Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 10:00 - 18:00
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Buchenwald

Net buiten Weimar ligt het voormalig concentratiekamp Buchenwald. Het ligt in een bosrijk gebied op ... meer lezen

2 weken geleden beoordeeld
552gerardv
via mobiele applicatie
buchewald

Een lugubere plek die je niet mag overslaan, jammer dat het er altijd druk is. Rust vind je bij de ... meer lezen

Beoordeeld op 15 augustus 2020
paul t
,
Almere, Nederland
Lees alle 656 beoordelingen
  
Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Weimar
vanaf 249,79 US$
Meer info
vanaf 1.895,88 US$
Meer info
Beoordelingen (656)
Beoordelingen filteren
656 resultaten
Waardering van reizigers
485
144
21
2
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
485
144
21
2
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 656 beoordelingen
Beoordeeld op 28 juli 2020

Buchenwald museum en Bucehnwald memorial beide bezocht. Zeer aangrijpend. Onbegrijpelijk dat de mens in staat is om zijn soortgenoten zo slecht te behandelen.De tentoonstelling in het bijhorende gebouw ook bezocht. Koude rillingen gekregen. Dat het naziregime een zeer goed geöliede machine was met eens terke marketingstrategie wisten we al. Maar helemaal waren wij de kluts kwijt toenwe de kerstversiering zagen met het hakenkruis er midden in.

Datum van activiteit: juli 2020
Bedank sonjap376
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juli 2020

Je loopt enkele uren in stilte rond, veel is verdwenen maar wat rest blijft aangrijpend. Doe zeker een geleid bezoek met een duitstalige gids voor de extra info.
Ook even denken hoe de machthebbers nadien met de geschiedenis selectief omgingen.

Datum van activiteit: juli 2020
Bedank Stefan H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juni 2020 via mobiele applicatie

Nooit eerder een kamp bezocht. Ruim 3 uur in stilte het terrein rond gelopen. Het gebouw met de expositie bekeken... de rillingen gehad bij alle ellende die er zich heeft afgespeeld.. crematorium en cellen waren ivm corona/restauratie niet open.
Dit bezoek vergeet ik nooit meer...

Datum van activiteit: juni 2020
Bedank annedI3971NL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 november 2019 via mobiele applicatie

Indrukwekkend. Geladen met emoties. Onbegrijpelijk dat men mensen, gelijken, zo kan behandelen....zo kan vernederen, zoveel plan doen. En waarom? Voor niets! Geen echte waardevolle reden!
En dat de mensheid hier vandaag niet tegen ageert!!! Kijk in Congo en nog op zovele plaatsen in de wereld!
In Buchenwald hebben medemensen afgezien in de vrieskou en in de overhitte zomerdagen... men kan het daar nog steeds voelen. Mooi museum. Zeer educatief

Datum van activiteit: november 2019
Bedank MarcVan8
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 september 2019

Gelegen bovenaan de heuvel, in prachtige natuur, uitkijkend over de vallei en Weimar. Als je de geschiedenis wil begrijpen moet je in dit soort getuigen van het verleden geweest zijn. De stilte en de sfeer ondergaan.

Datum van activiteit: november 2018
Bedank Herman D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken