Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (127)
Beoordelingen filteren
127 resultaten
Waardering van reizigers
35
42
24
9
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
35
42
24
9
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 127 beoordelingen
Beoordeeld op 20 juli 2016 via mobiele applicatie

Twee relaxte en fijne dagen in dit hotel gehad. Kleinschalig en sfeervol, voor wie daar oog voor heeft. Gastheer Jean is multitasker! Lekker zwembadje om af te koelen. Mooi terras uitkijkend op de bergen van Malaga. En interessante residents: everzwijnen en elegante katjes. Kamers waren prima voor ons. Zelfs airco en een tv. Na een week ontbeten te hebben met café leche en pan tostada vonden wij het ontbijt boven verwachting: meloen, peer, toast, huisgemaakte cake, croissantjes, vruchtensap, chocolade melk, eitje, kaas, vlees, jam etc. Na het ontbijt direct vanuit hotel mooie rondwandeling door natuur gemaakt. WiFi gratis aanwezig. Leuke, huiselijke library. Diner was ook prima: heerlijke Rueda-wijn, kabeljauw, soep uit Cordoba en flan. Geslapen als een os. Hadden kamers aan de voorkant. Uitkijkend op natuur en zwembad. De weg naar dit hotel vanuit Malaga is een bergweg maar goed geasfalteerd en niet heel erg smal. Wij vonden het goed te doen!

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank 228alext
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 juli 2016 via mobiele applicatie

Dit hotel moet je nooit bezoeken het is zeker geen 3 sterren waard.
Wij zijn na 1 nacht vertrokken ( geboekt 3 nachten) geen telefoon ontvangst hier dus ook niet voor noodgevallen.
Slecht ontbijt, zeer slechte verlichte weg vol bochten en afgrond.
Klein vervuild zwembad.
Een eigenaar die zich niets van enig commentaar aantrekt.
Slechte bedden en gehorige kamer.

Datum van verblijf: juni 2016
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Erwin1919
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juni 2016

wij zijn hier vanaf woensdag 8 juni 2016 tot zaterdag 11 juni geweest. De ligging is fantastisch. Het hotel ligt midden in de natuur en word elke dag bezocht door een familie everzwijnen. De receptie van het hotel pretendeert 24 uur per dag bereikbaar te zijn, maar helaas moest je echt zoeken naar personeel als er wat was. Er was een jong Frans sprekend meisje achter de receptie gezet die het allemaal niet zo begreep. Tijdens het ontbijt moesten we op haar verzoek de kopjes maar aangeven om koffie te krijgen. Ook was men de 1 e dag vergeten onze kamer schoon te maken. Het leek er op dat ze daar in deze voorzomerse periode niet helemaal op gasten waren ingesteld. We waren niet de enige gasten die op zoek waren naar personeel. Ook de rommel werd niet echt opgeruimd. Nogmaals..ligging fantastisch..reinheid niet zo best...service ook niet zo best

Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank wampieton
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 9 december 2015

We brachten er 2 nachten door. Hotel is op een afgelegen locatie in Malaga Bergen gelegen. Als u superluxe moderne accommodatie zoekt is dit waarschijnlijk niets voor u. We hielden van het rustieke stijl met folk kunst op de muren en uitzicht op de bergen. Haar zeer rustige plek met een goede toegang en parkeergelegenheid. Schone en functionele badkamer. Bergen rondom geven voldoende gelegenheid voor lange wandelingen. We brachten avonden in de bibliotheek zitten naast haardvuur. De eigenaar spreekt goed Engels en was zeer behulpzaam. Het personeel spreekt alleen Spaans maar waren zeer behulpzaam en we moesten niet probleem comunicating ondanks taalbarrière.

Beoordeling verzameld in samenwerking met BudgetPlaces
1  Bedank petersU756XJ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 29 juni 2015 via mobiele applicatie

Klein en wat klassiek ingericht hotel. De kwaliteiten liggen vooral in het zeer gastvriendelijke houding van het personeel waardoor je je snel thuisvoelt! Basic faciliteiten maar alles is voldoende en het uitzicht, het personeel en de rust van dit familiehotel maken dit tot een ideale locatie om paar dagen tot rust te komen!

Datum van verblijf: juni 2015
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank DorineAnna
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken