Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (545)
Beoordelingen filteren
545 resultaten
Waardering van reizigers
120
221
141
41
22
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
120
221
141
41
22
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 545 beoordelingen
Beoordeeld op 8 november 2017 via mobiele applicatie

Een hotel met Duitse zakelijkheid. Alles klopt echter de inrichting en voorzieningen zijn inmiddels verjaard. Goed voor een zakelijk overnachting zonder charme of franje
Hotel heeft daarnaast aardige sauna en zwembad faciliteiten.

Verbleef: november 2017, reisde voor zaken
Bedank Edwin F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelDesNordens, Gæsteansvarlig van Best Western Hotel Des Nordens, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 november 2017
Google-vertaling

Dear Edwin,

Thank you so much for your review.

We hope to welcome you back.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 augustus 2017 via mobiele applicatie

Met gezin verbleven wij 1 nacht in dit prachtige hotel, ideaal gelegen op de weg naar Scandinavië. Vooral het gigantische binnen- en buitenzwembad maakte veel indruk op ons. Voorts aardig personeel en prima eten.

Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
1  Bedank Wouter61
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelDesNordens, Gæsteansvarlig van Best Western Hotel Des Nordens, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 augustus 2017
Google-vertaling

Thank you so much for your 5-star review.

We hope to welcome you back very soon.

Best regards from the Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 juli 2016

De ligging is wat anders dan gewoon, maar we hebben geen hinder ondervonden van de nabijgelegen hoofdbaan. De kamer was prima, kraaknet en voorzien van alle mogelijke faciliteiten. Gratis WIFI en gratis parkeren voor het hotel.

  • Verbleef: augustus 2015, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Geert C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelDesNordens, Receptionschef van Best Western Hotel Des Nordens, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 juli 2016
Google-vertaling

Thanlk you so much.
It would be our pleasure to welcome you in the nearest future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 maart 2016

prima hotel, ruime kamers maar niet overal goed uitzicht. Wij zaten midden tussen de bomen. wel rustiek natuurlijk maar ook wat benauwd. geweldig ontbijtbuffet. heerlijke verse spullen en vriendelijke medewerkers.

  • Verbleef: juli 2015, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank wjw1967
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelDesNordens, Receptionschef van Best Western Hotel Des Nordens, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 april 2016
Google-vertaling

Thank you so much.

It would be our upmost pleasure to welcome you in the nearest future.

Best regards

The Hotel des Nordens Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 augustus 2015

Prima hotel voor een doorreis, één nacht geslapen. Kamers liggen in een gedateerd slaapgebouw. Schilders waren bezig het één en ander op te knappen. Restaurant is super. Aparte bar, wat lekker druk was. Gemiddelde leeftijd relatief hoog.....

  • Verbleef: februari 2015, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank NormanSmit
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelDesNordens, Receptionschef van Best Western Hotel Des Nordens, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 augustus 2015
Google-vertaling

Thank you for your rating. At the moment we are doing af big efford to renovate all our rooms.
It would be our pleasure to welcome you in the nearest future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken