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ingebrouwers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 februari 2016 beoordeeld

Mooi hotel recht aan zee. Heerlijk buiten ontbijt aan boulevard. Ontbijt buffet is zeer goed verzorgd.Vraag om espresso koffie (niet uit de kan), dat kan! Alle kamers hebben uitzicht op zee. Wij hadden junior suite superior. Dat was slaapkamer met aparte zitgelegenheid met keukenhoek, en een dubbel terras. Erg mooi en zeer ruim. Gratis wifi en goede verbinding. Relax zwembad. Fitness is erg klein.
Zou zeker weer terug gaan.

  • Verbleef: februari 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Godelieve B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Victor V, Director de Recepción van Gran Hotel Guadalpin Banus, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 maart 2016
Google-vertaling

Dear client,

We would like to thank you for sharing your experince in Gran Hotel Guadalpin Banus with all the viewers.

We appreciate your kind comments about your impressions and the service received during your stay.

It has been a pleasure to have you staying with us at Gran Hotel Gvadalpin Banús, and we would like to welcome you again to our Hotel in the near future.

Best regards,

Victor Villar
Front Desk Manager
Gran Hotel Guadalpin Banus

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 september 2015 beoordeeld

Het was heerlijk om hier een nachtje te mogen slapen. Wat een luxe en het uitzicht vanuit de kamer op het zwembad en de zee waren adembenemend. Er is ruime keuze bij het ontbijt. Vanuit het hotel loop je zo het strand op.

  • Verbleef: oktober 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Donna d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Victor V, Director de Recepción van Gran Hotel Guadalpin Banus, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 oktober 2015
Google-vertaling

Dear client,

Thank you for your kind comments during your stay with us. We are delighted that you have enjoyed your stay at Gran Hotel Guadalpin Banus.

We thank you for your positive feedback and your high evaluation regarding our service and staff and the hotel in general, your encouraging comments have been shared with the rest of our team and it is very much appreciated.

We hope to have the pleasure of serving you in the very near future.

With best regards,

Victor Villar
Front Desk Manager
Gran hotel Guadalpin Banus

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken