Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Betalingen van partners hebben invloed op de volgorde van de weergegeven prijzen, en voor uitgelichte of gesponsorde sorteringen kunnen de betalingen van partners ook invloed hebben op de volgorde van de vermelde accommodaties.
Beoordelingen (113)
Beoordelingen filteren
113 resultaten
Waardering van reizigers
55
41
9
3
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
55
41
9
3
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 113 beoordelingen
Beoordeeld op 28 juli 2019

Super fijne plek om te zijn! Mooie en schone kamers, aardig personeel. Super behulpzaam. Heerlijke, vers gemaakte ontbijtjes. Centraal gelegen en alles is te vinden op loopafstand.
Gehorig en bedden zouden beter kunnen!

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank SusCC3038
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 september 2018 via mobiele applicatie

Deze hostel bevindt zich in een smal straatje nabij het centrum van Malaga.
Men biedt er vers ontbijt, lunch en diner aan.
De nachos met guacamole en tinto verano zijn een aanrader.
De bar is open van 8 uur tot middernacht.
In het weekend zelfs later.
‘s Avonds hangt er een ontspannen, rustige sfeer in dit steegje.

Kleine, maar propere kamer.
Als je het laat weten, poetsen ze je kamer terwijl je de stad bezoekt.
Je kan dit door middel van een kaartje aan je deur aangeven.
Douchegel, shampoo en handdoeken zijn voorzien op je kamer.
Een nadeel is dat de kamer gehorig zijn.
Ondanks eigenlijk mijn expliciete vraag naar een rustige kamer.
De WIFI-verbinding in de hostel werkt overal goed.
De medewerkers van deze hostel zijn allen zeer vriendelijk en behulpzaam.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank giovannis813
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 september 2018 via mobiele applicatie

Kleine maar nette kamer. Wel wat straatlawaai van de bars( autovrij). Kleine badkamer. Parkeergarage in nabijheid . Prijsafslag via hotel 17 ipv 22 €. Voor 24 h. Ontbijt 6 €. Vriendelijk onthaal. Er iw wel geen lift. We zaten op 2e verdieping.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Philip D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 augustus 2018

Heel schattig hostel op perfecte locatie in Malaga. Kamer is niet heel groot, maar heel leuk ingericht en voor een stedentrip prima.
Ontbijt is heerlijk en personeel super vriendelijk. Vanuit het hostel loop je zo het plein op en het centrum in.

Datum van verblijf: maart 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank rogier963
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 april 2018 via mobiele applicatie

Gelegen in het centrum van Malaga. Alles is te bereiken op loopafstand.
Vriendelijk personeel die je kunnen helpen met het kiezen van restaurants e.d.
Kamer is top met een klein balkon. Het zit in een straat met wat uitgelegenheden, hierdoor is het snachts wat rumoerig.
Je kan er ook heerlijk ontbijten (niet inbegrepen), alles is vers bereid.
Erg genoten van dit hostel!!

Datum van verblijf: april 2018
Bedank 184donr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken