Hyatt Regency is een groot, nieuw en modern zakenhotel met 18 verdiepingen. Tijdens mijn verblijf waren er elke dag wel congressen, seminars etc. De parkeergarage onder het hotel is een openbare garage met enkel een paar plekken die gereserveerd zijn voor hotelgasten, maar daar is geen controle op.
Het hotel heeft een uitstekend restaurant DOX, met terras aan één van de voormalige binnenhavens van de Rijn. Let wel, DOX is stevig aan de prijs, zeker wat wijn betreft ! Vanaf het terras heb je een fraai uitzicht op de Rheinturm en de 3 bijzondere gebouwen van architect Gehry. De Loung & Bar was tijdens mijn verblijf helaas niet open, er werd druk verbouwd. Het personeel heb ik zeer vriendelijk en attent ervaren. Het hotel bevindt zich op een mooie locatie aan de Medienhafen. Medienhafen is het hippe deel van de stad wat tegenwoordig tot de mooiste wijken van Düsseldorf behoort. Deze nieuwe wijk in Düsseldorf is aangelegd rond de oude binnenhavens van de stad. Dankzij prachtige hoogstandjes van architectuur is er een aantrekkelijke wijk ontstaan voor bewoners, bedrijven en toeristen. In de mediahaven staan hotels, zijn verschillende bedrijven gevestigd en kun je in diverse restaurants genieten van gerechten van internationale topkoks. Vanaf het hotel is het overigens wel een stevige, maar mooie wandeling langs de Rijn naar de Altstadt.
Ik heb mijn verblijf in het Hyatt Regency Düsseldorf als zeer aangenaam ervaren.