Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Geweldig”
Beoordeling van Alaturka

Alaturka
Geclassificeerd als nr. 2 van 435 Restaurants in Wuppertal
Certificaat van uitmuntendheid
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: Nordstadt
8 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg goed eten. Altijd zeer druk. Reserveren wel een aanbevolen. Neem gerust menu 2. Dan krijg je van alles wat ( lees meer dan genoeg)

Datum van bezoek: december 2017
Bedank Frank T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (246)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 246 beoordelingen

20 december 2016 beoordeeld

Na het lezen van recensies op Tripadvisor hier met 4 personen wezen eten, en daar geen moment spijt van gehad.
Een vlotte en gemoedelijke bediening, goed eten heerlijke vleesschotels en een lekker dessert.
Entertainment door een buikdanseres, lekker bier (San Miguel)
Kortom een leuke avond gehad.
Wat koste dit alles? 160 euro met vier personen
en dat was het waard.

Datum van bezoek: december 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Jabro54
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 mei 2016 beoordeeld

Geweldig gegeten. Nav Tripadvisor hier gegeten. Anders niet gevonden. Heerlijk gegeten voor een goede prijs. Erg afwisselende gerechten. Allen zeer smakelijk. Een aanrader!

Datum van bezoek: maart 2016
Bedank Jadeko
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 december 2015 beoordeeld

Er zijn niet zoveel restaurants in. Wuppertal. Dit restaurant staat goed aangeschreven en is altijd vol.
Wij liepen in de middag langs, maar reserveren was al niet meer mogelijk.

Datum van bezoek: december 2015
Bedank NicoleSB2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 december 2015 beoordeeld

Zo geweldig gegeten! De mix van voorgerechtjes en nagerechtjes zijn echt aan te bevelen. Wij kwamen hier zonder reservering, maar als we een uurtje wilden wachten, dan was er een tafeltje vrij. Je moet eigenlijk wel reserveren om zeker te zijn van een tafel. Ook werd de avond opgeluisterd met een buikdanseres. Enorm leuk.
Als je in Wuppertal bent, moet je hier gegeten hebben.

Datum van bezoek: december 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Redrabbit1957
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Alaturka bekeken, bekeken ook

Wuppertal, Noord-Rijnland-Westfalen
Wuppertal, Noord-Rijnland-Westfalen
 
Wuppertal, Noord-Rijnland-Westfalen
Wuppertal, Noord-Rijnland-Westfalen
 
Wuppertal, Noord-Rijnland-Westfalen
 

In Alaturka geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding