Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
113 US$
View deal
Gratis annuleren tot 25/04/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Priceline
113 US$
View deal
Gratis annuleren tot 25/04/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Agoda.com
128 US$
102 US$
View deal
BESPAAR 26 US$
Gratis annuleren tot 22/04/21
Hotels.com114 US$
Expedia.com114 US$
getaroom.com128 US$
alle 16 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.092)
Beoordelingen filteren
1.092 resultaten
Waardering van reizigers
814
205
38
19
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
814
205
38
19
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.092 beoordelingen
Beoordeeld op 16 maart 2020

We hebben daar 4 nachten overnacht en hadden een kamer geboekt aan de binnenkant van het gebouw, zonder uitzicht maar wel met daglicht. Het was daar bijzonder stil, geen lawaai van het drukke verkeer en uitstekend ben van 1.8 meter breed. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Boven op het dak een mooie bar en ligbedden waarvan we ook genoten hebben.

Kamertip: Een aanrader vlak bij de voetgangerszone en hoofdstraat en toch geen lawaai
Datum van verblijf: maart 2020
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank 31fransd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RoomMateValeria, Front Office Manager van Room Mate Valeria, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 mei 2020
Google-vertaling

Dear Guest,

We would kindly like to thank you for having chosen Room Mate Valeria for your visit to Málaga and for the great score and lovely comment you made about us.
We are extremely happy to know that you enjoyed that much your overall experience with us, that you appreciated your room, its quietness and the big 1,8m bed in it. It is stunning to know that you found our teams friendly and that you enjoyed our beautiful Rooftop bar nad the pool.
We hope that we will have the pleasure of welcoming you again to Room Mate Valeria in a future visit to Málaga. Meawhile, we remain at your disposal for any assistance that you may require and we send you our warmest regards.
Yours Sincerely,
Elena Rueda Moreno,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 januari 2020

Super gelegen, namelijk tegen oude centrum aan. Netjes, schoon, comfortabel en zeer vriendelijk personeel. Geen restaurant aanwezig (wel ontbijtruimte), maar genoeg eetmogelijkheden in de buurt. Kortom genoten voor één nachtje

Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 409fleurr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RoomMateValeria, Front Office Manager van Room Mate Valeria, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 januari 2020
Google-vertaling

Dear 409Fleurr,

We would like to thank you for trusting Room Mate Valeria during your recent visit to Málaga.

We are vey happy that you overall experince was that good, even if it was a short one. It is great to know that you liked that much our stunning location, in the center of the city and just a few steps away from a very wide range of different restaurants and that you fond our staff kind and tidy, as our main objective is providing each one of our visitors the most wonderful experience.

Looking forward to seeing you again very soon, for a longer stay maybe, so we can help you get the outmost from the beautiful city of Málaga, we remain at your disposal.

Yours Sincerely,

Elena Rueda Moreno

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 december 2019

Hebben zes nachten doorgebracht in dit hotel. Prachtig hotel en uitstekende locatie. Wij hadden een basic room op de benedenverdieping. Was ok , maar soms een beetje lawaaierig. Volgende keer boeken we een kamer op de hogere verdiepingen. Ontbijt was ok. Prachtig dakterras met klein zwembad en prachtig uitzicht op de vijfde verdieping waar het heerlijk vertoeven is . Een klein detail: geen kranten in het hotel. Groot pluspunt: uiterst viendelijke bediening overal in het hotel! We hopen zeker terug te komen!

Datum van verblijf: november 2019
Bedank ErikaZonhoven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RoomMateValeria, FDA van Room Mate Valeria, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 december 2019
Google-vertaling

Hi ErikaZonhoven,

Thank you so much for your great review regarding you stay in Room Mate Valeria. We're very pleased to know that you would come back because the hotel location and the extremely friendly staff everywhere in the hotel. We love to make our guests feel like home so you have a place to come back. Next time we will find a room in the hotel that will suit you better.

We hope to seeing you in a nearest future.

Kind Regads,

Josan Trujillo
Front Desk
Room Mate Valeria

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 december 2019 via mobiele applicatie

Heel leuk hotel, topligging om alles te gaan bezoeken, perfecte roomservice, leuke rooftop bar, vriendelijk personeel. Misschien iets meer info voorzien voor excursies voor first-time bezoekers. Ik ga zeker terug.

Datum van verblijf: december 2019
Reistype: Reisde alleen
Bedank Chantibredene
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 oktober 2019 via mobiele applicatie

Soms verblijf je in een hotel waar alles klopt en wat gewoon voelt zoals thuis. Room Mate Valeria in Malaga is zo’n hotel.

Bij aankomst werden we verwelkomd door Elena, de front office manager. Nadat we door Elena snel, doch persoonlijk, waren ingecheckt troffen we een persoonlijk geschreven kaartje (Fijn verblijf gewenst!) aan op onze mooie kamer. Dat maak je toch niet vaak meer mee.

De kamer was brandschoon en de bedden lagen fantastisch. Het is toch altijd even wennen in een ander bed, maar we hebben heerlijk geslapen.

De minibar was goed gevuld en de badkamer was ruim ingedeeld. ‘s Avonds op het dakterras op de 5e etage hebben we genoten van het schitterende uitzicht op de haven van Malaga en op het middeleeuwse en prachtig verlichte kasteel Gibralfaro.

Ongeveer 300 meter vanaf het hotel ligt Calle Larios, een bekende winkelstraat dat toegang biedt tot het gezellige centrum met allerlei restaurantjes en bars. Ideale ligging dus.

We hebben genoten van ons verblijf. Echt een aanrader!

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank V1598UFpauln
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RoomMateValeria, FDA van Room Mate Valeria, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 oktober 2019
Google-vertaling

Dear V1598UFpauln,

It's such a pleasure and satisfaction to read your comment about our hotel Room Mate Valeria in Málaga.

This is exactly what we pretend to reflect in our guests, and we feel more that happy knowing that you feel now part of our big family!

On the other hand, we also feel glad to learn that you enjoyed our central location, rooftop terrace and rooms and we hope that you liked Málaga as we do!

It will be a pleasure to welcome you back anytime you come to the city.

Best regards.

Lydie Pajol, Front Desk

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken