Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 791
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
US$ 792
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 01/07/22
Agoda.com
US$ 703
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 792
PricelineUS$ 766
FindHotelUS$ 1.282
alle 18 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.361)
Beoordelingen filteren
1.361 resultaten
Waardering van reizigers
798
335
134
64
30
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
798
335
134
64
30
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.361 beoordelingen
Beoordeeld op 13 september 2019

Heel vriendelijk personeel, kraak nette en ruime kamer. 2 x per dag wordt je kamer gepoetst alsook handdoeken vervangen of benodigdheden aangevuld. Heel goede service. Zelf dagelijks gratis water op de kamer, wat een pluspunt is met het warme weer. Ook in de bar's serveren ze lekkere cocktails!
1 min puntje zijn de 2 restaurants, beiden te duur. Prijs kwaliteit niet in verhouding. Jammer voor zo een sterrenhotel. Maar in de buurt zijn er wel prijskwaliteit restaurantjes te vinden. Dus eigen vervoersmiddelen zijn noodzakelijk.

Kamertip: Zeekant is het beste, want de voorkant ligt aan een drukke autoweg
Datum van verblijf: september 2019
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank SuVerh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KempinskiBahia_Team, General Manager van Kempinski Hotel Bahia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 september 2019
Google-vertaling

Dear SuVerh,

Thank you very much for having chosen Kempinski Hotel Bahia Estepona during your last visit to Costa del Sol and for taking your valuable time to share your experience with us. It is with great pleasure to hear that you enjoyed your stay and in spcial I would like to thank you for your kind words regarding our staff and service. On the other hand I would like to thank you for all your proactive comments regarding the price in our restaurants, it help us to imrpove. We hope you will have the opportunity to visit us again soon to enjoy another relaxed holiday.

Kind regards,

Axel Bethke-GM

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 maart 2019

Een mooi hotel gelegen buiten het centrum. De kamers zijn mooi opgeknapt. De ligging is direct aan zee maar op langs de doorgaande snelweg. Het ontbijt is misschien niet wat je van een 5star hotel mag verwachten. Wij hebben een keer s avonds gegeten maar dat was ver onder de maat. 2x maal teruggstuurd maar het mocht niet baten. Het is ook zeer duur. Geen aanrader. De restaurant in de directe omgeven zijn ok. Maat om beter te eten moet je naar Epsona. Een eigen vervoer is zeker noodzakelijk

Kamertip: Kamers met uitzicht op zee hebben minder last van verkeer
Datum van verblijf: februari 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank sgM3813FS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Juliacastillo, Manager van Kempinski Hotel Bahia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 april 2019
Google-vertaling

Dear Client,

Thank you very much for having chosen Kempinski Hotel Bahia Estepona during your last visit to Costa del Sol and for taking your valuable time to share your experience with us in Trip Advisor.

It is with great pleasure to hear that you really enjoyed your stay with us, I would also like to thank you for taking the time to give us your feedback about or F&B options as it is the best way we have to improve our service.

We sincerely hope to welcome you back to Kempinski Hotel Bahia

Kind regards,
Julia Castillo
EAM

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 februari 2019

Kempinski Hotel Bahia is bij binnenkomst majestueus, maar tegelijk zeer warm. Niet in de laatste plaats door het oprecht vriendelijke personeel.

De kamers zijn ruim en uiterst schoon. Er wordt tweemaal per dag schoongemaakt en dat is te zien. De bedden zijn werkelijk geweldig! Net als de locatie en het uitzicht over de zee.

De faciliteiten van het hotel zijn prima: de spa, fitness en zwembad zijn altijd inbegrepen.
Het ontbijt is uitgebreid en zelfs zalm en Champagne ontbreken niet.

Het restaurant is onlangs verbouwd tot een mooie warme en aangename plek voor een diner en is continue bezig om de kwaliteit nog verder te verbeteren.

De ligging van het hotel is perfect voor de golfer die de betere banen rond Marbella wil spelen: Villa Pardierna, Valderrama, Alcaidesa, Las Brisas, San Roque en Finca Cortesin liggen binnen 20 minuten rijden.

Als Golfacademie Nederland bevelen wij Kempinski Bahia van harte aan!

Datum van verblijf: januari 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank golfacademieNL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gerardo C, Front Office Manager van Kempinski Hotel Bahia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 februari 2019
Google-vertaling

Dear golfacademieNL,

Thank you for taking the time to write a review about Kempinski Hotel Bahía in Google. First of all we are delighted to see that your holidays with us was a succes. We thank you for your nice comments on the staff and our property and for highlighting us as a golf destination.
Looking forward to welcoming you soon!

Kind regards

Gerardo Canivell
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 oktober 2018

Bij onze aankomst kregen we te horen dat onze boeking foutief werd geregistreerd (oktober ipv september), doch dit werd vrij snel opgelost. In afwachting van onze kamer werd ons een drankje aangeboden in de bar van het hotel. Daarna moesten we het wel zelf uitzoeken; we kregen de sleutel aan de receptie, de bagage was reeds op de kamer. Geen uitleg over airco, maaltijden, hotelfaciliteiten....Jammer !
Het hotel zelf is schitterend met een goede service. Kraaknette kamer, meerdere handdoekenwissels per dag. Zeer ruime en verzorgde tuin, voldoende parasols en comfortabele ligzetels. Mooi uitzicht over de zee.

Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank kathleends1961
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Belen A, Manager van Kempinski Hotel Bahia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 oktober 2018
Google-vertaling

Dear Kathleen,
Thank you very much for having chosen Kempinski Hotel Bahia Estepona during your last visit to Costa del Sol and for taking your valuable time to share your experience on TripAdvisor.
I am glad we were able to provide you with a room although there had been a mistake with the date of your booking. I do apologise that in the process we did not have time to show you to the room and explain the facilities to you as we usually do. I am happy to hear you enjoyed your stay with us and the good service. We are looking forward to welcoming you back in the near future.
With kind regards
Belen Arenas - Director of Rooms

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 juni 2018 via mobiele applicatie

Geweldig hotel met goede service.
Vriendelijk personeel, goede verzorging. Kamers zijn netjes en schoon. 2x per dag Housekeeping op je kamer, en een 3e persoon die elke dag de minibar aanvult.
Ruime tuin met goede ligbedden met matras. Handdoeken bij het zwembad verkrijgbaar. Er is een apart zwembad voor volwassenen, en een bad waar kinderen mogen zwemmen ( al zijn er doorgaans weinig kinderen ) .
Beetje decadent is het wel... prijzen voor drankjes en lunch zijn wel dik aan de prijs. ( €5.00 voor een bakje koffie aan de poolbar, uit een kartonnen bekertje)
Echt een hotel voor mensen die van rust houden.
Luxe spa die diverse behandelingen biedt; maar ook hier mag je diep voor in de buidel tasten..
Maar al met al, zeker de moeite waard!

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Wendy S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Belen A, Front Office Manager van Kempinski Hotel Bahia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juni 2018
Google-vertaling

Dear Wendy, we are pleased to know that your overall experience at our hotel was positive and you enjoyed the spacious gardens, adult pool area and the peace and quiet. We have also taken your comments into consideration and are looking forward to welcoming you back soon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken