Robbin K
Leiden, Nederland

Mooi en zeker voor een Citytrip

4,0 van 5 bollen20 okt 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Een mooi gastvrij hotel

Mooie bar die 24/7 open is
Kamers zijn ruim en schoon en mooi dat je ondanks de afstand van het centrum toch met 5 min van een metro zit

Ook het ontbijt is erg mooi en ruim opgezet

En de Hotelbar heeft een ruime keus en mooie bieren

een min punt :
De mensen van de receptie weten niet waar er een arts is
Datum van verblijf: augustus 2023
b'mine Düsseldorf- Lobby
0.6 km van Holiday Inn - The Niu, Tab Dusseldorf Main Station, An Ihg Hotel
Meer hotels in Düsseldorf bekijken
Beoordeeld op 14 augustus 2023

Prima hotel, even buiten centrum van de stad. Parkeren onder hotel voor € 18,50 per 24 uur of gratis in de straat. Wel lang wachten op 2 beschikbare liften. Kamers niet al te ruim, erg basic ingericht met weinig bergruimte en ruimte om te bewegen. Badkamer modern en strak ingericht. Douchegedeelte voorzien van een te klein glazen scherm zodat de badkamer zelf drijfnat wordt tijdens het douchen.
Bedden prima. Luchtverversing een aanfluiting. Kamer kon 's nachts niet worden afgekoeld en bleef veel te warm.
Ontbijtbuffet uitgebreid en wordt continue aangevuld.

Datum van verblijf: augustus 2023
Beoordeeld op 31 december 2022

Fijne ontvangst, mooi hotel, heerlijk ontbijt, ruime kamer, mooi uitzicht, ... Alles wat je wil voor een korte citytrip met je geliefde vlakbij het centrum van het mooie Düsseldorf!!! Wij komen zeker terug!

Datum van verblijf: december 2022
Beoordeeld op 27 december 2022

De receptionist was bij aankomst zeer onvriendelijk, nog geen "Guten Tag" Inchecken duurde erg lang en volgens hotel hadden weaar voor 6 mensen ontbijt betaald en waren met 8. We zouden moeten bijbetalen , waarop ik aangaf dat dit niet correct was en navraag zou doen bij Booking hebben ze het nagekeken en het was wel betaald. We werden wel aangezien als " wel eten en niet betalen" Jammer voor de sfeer.

Datum van verblijf: december 2022
Beoordeeld op 14 augustus 2022

Ik snap werkelijk niet hoe ze aan de 'goede reviews' geraken, gekocht misschien? Wat een low class hotel is me dat, behalve dat je er veel meer voor moet betalen. Vuile handdoeken met nog haren op van de vorige gasten en vlekken, luchtzuivering in de badkamer die niet werkt, defecte liften, onbeleefde medewerkers bij het ontbijt (vooral de oudere blonde dame met krullen). Bah nooit meer.

Datum van verblijf: augustus 2022
  • Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 1 juni 2022 via mobiele applicatie

Dit is werkelijk één van de meest 'overrated' en 'hyped' hotels die ik bezocht! Nieuw, great design, wonderful looking, maar wat een "ontzettend lousy service", je kan het je niet voorstellen... Het begint bij check-in: very good-looking receptionist neemt je doorheen 20 min durende procedure. Afstandelijk, lichtjes arrogant, zeker niet warm verwelkomend... Maar totaal 'in-effecient'. Bar service is exact hetzelfde, niet vriendelijk, inefficiënt, tijdrovend, arrogant...
Op de kamer is kaartje: "Vraag geen room cleanup, en krijg gratis drink!!!". Dit is enkel een flesje water, geen "drink at the bar!"... Ik raad een hotel in de Altstadt aan, geen arrogant en inefficiënt design hotel

Datum van verblijf: mei 2022