Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
  
Google
Manieren om Avenida del Mar te ontdekken
vanaf 29,04 US$
Meer info
vanaf 112,64 US$
Meer info
vanaf 112,64 US$
Meer info
vanaf 29,04 US$
Meer info
Beoordelingen (1.093)
Beoordelingen filteren
1.093 resultaten
Waardering van reizigers
554
424
106
6
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
554
424
106
6
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.093 beoordelingen
Beoordeeld op 28 februari 2020

Hou je van beelden van Dali. Dan moet je hier zijn. Een prachtig plein vol mooie bronzen beelden van Dali. De een nog meer bijzonder dan de ander. Bovenaan het plein is een parkje (Plca Espagna). Daar is een bakker/restaurant/bar Canasta waar je echt de beste koffie van Marbella kan drinken voor € 1,55 per kop. En ze hebben er super lekkere broodjes en taarten. Een aanrader.

Datum van activiteit: februari 2020
Bedank alexanderlZ5273AR
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 februari 2020

Lppend langs de boulevard kom je bij de Avenida del Mar. Een brede langzaam oplopende voetgangers verbinding naar de binnenstad. Er is een indrukwekkend grote hoeveelheid prachtige beelden van Salvador Dali. En aan het einde vind je een van de mooiste fonteinen van de stad.

Datum van activiteit: februari 2020
Bedank worldtravellersdream
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 december 2019

Prima startpunt voor start aan bezoek aan de oude stad.
Begin op een bankje of terrasje in de tropische tuin om vervolgens richting oude stad te gaan.

Datum van activiteit: december 2019
Bedank Mic20191
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 december 2019

Marbella is prachtig en voor elk wat wils ,goede hotels ,veel shopplezier en veel gezellige restaurantjes en barrekens

Datum van activiteit: september 2019
Bedank MoniqueG1190
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 december 2019

Een mooie start voor het bezichtigen van het oude Marbella. Komend vanaf de Boulevard start hier je reis naar het oude centrum

Datum van activiteit: november 2019
Bedank 38garryv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken