Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“super goed”
Beoordeling van Gran Melia Don Pepe

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 10 websites!
Gran Melia Don Pepe
Beoordeeld als nr. 5 van 70 hotels in Marbella
Certificaat van uitmuntendheid
11 september 2016 beoordeeld

We verblijven nu in Don Pepe . Alles is zeker naar wens . Vriendelijk personeel . Proper overal !Kamer met zeezicht geboekt : super mooi uitzicht op t zwembad en de zee.
De ligging is ook goed , gemakkelijk te voet naar t centrum. Wie niet goed kan stappen de bus stopt hier op 5 min stappen . De bus is zeer goedkoop 1€18 per rit . De taxi s zijn ook niet duur .
Er is wel een punt die ons tegenvalt : in de brochure staat dat het diner in buffet is maar van 1September moet je in TBone restaurant gaan à la carte . Maar als je hier 10 dagen bent is dat niet goed .wij verkiezen buffet dan heb je meer keuze en is er ook meer vakantie gevoel . Het TBone restaurant is wel heel lekker en verzorgd . Zeer vriendelijke bediening . Het ligt zeker niet aan het restaurant . Daarom geven wij geen 5

  • Verbleef: September, 2016, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank 554erica
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
abel_lopez_ybarra, E: Red Glove Service Manager van Gran Melia Don Pepe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 september 2016
Google-vertaling

Dear 554erica,

First of all I would like to thank you for taking the time to share your experience about your recent stay at Gran Meliá Don Pepe.

I am delighted to read that you enjoyed a pleasant overall stay with us appreciating our superb location, just few minutes far away Marbella Old Town and Puerto Banus, overlooking the Mediterranean sea, our room design and our facilities.

I would like to inform you that we do not provide anymore luch/dinner buffet because we give our guests the opportunity to order á la carte menu at our T- Bone Restaurant to make you try the most exquisite spanish flavours while you are with us.

I look forward to welcoming you back soon to let you live another unforgettable experience...

Greetings from the heart,

Abel López Ybarra
Red Glove Service Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling
Beoordelingen (1.837)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

13 - 17 van 1.837 beoordelingen

7 september 2016 beoordeeld

Ben er op bezoek geweest bij vrienden die er logeerde, mijn eerste indruk zeer druk hotel. Heb er 10jaar geleden gelogeerd, niet meer te herkennen, was vroeger veel rustiger, heb er een lunch genomen in de tuin aan de zwemdok, was lekker, goede service en zeer vriendelijke bediening, daarna koffie gaan drinken in Capucino aan het strand was zeer aangenaam.

  • Verbleef: September, 2016, reisde met vrienden
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank vanparijs l
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
abel_lopez_ybarra, E: Red Glove Service Manager van Gran Melia Don Pepe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 september 2016
Google-vertaling

Dear vanparijs l,

First of all I would like to thank you for taking the time to share your experience about your recent stay at Gran Meliá Don Pepe.

I am glad that you enjoyed the service and the lunch served at the Pool Bar while overlooking to the Mediterranean Sea.

i Look forward to welcoming you back soon...

Greetings from the heart,

Abel López Ybarra
Red Glove Service Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juni 2016 beoordeeld

Super hotel!!! Zeer mooie kamer... Alles zeer netjes onderhouden. Alle personeelsleden super vriendelijk. Het ontbijt, de service, de rust en de prachtige tuin zijn meer dan geweldig. Mogelijkheden genoeg om te wandelen, het oude centrum, langs het strand op de promenade.. Voor mensen die iets minder te been zijn ligt er naast het hotel een kleine weg naar het strand via een mini parkje... Geen trappen dan ... De capuccinobar die onder aan de trappen van het hotel ligt, aan de promenade, heeft gelukkig niets met het hotel te maken.. Nog nooit zo een arrogante bediening gekregen... Wij zijn er dan ook niet meer geweest... Leuke eetgelegenheden in zowel het hotel als op wandelafstand. Kortom, dit hotel heeft alles wat een mens nodig heeft om te genieten van een super vakantie ... Wij gaan zeker terug. .

Kamertip: Premium met zeezicht
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juni, 2016, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
4  Bedank Willy A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
abel_lopez_ybarra, E: Red Glove Service Manager van Gran Melia Don Pepe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 juni 2016
Google-vertaling

Dear Willy A,

Thank you for taking the time to share your experience about your recent stay at Gran Meliá Don Pepe.
I am extremely pleased to realize how much you enjoyed your journey with us appreciating every single detail of our service, besides the beautiful location and hotel design.

It is a pleasure to learn that you appreciated all our services, with special mention to the breakfast, as a result of our staff professionalism and passion for job aiming to provide the guests with the best delights. Your kind words addressed to the staff professionalism and highlighting our excellent service, mean a reason of great pride and motivation for us

I really look forward to welcoming you back soon to let you live another tailor made experience.

Greetings from the heart,

Abel López Ybarra
Red Glove Service Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We waren voor een korte, rustgevende vakantie op zoek naar een goed hotel in Marbella. Dat en meer hebben we in Gran Melia Don Pepe gevonden.
Als je maar voor een paar dagen ter plaatse bent wil je niet altijd om de haverklap een taxi moeten nemen of een auto huren, als je in dit hotel verblijft hoeft dat ook niet. Met zijn directe toegang tot het strand en de lange wandel- en fietsdijk die Marbella met Puerto Banus verbindt, kan je van hieruit alles te voet of met de fiets doen (fietsenverhuur naast het hotel).
We hadden een premium kamer met zicht op zee: perfect voor een koppel voor een korte periode.
Ontbijt: Alles wat je maar kan bedenken is er, zéér verzorgd.
Zwembad: super service aan en rond het zwembad, niks is teveel gevraagd en altijd ligstoelen en parasols beschikbaar.
Alle restaurants en bars die deel uitmaken van het hotel zijn op 5* niveau qua gastvrijheid en smaak.
Tijdens ons verblijf was mijn partner jarig en kreeg ze als verrassing op de kamer een fles champagne en een lekker chocoladedessert geleverd.
Dit hotel is niet goedkoop maar je krijgt de volledige 5* service waar je voor betaalt, en voor ons was het de prijs zeker waard. Wij komen terug !

Verbleef: Juni, 2016, reisde met een partner
1  Bedank TTTim
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
abel_lopez_ybarra, E: Red Glove Service Manager van Gran Melia Don Pepe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 juni 2016
Google-vertaling

Dear TTTim,

First of all I would like to thank you for taking the time to share your lovely comment about your recent stay with us and for having chosen us to celebrate your partner's birthday.I really hope we made a memorable one.

I am glad to know that you enjoyed our superb location, a few minutes walking distance from Marbella Old Town and Puerto Banus, our gastronomic concepts with special mention to our breakfast prepared ,on a daily basis,with genuine and local products.

Thank you for being such a perfect ambassador of our service culture and for highlighting the staff professionalism. We work every day with passion in order to turn each stay into a memorable experience…

I look forward to welcoming you back in a near future to let you live another tailor made journey...

Greetings from the heart,

Abel López Ybarra
Red Glove Service Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juni 2016 beoordeeld

Super ontbijt, lekker avondeten. Uitstekende locatie. Mooie, verzorgde kamers.
Niet direct aan het strand : gescheiden door promenade.
Strandstoelen afschuwelijk duur : 25€ pp per dag zonder korting als je in t hotel verblijft
(geen privestrand), iets verder stoelen voor 7€ per dag ?! Mag niet voor een 5* GL hotel.
Consumpties in t hotel te duur (vb koffie 5,5€) waardoor er nooit volk was in de bars.
Bij inchecken geen info over locatie noch uren vd maaltijden, geen info over andere voorzieningen. Restaurantpersoneel gedroeg zich te 'onderdanig' vriendelijk.

  • Verbleef: Mei, 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Dominique P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
abel_lopez_ybarra, E: Red Glove Service Manager van Gran Melia Don Pepe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 juni 2016
Google-vertaling

Dear Dominique P,

Thank you for taking the time to share your experience about your recent stay wiht us on Tripadvisor.

I am glad to know that you enjoyed our superb location, a few minutes walking distance from Marbella Old Town and Puerto Banus, our gastronomic concepts with a special mention to our delicious breakfast.

We highly value our guest’ comments in order to constantly monitor and improve the level of service we strive to offer. Since we take the comfort of our guests very seriously at our Resort, aiming to convert each journey into memorable experiences, we are sorry to learn about your concerns.

I am sure that the expressed opinions will not compromise the positive perception of the overall stay for a future visit, likewise we consider them as useful tool to keep pursuing high standard level of service.

Looking forward to to personally welcoming you back, please consider myself at your disposal.

Abel López Ybarra
Red Glove Service Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Marbella bekeken
op 2.3 km afstand
Puente Romano Marbella
Puente Romano Marbella
nr. 8 van 70 in Marbella
1.428 beoordelingen
op 4.2 km afstand
Melia Marbella Banus
Melia Marbella Banus
nr. 15 van 70 in Marbella
1.777 beoordelingen
op 2.0 km afstand
Amare Marbella Beach Hotel
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 12.0 km afstand
Marriott's Marbella Beach Resort
op 6.3 km afstand
Gran Hotel Guadalpin Banus
Gran Hotel Guadalpin Banus
nr. 19 van 70 in Marbella
977 beoordelingen
op 9.6 km afstand
Barcelo Marbella
Barcelo Marbella
nr. 12 van 70 in Marbella
1.542 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Gran Melia Don Pepe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Gran Melia Don Pepe

Adres: Jose Melia s/n, 29602, Marbella, Spanje
Telefoonnummer:
Locatie: Spanje > Andalusië > Province of Malaga > Costa del Sol > Marbella
Voorzieningen:
Bar/lounge Strand Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Restaurant Roomservice Shuttlebusservice Spa Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 2 spahotel in Marbella
Nr. 3 luxe hotel in Marbella
Nr. 4 hotel aan het strand in Marbella
Nr. 8 romantisch hotel in Marbella
Nr. 8 zakenhotel in Marbella
Prijsklasse: 167 € - 879 € (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — Gran Melia Don Pepe 5*
Aantal kamers: 193
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Melia, TripOnline SA, Expedia, HotelQuickly en 5viajes2012 S.L., dus je kunt je reserveringen bij Gran Melia Don Pepe met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Gran Melia Don Pepe Hotel Marbella
Gran Melia Marbella
Gran Melia Hotel Marbella
Don Pepe Marbella
Don Pepe Hotel Marbella

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding