Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
361 US$
332 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
336 US$
296 US$
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Puente Romano Marbella(Marbella)
806 US$
519 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
348 US$
266 US$
FuerteHoteles.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 297 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

230 US$
194 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
332 US$
311 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
267 US$
257 US$
iberostar.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Aparthotel Puerto Azul Marbella(Marbella)(Heel veel waar voor je geld!)
125 US$
113 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Aan het strand
247 US$
231 US$
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Beoordelingen (2.005)
Beoordelingen filteren
2.005 resultaten
Waardering van reizigers
1.337
444
140
41
43
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.337
444
140
41
43
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
17 - 22 van 2.005 beoordelingen
7 september 2016 beoordeeld

Ben er op bezoek geweest bij vrienden die er logeerde, mijn eerste indruk zeer druk hotel. Heb er 10jaar geleden gelogeerd, niet meer te herkennen, was vroeger veel rustiger, heb er een lunch genomen in de tuin aan de zwemdok, was lekker, goede service en zeer vriendelijke bediening, daarna koffie gaan drinken in Capucino aan het strand was zeer aangenaam.

  • Verbleef: september 2016, reisde met vrienden
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank vanparijs l
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
abel_lopez_ybarra, E: Red Glove Service Manager van Gran Melia Don Pepe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 september 2016
Google-vertaling

Dear vanparijs l,

First of all I would like to thank you for taking the time to share your experience about your recent stay at Gran Meliá Don Pepe.

I am glad that you enjoyed the service and the lunch served at the Pool Bar while overlooking to the Mediterranean Sea.

i Look forward to welcoming you back soon...

Greetings from the heart,

Abel López Ybarra
Red Glove Service Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juni 2016 beoordeeld

Super hotel!!! Zeer mooie kamer... Alles zeer netjes onderhouden. Alle personeelsleden super vriendelijk. Het ontbijt, de service, de rust en de prachtige tuin zijn meer dan geweldig. Mogelijkheden genoeg om te wandelen, het oude centrum, langs het strand op de promenade.. Voor mensen die iets minder te been zijn ligt er naast het hotel een kleine weg naar het strand via een mini parkje... Geen trappen dan ... De capuccinobar die onder aan de trappen van het hotel ligt, aan de promenade, heeft gelukkig niets met het hotel te maken.. Nog nooit zo een arrogante bediening gekregen... Wij zijn er dan ook niet meer geweest... Leuke eetgelegenheden in zowel het hotel als op wandelafstand. Kortom, dit hotel heeft alles wat een mens nodig heeft om te genieten van een super vakantie ... Wij gaan zeker terug. .

Kamertip: Premium met zeezicht
  • Verbleef: juni 2016, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
4  Bedank Willy A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
abel_lopez_ybarra, E: Red Glove Service Manager van Gran Melia Don Pepe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 juni 2016
Google-vertaling

Dear Willy A,

Thank you for taking the time to share your experience about your recent stay at Gran Meliá Don Pepe.
I am extremely pleased to realize how much you enjoyed your journey with us appreciating every single detail of our service, besides the beautiful location and hotel design.

It is a pleasure to learn that you appreciated all our services, with special mention to the breakfast, as a result of our staff professionalism and passion for job aiming to provide the guests with the best delights. Your kind words addressed to the staff professionalism and highlighting our excellent service, mean a reason of great pride and motivation for us

I really look forward to welcoming you back soon to let you live another tailor made experience.

Greetings from the heart,

Abel López Ybarra
Red Glove Service Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We waren voor een korte, rustgevende vakantie op zoek naar een goed hotel in Marbella. Dat en meer hebben we in Gran Melia Don Pepe gevonden.
Als je maar voor een paar dagen ter plaatse bent wil je niet altijd om de haverklap een taxi moeten nemen of een auto huren, als je in dit hotel verblijft hoeft dat ook niet. Met zijn directe toegang tot het strand en de lange wandel- en fietsdijk die Marbella met Puerto Banus verbindt, kan je van hieruit alles te voet of met de fiets doen (fietsenverhuur naast het hotel).
We hadden een premium kamer met zicht op zee: perfect voor een koppel voor een korte periode.
Ontbijt: Alles wat je maar kan bedenken is er, zéér verzorgd.
Zwembad: super service aan en rond het zwembad, niks is teveel gevraagd en altijd ligstoelen en parasols beschikbaar.
Alle restaurants en bars die deel uitmaken van het hotel zijn op 5* niveau qua gastvrijheid en smaak.
Tijdens ons verblijf was mijn partner jarig en kreeg ze als verrassing op de kamer een fles champagne en een lekker chocoladedessert geleverd.
Dit hotel is niet goedkoop maar je krijgt de volledige 5* service waar je voor betaalt, en voor ons was het de prijs zeker waard. Wij komen terug !

Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
1  Bedank TTTim
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
abel_lopez_ybarra, E: Red Glove Service Manager van Gran Melia Don Pepe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 juni 2016
Google-vertaling

Dear TTTim,

First of all I would like to thank you for taking the time to share your lovely comment about your recent stay with us and for having chosen us to celebrate your partner's birthday.I really hope we made a memorable one.

I am glad to know that you enjoyed our superb location, a few minutes walking distance from Marbella Old Town and Puerto Banus, our gastronomic concepts with special mention to our breakfast prepared ,on a daily basis,with genuine and local products.

Thank you for being such a perfect ambassador of our service culture and for highlighting the staff professionalism. We work every day with passion in order to turn each stay into a memorable experience…

I look forward to welcoming you back in a near future to let you live another tailor made journey...

Greetings from the heart,

Abel López Ybarra
Red Glove Service Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juni 2016 beoordeeld

Super ontbijt, lekker avondeten. Uitstekende locatie. Mooie, verzorgde kamers.
Niet direct aan het strand : gescheiden door promenade.
Strandstoelen afschuwelijk duur : 25€ pp per dag zonder korting als je in t hotel verblijft
(geen privestrand), iets verder stoelen voor 7€ per dag ?! Mag niet voor een 5* GL hotel.
Consumpties in t hotel te duur (vb koffie 5,5€) waardoor er nooit volk was in de bars.
Bij inchecken geen info over locatie noch uren vd maaltijden, geen info over andere voorzieningen. Restaurantpersoneel gedroeg zich te 'onderdanig' vriendelijk.

  • Verbleef: mei 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Dominique P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
abel_lopez_ybarra, E: Red Glove Service Manager van Gran Melia Don Pepe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 juni 2016
Google-vertaling

Dear Dominique P,

Thank you for taking the time to share your experience about your recent stay wiht us on Tripadvisor.

I am glad to know that you enjoyed our superb location, a few minutes walking distance from Marbella Old Town and Puerto Banus, our gastronomic concepts with a special mention to our delicious breakfast.

We highly value our guest’ comments in order to constantly monitor and improve the level of service we strive to offer. Since we take the comfort of our guests very seriously at our Resort, aiming to convert each journey into memorable experiences, we are sorry to learn about your concerns.

I am sure that the expressed opinions will not compromise the positive perception of the overall stay for a future visit, likewise we consider them as useful tool to keep pursuing high standard level of service.

Looking forward to to personally welcoming you back, please consider myself at your disposal.

Abel López Ybarra
Red Glove Service Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juni 2016 beoordeeld

Heerlijk 5 sterren hotel aan de Golden Mile, hadden Red level supreme kamer met groots zeezicht, 5e verdieping.Uitstekend bed, meubilair is enigzins gedateerd maar acceptabel, badkamer klein, geen aparte douche, kamers mogen wat groter. Perfecte locatie, personeel/service, tuin, zwembad, restaurants en wellness maakten voor ons gevoel 50 % onderdeel van de prijs van ons verblijf. Red level lounge was top. Wij komen zeker terug !

  • Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Meliá Hotels International
1  Bedank Toby1996
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
abel_lopez_ybarra, E: Red Glove Service Manager van Gran Melia Don Pepe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 juni 2016
Google-vertaling

Dear Antonius Norber... V,

First of all I would like to thank you for taking the time to share your lovely experience with us about your recent stay on Tripadvisor.

I am glad to read that you enjoyed your stay with us appreciating our superb location, just few minutes far away Marbella Old Town and Puerto Banus and our facilities.Thank you for the kind words addressed to our professionalism and attentive staff, who always go above and beyond expectations to offer unforgettable moments.

I would like to inform you that we are currently refurbishment our bathrooms in order to be able to offer the service that we strive for.

I look forward to welcoming you back in a near future to let you live another tailor made experience in the Golden Mile...

Greetings from the heart,

Abel López Ybarra
Red Glove Service Manager


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken