Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 260
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
US$ 226
Aanbieding bekijken
Agoda.com
US$ 216
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 226
PricelineUS$ 234
travelup.comUS$ 251
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.655)
Beoordelingen filteren
1.655 resultaten
Waardering van reizigers
1.260
273
67
35
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.260
273
67
35
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.655 beoordelingen
Beoordeeld op 7 januari 2022 via mobiele applicatie

Hotel prima, prima locatie, wel beetje vergaande glorie. Schoonmaak laat ook wat te wensen over. Voorbeeld, deuren in de badkamer hebben vieze vingers. iPad in de kamer werkt niet. Als je in een van de hotel restaurants wil gaan eten was er geen plaats, zelfs niet bij volledige bezetting van hotel. Dit zijn wij niet gewend bij een vijf sterren hotel welke lid zegt te zijn van leading hotels of the world.... Wel konden we in de bar gaan eten... Schande! Na een gesprek met de manager werd het duidelijk dat ze meer waarde hechten aan gasten welke niet in het hotel verblijven dan de hotelgasten. Al met al.. wil je een goed/schoon hotel in Keulen waar je savonds gegarandeerd als hotel gast kunt eten? Even verder zoeken!

Kamertip: Valet parking
Datum van verblijf: januari 2022
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank Rkryko
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Kimiko Akiyama, Sonstige van Excelsior Hotel Ernst, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 januari 2022
Google-vertaling

Dear Hansmerten,

thank you for taking your time to feedback us on Tripadvisor.

We deeply regret that we did not reach your expectations in every way this time. Please be assured that we are taking your feedback very seriously and that we are improving our service and quality steadily.

Please be aware that every guest is important for us, we want to create memorable moments for our guests is what we strive and work hard for every day and we are truly sorry that we did not manage to do so during your recent stay with us.

We hope to welcome you again at the Excelsior Hotel Ernst and to undo your negative impressions of our Hotel.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 januari 2020

Perfecte prijs/ kwaliteit verhouding.. Klassieke service van een grand hotel. Van het ontbijt tot de sigaren ruimte toe. Was recent in Caifornie: alleen maar op je geld uit, hier op "de beste kwaliteit leveren".

Datum van verblijf: december 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
1  Bedank wrust2020
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
excelsiorhotelernst, Geschäftsführer van Excelsior Hotel Ernst, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 januari 2020
Google-vertaling

Dear wrust2020

First of all, I would like to thank you very much for visiting our hotel and for taking the time to share your positive impressions with us.

It has been our pleasure to have you with us and we are more than happy that you enjoyed staying with us. Your feedback is most encouraging in our quest for quality and highest standards of service.

We do look forward to welcoming you back on many more occasions.

Kind regards

EXCELSIOR HOTEL ERNST

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 september 2019 via mobiele applicatie

Wat een prachtig hotel op een evenzo prachtige locatie. Wij verbleven er twee nachten in een geweldige kamer. Vanwege onze trouwdag werden we verwend met bubbels en lekkernijen op de kamer. De service, rust en ontspannen sfeer van het hotel zijn heerlijk. Het ontbijt en diner in de Hanse Stube is absoluut goed met als hoogtepunt ons diner in Restaurant Taku. Een aanrader om hier te verblijven.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank NMJX
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
excelsiorhotelernst, Geschäftsführer van Excelsior Hotel Ernst, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 september 2019
Google-vertaling

Dear NMJX,

Thank you very much for staying at the Excelsior Hotel Ernst and for sharing your feedback with us.

We appreciate your comment and will be happy to share it with the whole team. Furthermore we are very pleased to see that we managed to exceed your expectations in regards to your room and the amenities. Your feedback is a great motivation to all of us.

It would be our pleasure to welcome you backk soon.

Kind regards

Henning Matthiesen
Managing Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 augustus 2019

Een bijna koninklijke ontvangst door uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontbijt was super! Aanrader! Grote kamers met aparte badkamer, heerlijk! Zeer centraal gelegen in Keulen, namelijk direct tegenover de Dom. Veel winkels (waaronder enkele zeer luxe) en restaurants in alle prijsklassen op loopafstand.

Datum van verblijf: augustus 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank jtdelouw
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
excelsiorhotelernst, Geschäftsführer van Excelsior Hotel Ernst, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 augustus 2019
Google-vertaling

Dear jtdelouw

Thank you very much for staying at the Excelsior Hotel Ernst and for sharing your feedback with us.

We are indeed very fortunate with our location right in the heart of Cologne. Rest assured that we have shared your lovely feedback with the entire team. Your kind review is exactly the type of experience we strive to create for each guest and I am delighted to hear that we were able to create lasting memories for you.

We are looking forward to welcoming you again in the future.

Kind regards

Henning Matthiesen
Managing Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 januari 2019

Niet goedkoop natuurlijk. Prachtig hotel, zeer vriendelijk personeel. Mooie, grote kamers en lekker ontbijtbuffet. Alles ademt luxe en goede smaak. Een zalige ervaring! Op een paar stappen van het station en recht tegenover de Dom.

Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank _anne_ryckaert1
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
excelsiorhotelernst, Geschäftsführer van Excelsior Hotel Ernst, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 januari 2019
Google-vertaling

Dear _anne_ryckaert1,

thank you very much for choosing the Excelsior Hotel Ernst and for reviewing us here on Tripadvisor.

We are very pleased to read that you felt comfortable in our comfortable rooms and that our staff managed to amaze you from front desk to door men. Rest assured that we have shared your lovely feedback with the entire team.

We do look forward to welcoming you back on many more occasions.

Kind regards,

Henning Matthiesen
Managing Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken