Hotel ligt mooi centraal in Keulen en direct aan de Rijn recht tegenover de Dom en spoorbrug ( de hohenzollenbrücke) . Station is op loopafstand.
Kamers zijn ruim en extreem schoon. Badkamer is goed verzorgd met badartikelen en badjas. Onze kamer had zowel een bad wn sfzonderlijke douche. Water is super.
We hebben enkel ontbeten in t hotel en kunnen zeggen da alles supervers is bij ook een ruime keuze van kaas, vleesveleg, gerookte zalm, vers gebakken broodjes, pancake, wafels, fruit, zoet beleg, olijven, vers geperst sinaasappelsap, smoothie enzovoorts..
gratis wifi.
Gebruik van zwembad en mooie sauna is voor hotelgasten zonder extra kosten maar je moet wel (vanwege COVID-19 maatregelen) een tijdslot van max 45 minuten reserveren.
Al met al een een mooi hotel, super ligging, extreem vriendelijk personeel met goede aervice en voldoende faciliteiten in en rond t hotel.
Enige nadeel zijn de hoge parkeerkosten van 39 euro per dag! Maar de auto wordt san wel voor je geparkeerd en je parkeert in t centrum van Keulen.