Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hyatt Regency Cologne
Hotels in de buurt
Gratis annuleren tot 02/06
265 US$
236 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
NH Köln Altstadt(Keulen)
104 US$
100 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hilton Cologne(Keulen)
144 US$
134 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
Holiday Inn Express Koln-Mulheim(Keulen)(Heel veel waar voor je geld!)
78 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
152 US$
122 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
81 US$
74 US$
HIExpress.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
161 US$
140 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
99 US$
86 US$
Travelocity
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 15% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 15% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 101 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Cologne Marriott Hotel(Keulen)
140 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
130 US$
117 US$
HotelsClick
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Beoordelingen (2.628)
Beoordelingen filteren
2.628 resultaten
Waardering van reizigers
1.609
723
203
62
31
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.609
723
203
62
31
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
21 - 26 van 2.628 beoordelingen
28 november 2016 beoordeeld

Aan de oever van de Rijn op wandelafstand van het oude centrum is dit hotel ideaal gelegen voor een citytrip. Adembenemend uitzicht op de Dom. Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Aanrader voor al wie een tripje naar Keulen plant!

  • Verbleef: november 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Bedank 503cisj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 oktober 2016 beoordeeld

Zeer goed personeel en mooie ligging. Hotel is wel lichtelijk outdated, maar er is een renovatie aan de gang. Zeer relaxte spa faciliteiten. Kamers aan de voorkant hebben een top uitzicht. Parkeergarage erg duur.

  • Verbleef: september 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Bedank 489huubr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima hotel misschien oud maar de staff zorgt voor prima verblijf. Goed bed goede kamers en goed ontbijt. Avondeten in restaurant erg goed. Prima wijnen niet goedkoop maar niks mis mee. Zwembad met sauna en stoombad. Receptie erg professioneel. Zeker aan te bevelen om eens de stad te bezoeken.

Verbleef: april 2016, reisde met vrienden
1  Bedank Tom S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2016 beoordeeld

Wij hadden voor één nacht geboekt maar de suite was op de hoek van het gebouw gelegen en met een mooi zicht op de Rijn en op het centrum van de stad. Het hotel is goed gelegen op wandelafstand van het oude stadscentrum. De inkomhal van het hotel is verbluffend mooi met de binnenfonteinen en het glaswerk.
De kamer was zeer goed, niets op aan te merken. Het restaurant was eveneens een topper. 's avonds hebben wij er zeer goed gegeten met een zeer goed fles wijn. Het ontbijtbuffet was ook zeer goed maar de ontbijtzaal was zeer druk, soms te druk, zodat de bediening voor koffie te traag was. Ook kwam men niet spontaan een extra kop koffie aanbieden. Het was een geslaagd verblijf.

Kamertip: vraag zeker zicht op de Rijn.
  • Verbleef: oktober 2015, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Karl-Ludwig90
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij aankomst een kamer met uitzicht op een boom. We zagen alleen het groen van de boom dat 2 meter van het raam stond. Dus naar de receptie en met 50 euro per nacht opleg kregen we een andere kamer met uitzicht op de Dom. Dus 250 euro per nacht plus nog eens 50 euro per nacht. Het is echt geen 300 euro waard. Op het terras bedraagt de wachttijd voor iets te drinken 30 min. Ontbijt is oke niks speciaals.....mag ook voor 21 euro behalve voor een koffie moet je ook lang wachten. 15 min. Het is een onpersoonlijk hotel dat het geld niet waard is.

Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
Bedank Dirk R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken