Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personen bekijken dit hotel
Expedia.com
88 US$
View deal
Booking.com
88 US$
View deal
Trip.com
103 US$
81 US$
View deal
BESPAAR 22 US$
Hotels.com88 US$
Priceline88 US$
Hurb103 US$
alle 19 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.850)
Beoordelingen filteren
4.850 resultaten
Waardering van reizigers
2.855
1.578
285
79
53
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.855
1.578
285
79
53
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 4.850 beoordelingen
Beoordeeld op 27 februari 2020

Groot hotel (meer dan 200 kamers) dat vooral ook zakelijk gebruikt wordt. Fijn dakterras op de 8e verdieping om te zonnen. Ligging redelijk centraal bij stad (15 min.lopen), zee ( 20 min. lopen) en centraal station 100m. Omgeving hotel is niet veel te doen. Geschikt hotel voor als je Malaga en omgeving wilt verkennen, schone kamer. Wij hadden een kamer met uitzicht zee kant. Daar staat de hele dag de zon op en vonden wij nu in februari al behoorlijk warm.

Datum van verblijf: februari 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank bdijk757218
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BMalaga, Management Team van Barceló Málaga, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 februari 2020
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for taking the time to review our hotel. Your feedback is very important to us and we are delighted that you enjoyed your stay, especially our hotel facilities and accessibility to the main spots of Málaga.

Thank you again for making us your choice hotel on this occasion, we look forward to serving you again in the near future.

Best regards,

Management Team
Barceló Málaga

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 februari 2020

Het hotel ligt op een prettige locatie t.o.v. het vliegveld en het historische centrum van de stad. De kamer was niet heel ruim, maar voldeed prima. Het ontbijt was erg uitgebreid en goed. Verder hebben we geen gebruik gemaakt van andere faciliteiten zoals het zwembad of de restaurants. Naast het hotel ligt een winkelcentrum waar ook een supermarkt zit wat prettig is voor wat flessen water (die niet op de kamer aanwezig waren).

Datum van verblijf: februari 2020
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank ki0na89
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BMalaga, Management Team van Barceló Málaga, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 februari 2020
Google-vertaling

Dear Guest,

We would like to thank you for your preference in selecting our Barceló Málaga hotel for your holidays, as well as for taking the time to tell us about your recent experience among us.

It fills us with pride that you could enjoy the gastronomical efforts of our chefs as we strive to satisfy the many culinary wishes of our guests offering the most delicious B-Likeat breakfast every morning.

Also, we are glad to know that you found very useful our unbeatable location, next to the old town area and with direct access to Vialia´s comercial area.

Once more we thank you for sharing your experience with us and look forward to serving you again soon.

Best regards,

Management Team
Barceló Málaga



Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 februari 2020

Een fijne 22 daagse vakantie gehad in het Barcelo Hotel in de plaats Malaga.
Zeer deskundig en zeer klantvriendelijk en hulpvaardig personeel!
Mooie kamer, zeer comfortabele bedden.
Een mooi zwembad op het dakterras.
Een uitgebreid ontbijt met veel variaties en ook het diner is erg aan te bevelen.
Dit hotel is goed gesitueerd op ongeveer een twee minuten loopafstand van het trein- metro station en het grote winkelcentrum.

Datum van verblijf: januari 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank gugici
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BMalaga, Management Team van Barceló Málaga, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 februari 2020
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you very much for sharing this great review of your recent stay at Barceló Málaga. We are thrilled that you have enjoyed your stay and certainly agree that our dedicated staff plays a key role to our guests' overall experience. The entire team works very hard to ensure that we deliver a high standard of service and a warm, memorable experience. 

We are also very pleased to read your complete satisfaction with the comfort of the room we accommodated you in and are grateful for your highlight on the beauty of our accommodations aimed at guaranteeing a memorable stay in our hotel and especially, for your stay of 22 days.

Again we thank you for this wonderful review, it has been a pleasure for us to read and we look forward to serving you again soon.

Best regards,

Management Team
Barceló Málaga

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 januari 2020

Uitstekend hotel met ruime kamer en goede voorzieningen (ruime douche, tv, kluis, bar), goede WiFi en uitstekend bereikbaar met alle vormen van openbaar vervoer, Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel welke in alle mogelijke talen je probeert te helpen. Snelle incheck en dito uitcheck.

Datum van verblijf: januari 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank mikevN7088FO
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BMalaga, Management Team van Barceló Málaga, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 januari 2020
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for sharing your feedback on your recent holiday experience among us, our main goal being to ensure we keep on delivering unforgettable holiday experiences to our guests, your comments are crucial in this process therefore we highly value your time in Tripadvisor.

Thank you for pointing out the beauty and comfort of our newly refurbished accommodations designed to make our guests' stay as comfortable as possible with design furniture and the latest technology, being fully aware that an attractive accommodation plays a key role to our guests' overall holiday expérience, we are therefore very pleased to read that you were satisfied with yours.

Moreover, we thank you for your kind words towards our staff, we are glad to hear that they all contributed to your wellbeing whilst staying among us.

We are thrilled you enjoyed your recent stay with us. Thank you for making us your choice hotel when visiting the area. We look forward to welcoming you back again very soon.

Best regards,

Management Team
Barceló Málaga

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 november 2019 via mobiele applicatie

Goed en schoon hotel met een zeer uitgebreid ontbijt. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
Muchos gracias Mihai!

Hotel ligt wat verder van het centrum maar voor paar euro met de taxi of 20 minuten lopen ben je er zo.
Bedankt en wellicht tot ziens!

Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank chatidja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BMalaga, Management Team van Barceló Málaga, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 november 2019
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for taking the time to review our hotel. Your feedback is very important to us and we are delighted that you enjoyed your stay.

Your enthusiasm for our staff is very much appreciated and will be a great source of motivation, we will certainly not fail to convey your very kind compliments to all of them, especially to our colleague Mihai

Once more we thank you for sharing your experience with us and look forward to serving you again soon.

Best regards,

Management Team
Barceló Málaga

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken