Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
PaulvanVoren
Amsterdam, Nederland

Zoals het moet zijn!

5,0 van 5 bollen29 mei 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Zoals het moet! Je betaalt de hoofdprijs maar daar krijg je wel luxe en comfort voor. Ruime kamer van alle gemakken voorzien. Ook mooie “huiskamer” waar de koffie en thee klaar staan. Wellness met zwembadje beetje klein, zeker de ouderwetse sauna. Ontbijt is riant maar lunch is een beetje saai als er weinig gasten. Kortom, even sparen maar het is het waard.
Datum van verblijf: mei 2024
Reistype: Bezocht voor zaken
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Breidenbacher Hof, Geschäftsführer van Breidenbacher Hof Düsseldorf, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 31 mei 2024
Dear Paul,

Thank you very much for your recent visit - and for your appreciation and constructive hints!

It was our sincere pleasure to extend a warm welcome to you and to create a memorable stay for you at Breidenbacher Hof. We offer exceptional service in a prime location, premium products, and a luxurious setting.

We all are looking forward to seeing you again whenever you are back in Düsseldorf.

Wishing you well, we send kindest regards,
the Breidenbacher team

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 227
  • Priceline
    € 266
  • Algotels
    € 221
  • Expedia.com
    € 227
0.5 km van Breidenbacher Hof Düsseldorf
Gratis wifi
Zwembad
€ 149
€ 123
  • Priceline
    € 149
  • Expedia.com
    € 123
  • Hotels.com
    € 123
1.4 km van Breidenbacher Hof Düsseldorf
Gratis wifi
Restaurant
€ 103
  • Expedia.com
    € 103
  • Hotels.com
    € 103
  • Priceline
    € 103
1.2 km van Breidenbacher Hof Düsseldorf
Gratis wifi
Bar/lounge
Exterior view
€ 51
  • Expedia.com
    € 65
  • Vio.com
    € 47
  • Priceline
    € 71
1.8 km van Breidenbacher Hof Düsseldorf
Gratis wifi
Bar/lounge
RC NH dusseldorf city
€ 64
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 59
  • StayForLong
    € 53
  • Expedia.com
    € 64
2.0 km van Breidenbacher Hof Düsseldorf
Gratis wifi
Restaurant
€ 68
  • HIExpress.com
    € 68
  • StayForLong
    € 62
  • Priceline
    € 65
1.8 km van Breidenbacher Hof Düsseldorf
Gratis wifi
Restaurant
€ 104
  • Expedia.com
    € 116
  • Vio.com
    € 93
  • Priceline
    € 101
5.7 km van Breidenbacher Hof Düsseldorf
Gratis wifi
Zwembad
€ 251
€ 216
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 216
  • Hotels.com
    € 216
  • Hyatt.com
    € 216
2.0 km van Breidenbacher Hof Düsseldorf
Gratis wifi
Restaurant
b'mine Düsseldorf- Lobby
€ 99
  • Expedia.com
    € 102
  • Vio.com
    € 89
  • Hotels.com
    € 92
2.4 km van Breidenbacher Hof Düsseldorf
Gratis wifi
Restaurant
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 52
  • Priceline
3.7 km van Breidenbacher Hof Düsseldorf
Gratis wifi
Gratis parkeren
Meer hotels in Düsseldorf bekijken
Beoordelingen (1.089)
Beoordelingen filteren
1.089 resultaten
Waardering van reizigers
960
84
25
9
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
960
84
25
9
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.089 beoordelingen
Beoordeeld op 26 mei 2024 via mobiele applicatie

Fantastisch hotel, alles klopt, schoon, klassiek, heel vriendelijk personeel, je voelt je speciaal. Zeker niet goedkoop, maar je bent precies op de goede plek tussen de oude stad en het nieuwe moderne gedeelte. Van hieruit kun je alle kanten op en word je echt in de watten gelegd. Speciale dank aan Ndue die zorgt voor een fantastisch ontbijt😍

Datum van verblijf: mei 2024
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Jet29458763324
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Breidenbacher Hof, Geschäftsführer van Breidenbacher Hof Düsseldorf, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 mei 2024
Google-vertaling

Dear Jet,


Thank you very much for having chosen the Breidenbacher Hof during your visit in Düsseldorf! It was our genuine pleasure to make your stay a special and memorable experience for you. We truly appreciate your praise and have shared it with the whole team.

Please be always welcome at our hotel with an ideal location and ambitious service and warm atmosphere.


We all wish you well and send kindest regards,
the Breidenbacher team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 maart 2019 via mobiele applicatie

Alles klopt hier. Service top en een geweldige bar. Je waant je heel wat jaren terug, in sfeer, service en muziek. Prachtig! De ligging is zeer centraal, nabij alle mooie winkels en ook de altstadt. Goede bediening.

Datum van verblijf: maart 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank mascha1312
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Breidenbacher_Hof, Manager van Breidenbacher Hof Düsseldorf, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 april 2019

Beste mascha1312,

Bedankt voor uw bezoek en voor uw positieve beoordeling. We zijn blij dat je het leuk vond en verwelkomen je graag opnieuw. We zijn blij om uw individuele voorkeuren te overwegen.
De volgende keer willen we niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, we willen ze overtreffen!

Met vriendelijke groeten van de Capella Breidenbacher Hof in Düsseldorf

Cyrus Heydarian (General Manager) & Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 september 2018 via mobiele applicatie

Een fantastisch hotel in hartje Düsseldorf met een geweldige service .
We hadden de grand suite geboekt ! Wat een heerlijke kamer en verblijf
Het ontbijt was fantastisch en je bent op loopafstand van de altstadt en de Ko
Een topweekend

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank GeertW96
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Breidenbacher_Hof, Manager van Breidenbacher Hof Düsseldorf, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 september 2018
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for your recent visit and for your appreciation for our performance and for the hotel’s services and ideal location.
It was our pleasure to welcome you as it was it to read your kind remarks. We are delighted that you truly enjoyed staying with us and hope to welcome you again.
We look forward to your return to the Breidenbacher Hof, a Capella hotel in Düsseldorf!

With kind regards,

Cyrus Heydarian (General Manager)
and team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 april 2018 via mobiele applicatie

Geweldig hotel, van check in tot verlaten hotel alles dik in orde. Uitermate vriendelijk en servicegericht. Kamers geweldig, ontbijt en avondeten top! Heb al heel wat hotels gezien maar deze behoort tot de top 3 van beste hotels waar ik ooit ben geweest. Absolute aanrader! Speciale dank aan Sabine voor mooie boek.

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank MartijnValkenswaard
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 december 2017 via mobiele applicatie

Geweldig restaurant waar alles klopt.
Vriendelijke en goede service. Vele gerechten al geprobeerd, kwaliteit is uitstekend. Onze favoriet is de huisgerookte “Flammlachs “
Mooie wijnen. Nette bediening, toiletten zeer schoon en netjes.
Je bent hier echt een avond uit.
KLASSE

Datum van verblijf: december 2017
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Herma05
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Breidenbacher_Hof, Manager van Breidenbacher Hof Düsseldorf, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 december 2017

Geachte gast,

Bedankt voor uw bezoek aan het Breidenbacher Hof en de Brasserie "1806" en voor uw mooie evaluatie!
Het was voor ons een genoegen om u te mogen verwelkomen en te verwennen met culinaire lekkernijen, en we hopen u spoedig weer te zien.
Tot dan wensen wij u het allerbeste, vrolijk kerstfeest en een rustig nieuwjaar!

Met vriendelijke groeten

Cyrus Heydarian (Managing Director)
& de Breidenbacher

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken