Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
7 personen bekijken dit hotel
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.comUS$ 48
PricelineUS$ 52
Hotels.comUS$ 48
TravelocityUS$ 48
Vio.comUS$ 51
Agoda.comUS$ 62
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (176)
Beoordelingen filteren
176 resultaten
Waardering van reizigers
70
69
22
7
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
70
69
22
7
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 176 beoordelingen
Beoordeeld op 29 juni 2018 via mobiele applicatie

Ruime kamer met goede bedden, geen divan-lit. Propere badkamer.
Ligt wel aan drukke weg, redelijk veel lawaai.
Ik boekte het oom een vroege vlucht vanuit Düsseldorf te nemen. Wel nog een half uurtje rijden naar luchthaven.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank 38hildec
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
mcdreams, Manager van McDreams Hotel Monchengladbach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 juli 2018
Google-vertaling

Dear 38hildec,
Thank you for your gre excellent review about your stay at McDreams Hotel Mönchengladbach. We are pleased to read that you enjoyed your stay with us. It would be great to have you back!

Sincerely,
Christoph Klein (Manager McDreams Hotels)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2017 via mobiele applicatie

Wij boekten dit hotel om te overnachten voor een vlucht vanaf Dusseldorf. Was ongeveer 30 minuten rijden naar het vliegveld. Het inchecken ging digitaal (receptie was even dicht) en dat werkte prima. Kamers werken met een code. Parkeerplaats genoeg voor de deur. Alleen bij digitaal inchecken wordt nergens gemeld dat je een parkeerkaart nodig hebt! Let op: deze moet je bij de receptie halen. Anders mag je maar iets van 2 uur parkeren. Verder was het heel schoon. Alleen de kamers waren heel erg klein. Geen airco aanwezig en het was er bloedheet. Er staat wel een ventilator maar die krijgt het ook niet echt afgekoeld. Dat was echt een tegenvaller. Verder prima hotel voor een nachtje. In de omgeving is verder niet echt veel te doen.

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank Corretje71
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
mcdreams, Manager van McDreams Hotel Monchengladbach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Corretje71,
Thank you for your great review about your stay at McDreams Hotel Mönchengladbach. We are sorry that you found the guest room too warm during your stay. Unfortunately, due to direct sunlight, especially the rooms facing south can heat up to a higher than average level. In general, appropriate ventilation can be ensured by adjusting the roller blinds in combination with fresh air supply. Please kindly note that we also provide fans, which can be obtained from reception on a first come first serve basis. It would be great to have you back!

Sincerely,
Christoph Klein (Manager McDreams Hotels)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 mei 2017 via mobiele applicatie

Prima locatie en ruime kamer voor drie personen. Goede bedden en kleine, functionele, schone badkamer.
Omdat het warm was en er geen airco is met raam open geslapen maar de kamer aan de weg, dus hele nacht herrie van auto's.
Inchecken na sluiten receptie was eenvoudig met vooraf gestuurde code.
Ontbijten kan in de bakkerij onder het hotel. Prima om daar te eten.

Datum van verblijf: mei 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank bartmel75
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
mcdreams, Manager van McDreams Hotel Monchengladbach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 mei 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

Dear bartmel75, Thank you for taking the time to share your feedback. We are sorry that you found the guest room too warm during your stay. Unfortunately, due to direct sunlight, especially the rooms facing south can heat up to a higher than average level. In general, appropriate ventilation can be ensured by adjusting the roller blinds in combination with fresh air supply. Please kindly note that we also provide fans, which can be obtained from reception on a first come first serve basis.
We hope you were able to enjoy your stay with us nevertheless and would be pleased to welcome you back soon.

Kind regards,
Christoph Klein (Manager McDreams Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 maart 2017

De eenpersoonskamers zijn op maat gemaakt, met een degelijke badkamer.
Bed voor één persoon met een 90cm in breedte.
Eenvoudige toegang van het hotel met je kaart en cijfercode, evenals voor je kamer.
Ruime parking voorzien voor het hotel, met extra parkeertijd voor de gasten van het hotel.

Kamertip: alle kamers zijn goed geluiddicht, en voor open venster is de verduisteringsstore die veel geluid tegen kan houden.
Datum van verblijf: maart 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank BobWellens
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
mcdreams, Manager van McDreams Hotel Monchengladbach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 april 2017
Google-vertaling

Dear BobWellens,

Thank you for your great review about your stay at McDreams Hotel Mönchengladbach. We are pleased to read that you enjoyed your stay with us. It would be great to have you back!

Sincerely,
Ralf Rogalewski-Bonin (Manager McDreams Hotels)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 augustus 2016

De bedden waren echt heerlijk! de kussens waren veel te hoog, ben je een buikslaper, neem dan je eigen kussen mee!

De kamer was warm! Geen airco. We konden wel een raam open zetten, maar dan hadden we last van de weg.

En het was schoon! De douche was ook erg schoon, maar het was ook een heerlijke douche, geen kleine straal.

Receptioniste spreekt bijna geen Engels. Erg jammer!

Aan het einde van de straat is een bakkerij, daar kan je heerlijke ontbijtjes kopen, behalve op zondag! Dan hebben ze geen ontbijtmenu's. Ook deze medewerkers spreken amper engels.

Benzinepomp naast het hotel, dus we konden lekkere ijskoude biertjes halen.

Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank MirandaRodriguez
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
mcdreams, Manager van McDreams Hotel Monchengladbach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Miranda,

Thank you for your great review about your stay at McDreams Hotel Mönchengladbach. We are pleased to read that you enjoyed your stay with us. It would be great to have you back!

Sincerely,
Ralf Rogalewski-Bonin (Manager McDreams Hotels)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken