Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 10:00 - 20:00
Opslaan
  
Google
Manieren om Malaga City Adventures te ontdekken
vanaf 28,08 US$
Meer info
vanaf 56,16 US$
Meer info
vanaf 33,70 US$
Meer info
vanaf 39,31 US$
Meer info
Beoordelingen (267)
Beoordelingen filteren
267 resultaten
Waardering van reizigers
258
9
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
258
9
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 267 beoordelingen
Beoordeeld op 23 april 2018 via mobiele applicatie

Wij ondernamen deze activiteit met 7 personen. Leuke opdrachten waar bij veel te zien was. Voldoende tijd om te wandelen en om een drankje te doen.

Bedank Johan F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MalagaCityAdventures, Inhaber van Malaga City Adventures, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 april 2018
Google-vertaling

Hola Málaga adventurers!

Thank you for taking the time to leave us this great review. We are happy to hear, that you had a great time on our Sightseeing Treasure Hunt in Málaga!

Best regards!
Elizabeth & Matthias

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 september 2017 via mobiele applicatie

Superleuke activiteit! Zeker tof om te doen in de voormiddag als het nog niet te warm is. Je kan deze tour op je gemak doen en af en toe stoppen in een winkeltje of op een terrasje. Supervriendelijke organisator die aan alles gedacht heeft, zelfs aan een flesje water! Ideaal om Malaga te verkennen op de eerste dag van je verblijf.

Datum van activiteit: september 2017
Bedank Matthieu1234
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
icachrmalaga, Inhaber van Malaga City Adventures, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 september 2017
Google-vertaling

Hola Matthieu,

dank u! Thank you for taking the time to leave us this great review. We are happy that you enjoyed our Sightseeing Treasure Hunt in Málaga and thank you for your recommendation.

Best wishes,
Your i cachr Málaga Team,
Elizabeth & Matthias

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juli 2017

dikke duim voor het enthousiaste koppeltje die deze tochten in elkaar knutselen. We hebben nu de treasure hunt gedaan in Malaga. Ondanks dat we de stad al een aantal malen eerder bezocht hadden toch nog nieuwe plaatsen ontdekt. Zeker een aanrader, we hebben ons alvast voorgenomen de andere tocht die ze aanbieden een keer te boeken. Succes gewenst aan de organisatoren.... Wij zijn alvast fan

Datum van activiteit: juli 2017
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
Bedank anvers69
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
icachrmalaga, Inhaber van Malaga City Adventures, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 juli 2017
Google-vertaling

Hola Annick,

thank you for taking the time to write us this lovely review. We are happy to read, that you enjoyed our Sightseeing Treasure Hunt and recommend us to other travelers.

Best wishes,
your i cachr Málaga Team,
Elizabeth & Matthias

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 mei 2017 via mobiele applicatie

We zijn al vele keren in Malaga geweest dus op zoek naar een nieuwe manier om de stad te bekijken met twee newbies.

Onze hobby Geocachen gecombineerd met onze favoriete stad van Zuid-Europa wordt: I Cachr Malaga van Elisabeth en Matthias, twee jonde en enthousiaste Duitsers in Spanje.

Na een hartelijk ontvangst keurig op tijd werden we met een legende en een tas voor attributen rijker op jacht gestuurd. Alle highligts komen aan bod en je maakt in je eigen tempo een wandeling door de stad.

Tijd genoeg voor terrasje, tapa en drankjes onderweg.

Toch nog plekjes gezien waar we nog niet geweest waren! De schat gevonden en weer een leuke ervaring rijker. Een aanrader.

Datum van activiteit: mei 2017
1  Bedank LostrisMamose
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
icachrmalaga, Inhaber van Malaga City Adventures, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 juni 2017
Google-vertaling

Hola treasure hunters,

DANK U WEL, for taking the time to leave us this lovely recommendation. We are happy, that you enjoyed your Sightseeing Treasure Hunt with us!

Best wishes,
your i cachr Málaga Team,
Elli & Matthias

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 april 2017

Leuk opgezette schattejacht door 2 sympathieke, gemotiveerde jonge mensen. Bij sommige locaties hebben we toch wel goed moeten zoeken om de juiste oplossingen te vinden (1x hulp moeten in roepen maar ook dat was geen probleem). Je komt bij alle belangrijke plaatsen van Malaga, wel vermoeiend maar superleuk voor te doen met kinderen.

Datum van activiteit: april 2017
Bedank karinv212
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
icachrmalaga, Inhaber van Malaga City Adventures, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 april 2017
Google-vertaling

Hola Karin,

Dank je wel! for taking the time to leave us this great review. We are happy that you enjoyed your Sightseeing Treasure Hunt with us.

Best wishes,
your i cachr Málaga Team,
Elli & Matthias

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken