Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Geld meer dan waard”
Beoordeling van Toro Muelle Uno

Toro Muelle Uno
Geclassificeerd als nr. 156 van 2.567 Restaurants in Malaga
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 12 US$ - 41 US$
Keukens: Spaans, Grill
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Mooi uitzicht
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld

Mooi restaurant, keurige tafels, vriendelijke bediening. Wij kozen als lunch voor het 5 gangen degustatie menu. 40 euro incl drank. Echt ongelofelijk. Zeer lekker gegeten en 5 volle glazen wijn als lunch is echt much too much -).
Aanrader

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Carlo S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
restaurantesp, General Manager van Toro Muelle Uno, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 weken geleden
Google-vertaling

Thank you for your 5 star review! Much appreciated. We do hope to see you soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.282)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.282 beoordelingen

9 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed vlees en vis. Mooi gelegen aan de haven en net en attent personeel! Zeker de moeite waard! We komen zeker terug!

Datum van bezoek: december 2019
Bedank 150bartd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
restaurantes p, Manager van Toro Muelle Uno, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 december 2019
Google-vertaling

Thank you for your amazing review. We hope to see you soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 september 2019 beoordeeld

Geweldig vlees en tonijnsteak!
Vriendelijke service, snel en de prijzen zijn zeer democratisch.
Hier komen we terug.

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Didier D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
restaurantes p, Gerente van Toro Muelle Uno, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 oktober 2019

Bedankt voor je vriendelijke review! Wij hopen u snel te zien.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zo hoort een avondje uit te verlopen. Gezellig, correct, smaakvol, heerlijk en betaalbaar! Al onze gerechten waren echt heerlijk, met als uitschieter de langostinos al pil pil. De lekkerste van de costa del Sol. Maar ook de salade en de entrecote waren super. De bediening is snel, correct en zeer vriendelijk. Omdat ook de rekening zeer vriendelijk was gaan we snel terug komen!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank NLAndre
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
restaurantes p, Gerente van Toro Muelle Uno, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 oktober 2019

Bedankt NLAndre voor je vriendelijke review! Wij hopen u snel te zien.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Met 15 man gedineerd. Op stroomstoring na goed verzorgd, goede steak en lage prijzen. Voor, hoofd, koffie, limoncello voor onder de 40€ pp.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank Dellepoortt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Toro Muelle Uno bekeken, bekeken ook

 

In Toro Muelle Uno geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding