Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Malaga
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.751)
Beoordelingen filteren
1.751 resultaten
Waardering van reizigers
507
835
268
89
52
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
507
835
268
89
52
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.751 beoordelingen
Beoordeeld op 28 oktober 2019

Fijn hotel met rustige kamers op loopafstand van het centrum. Het enige minpuntje is het kleine zwembad, maar ja... een zwembad op het dak van het hotel met uitzicht over de stad... dat is toch wel te gek. En s’avonds kun je heerlijk een cocktail drinken on the rooftop.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Marjolein S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
salleshotels, Manager van Sallés Hotel Málaga Centro, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Beste gast,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,

Enrique Ruiz Herbello.
Hotel Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 september 2019 via mobiele applicatie

Dichtbij oud centrum, parkeergelegenheid vlakbij of parking van het hotel. Vriendelijk onthaal met info over Malaga.
Mooie ruime kamer, mooie nieuwe badkamer, mogelijkheid tot maken van koffie of thee op de kamer, minibar.
Zwembad (klein, maar ideaal bij warm weer!)op het dakterras, gratis handdoeken aan het onthaal, leuke bar met zicht op de stad.
Uitgebreid en verzorgd ontbijtbuffet.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank martine620
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Salles O, Manager van Sallés Hotel Málaga Centro, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 september 2019

Beste gast,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,

Enrique Ruiz Herbello.
Hotel Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 september 2019

Moderne rustige kamer, badkamer voorzien van douche en bad, op het dak is er een bar/restaurant + zwembad en achterste deel ligzetels, zeer verzorgt en uitgebreid buffet. Het historische centrum bevindt zich op loopafstand. Komen zeker terug, een aanrader

Datum van verblijf: september 2019
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Enjoy605
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Salles O, Manager van Sallés Hotel Málaga Centro, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 september 2019

Beste gast,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,

Enrique Ruiz Herbello.
Hotel Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2019 via mobiele applicatie

Zeer goede accomodatie. Een echte aanrader. Goed voor een gezin met niet teveel kinderen ..zeer vriendelijk personeel die steeds alle moeite doen om het naar uw zin te maken . Ontbijt is zeer uitgebreid en word altijd direct bijgevuld. Prima bar op het dak met een klein zwembad . Men kan er zeer lekker eten ..

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank 909dirka
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Salles O, Manager van Sallés Hotel Málaga Centro, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 augustus 2019

Beste gast,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,

Enrique Ruiz Herbello.
Hotel Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juli 2019

Wat keek ik toch uit naar onze citytrip. Helaas, 1 maand voor vertrek had ik mijn been gebroken. Ik mocht absoluut niet vliegen met mijn dichte gips. Had zelfs een briefje van de dokter voor het hotel. Dan heb ik enkele keren naar het hotel gebeld. De 5 nachten die ik betaald had voor 2 personen konden niet terug betaald worden. Ook al zat het hotel vol en belde ik weken op voorhand. Zelfs verplaatsen naar een andere datum ging ook niet. Nu hebben ze lekker 2× inkomsten voor 1 kamer gehad. Volgend jaar dan maar naar Malaga maar niet naar dit hotel. Spijtig dat we niet op wat begrip konden rekenen in deze situatie.

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank girlyMeeuwen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Salles O, Manager van Sallés Hotel Málaga Centro, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juli 2019

Geachte klant,

Deze informatie die u geeft, weet ik niet. Ik wil graag dat je me de reserveringslocator naar mijn e-mail stuurt en dit probleem opnieuw bespreekt, vooral om te zien of het in dit hotel of in een ander hotel ligt, omdat dit het eerste nieuws is dat ik over deze situatie heb.
Mijn e-mail is dirmc@salleshotels.com en mijn naam Enrique Ruiz.
Ik wacht op je mail.

Enrique Ruiz HErbello.
Hotelmanager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken