jb
Amsterdam, Nederland

Goede overnachting voor een vlucht vroeg in de ochtend.

4,0 van 5 bollen11 jul 2022 beoordeeldvia mobiele applicatie
Wij hebben hier een overnachting geboekt voor de vlucht de dag daarop. De locatie is wat dat betreft perfect, je loopt zo de vertrekhal binnen. De kamer was netjes, schoon en goed voor een overnachting. Zakelijk ook goed te gebruiken ivm het aanwezige bureau. Er was koffie en thee op de kamer. De kamers waren rustig, geen geluiden vanaf de gang of buiten gehoord. Verder hebben wij niet veel van het hotel mee gekregen, het diende enkel voorzie korte overnachting.
Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Bezocht met familie
Gratis aanmelden voor lage prijs
6.9 km van Sheraton Duesseldorf Airport Hotel
b'mine Düsseldorf- Lobby
6.9 km van Sheraton Duesseldorf Airport Hotel
Meer hotels in Düsseldorf bekijken
Beoordeeld op 26 juni 2019

Het is een modern hotel met veel faciliteiten. Wij waren er om te overnachten voordat we gingen vliegen. We hebben prima geslapen. Receptie erg behulpzaam en vriendelijk. Het grote voordeel is, dat je zo uit het hotel naar het vliegveld loopt. Je hoeft geen verdieping meer hoger op het vliegveld want je bent meten op de etage waar je moet inchecken. Groooooot nadeel het is veel te duur !!!!! Voor 1 nachtje slapen in september betaal je gewoon een absurd hoog bedrag van € 264,- voor 2 personen.

Datum van verblijf: mei 2019
Beoordeeld op 25 mei 2019

Grote en schone kamers. Goede bedden.
Door de bouw van het hotel zijn de loopafstanden lang, kamers ondanks ligging op vliegveld zeer rustig.
Zeer goed ontbijt met bijzonder aardige bediening.
Zeer goed geschikt voor een nacht in afwachting op je vlucht

Datum van verblijf: mei 2019
  • Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 5 augustus 2018

We verbleven hier 1 nacht (2 kamers) als gezin na een lange vlucht. Bij aankomst kregen we 2 mooie kamers naast elkaar toegewezen. De kamers lagen echter net naast de bar. Gezien we allen doodmoe waren van de reis vroegen we andere kamers. Dit was geen enkel probleem en we kregen 2 andere mooie, moderne kamers toegewezen. Het personeel was telkens zeer vriendelijk en behulpzaam. Het enige minpunt was de prijs voor het ontbijt (25 euro p.p.). Dit was zeker het geld niet waard. De bediening liet ook de wensen over (zelf koffie moeten vragen, buffet onvoldoende aangevuld,...)
Het hotel liet achteraf weten dat ze hadden vergeten te melden dat er ook een continentaal ontbijt te verkrijgen is aan 12 euro p.p....jammer.

Datum van verblijf: augustus 2018
Beoordeeld op 11 januari 2018 via mobiele applicatie

Ideaal bij een vroeg vertrek of een late aankomst. Goed verzorgd hotel met mooie sfeervolle kamers, voorzien van alle gemakken. Zowel voor de vakantiereiziger als de zakenreiziger. Ligging direct tegenover de aankomsthal. Hierdoor begin je uitgerust aan je vakantie of val je zo in bed als je terug komt van een lange reis.

Datum van verblijf: november 2017
Reistype: Reisde alleen
Julia S, P.A. to GM van Sheraton Duesseldorf Airport Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 januari 2018

Dear Stefanie D.,

thank you so much for your kind words and your postive feedback of your stay on tripadvisor. We are delighted that you felt comfortable staying with us and you could take advantage of our direct airport location.
It would be a pleasure to welcome you again when travelling brings you back to Duesseldorf!

Sincerely,
Julia S.
P.A. to General Manager

Beoordeeld op 25 december 2017 via mobiele applicatie

Begin Januari voor 1 nacht in hotel Sheraton Dusseldorf overnacht.
Uitstekend hotel op korte loopafstand van de luchthaven. Mooie ruime kamers met lange gangen. Prima badkamer en goede bedden.
Een minibar met koelkast aanwezig op de kamer.
Het ontbijt was goed verzorgd.
Personeel van de receptie was behulpzaam en vriendelijk.

Datum van verblijf: januari 2017
Julia S, P.A. to GM van Sheraton Duesseldorf Airport Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 januari 2018

Dear FransLo,

almost 1 year after staying with us you still keep the Sheraton Duesseldorf Airport Hotel in positive memory. This is really great and I am very thankful that you took your time and shared your impressions on tripadvisor.
For 2018 I wish you all the best and it would be a pleasure to welcome you back one day!

Sincerely,
Julia S.