Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personen bekijken dit hotel
Expedia.com
US$ 300
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 28/05/22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Booking.com
US$ 300
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 27/05/22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Agoda.com
US$ 204
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 300
PricelineUS$ 223
travelup.comUS$ 286
alle 20 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.646)
Beoordelingen filteren
1.646 resultaten
Waardering van reizigers
1.251
273
67
35
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.251
273
67
35
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.646 beoordelingen
Beoordeeld op 16 september 2019 via mobiele applicatie

Wat een prachtig hotel op een evenzo prachtige locatie. Wij verbleven er twee nachten in een geweldige kamer. Vanwege onze trouwdag werden we verwend met bubbels en lekkernijen op de kamer. De service, rust en ontspannen sfeer van het hotel zijn heerlijk. Het ontbijt en diner in de Hanse Stube is absoluut goed met als hoogtepunt ons diner in Restaurant Taku. Een aanrader om hier te verblijven.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank NMJX
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
excelsiorhotelernst, Geschäftsführer van Excelsior Hotel Ernst, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 september 2019
Google-vertaling

Dear NMJX,

Thank you very much for staying at the Excelsior Hotel Ernst and for sharing your feedback with us.

We appreciate your comment and will be happy to share it with the whole team. Furthermore we are very pleased to see that we managed to exceed your expectations in regards to your room and the amenities. Your feedback is a great motivation to all of us.

It would be our pleasure to welcome you backk soon.

Kind regards

Henning Matthiesen
Managing Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 augustus 2019

Een bijna koninklijke ontvangst door uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontbijt was super! Aanrader! Grote kamers met aparte badkamer, heerlijk! Zeer centraal gelegen in Keulen, namelijk direct tegenover de Dom. Veel winkels (waaronder enkele zeer luxe) en restaurants in alle prijsklassen op loopafstand.

Datum van verblijf: augustus 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank jtdelouw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
excelsiorhotelernst, Geschäftsführer van Excelsior Hotel Ernst, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 augustus 2019
Google-vertaling

Dear jtdelouw

Thank you very much for staying at the Excelsior Hotel Ernst and for sharing your feedback with us.

We are indeed very fortunate with our location right in the heart of Cologne. Rest assured that we have shared your lovely feedback with the entire team. Your kind review is exactly the type of experience we strive to create for each guest and I am delighted to hear that we were able to create lasting memories for you.

We are looking forward to welcoming you again in the future.

Kind regards

Henning Matthiesen
Managing Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 januari 2019

Niet goedkoop natuurlijk. Prachtig hotel, zeer vriendelijk personeel. Mooie, grote kamers en lekker ontbijtbuffet. Alles ademt luxe en goede smaak. Een zalige ervaring! Op een paar stappen van het station en recht tegenover de Dom.

Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank _anne_ryckaert1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
excelsiorhotelernst, Geschäftsführer van Excelsior Hotel Ernst, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 januari 2019
Google-vertaling

Dear _anne_ryckaert1,

thank you very much for choosing the Excelsior Hotel Ernst and for reviewing us here on Tripadvisor.

We are very pleased to read that you felt comfortable in our comfortable rooms and that our staff managed to amaze you from front desk to door men. Rest assured that we have shared your lovely feedback with the entire team.

We do look forward to welcoming you back on many more occasions.

Kind regards,

Henning Matthiesen
Managing Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 december 2018 via mobiele applicatie

Het klassieke Excelsior hotel Ernst bevind zich in het centrum, recht tegen over de majestueuze en imponerende Dom van Keulen. De winkelstraten en restaurants op steenworp afstand.
Vanaf het moment dat je bij het hotel voor rijdt, begint de meer dan uitstekende service, die zich als een vloeiende beweging je overmeesterd en mee neemt in een unieke ervaring. Je auto wordt geparkeerd ( valetservice) en je bagage vanuit je auto vrijwel direkt naar je kamer gebracht. De sfeervolle lobby en check-in kennen dezelfde soepelheid waarmee je het hele verblijf wordt achtervolgd. De kamers zijn sfeervol en hebben een hoge kwaliteit. De luxe en toch ook krachtige eenvoud die de kamers bezitten zijn volledig in overeenstemming met de grandeur van dit schitterende hotel
De ontbijtzaal is een verademing en oase van rust. Gehandschoent personeel ‘zoeft’ geruisloos door de ruimte, waarbij het oog voor detail en service je een gevoel van rust opdringen; er is geen ontkomen aan...
Naast sauna, gym, zwembad staan er 2 uitstekende restaurants ter beschikking, waarvan 1 met een Michelinster.
Verhouding prijs/kwaliteit zijn hier volledig zoek. Ik ken vele hotels met een hogere prijs voor minder kwaliteit.
Wilt u iets bijzonders? , ga naar Köln en geniet
En laat u meeslepen in deze prachtige , typisch Duitse , grandeur.
En vooral; geniet

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank Vliegende-Raaf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
excelsiorhotelernst, Geschäftsführer van Excelsior Hotel Ernst, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 december 2018
Google-vertaling

Dear Vliegende-Raaf,

We are very pleased that you have taken the time to share your experience in such detail here with us.

Your kind review is exactly the type of experience we strive to create for each guest and I am delighted to hear that we were able to create lasting memory for you. It goes without saying that your lovely comment has been shared with the entire team. It makes us very happy to hear that you enjoyed your stay in Cologne that much.

On behalf of the entire team at the Excelsior Hotel Ernst, we enjoyed having you with us and we look forward to welcoming you back on many more occasions.

Kind regards,

Henning Matthiesen
Managing Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 september 2018

Geweldig luxe hotel. Klasieke inrichting, wat natuurlijk hoort bij het gebouw en historie van het hotel. Kamer was lekker ruim en voor zien van alle luxe. Verrijdbare airco, niet de mooiste oplossing,maar het werk prima.
Geweldig ontbijt, heel mooi gepresenteerd.
Personeel is zeer vriendelijk en volgens mij ook trots dat ze werken in zo'n mooi bedrijf.
(Is een aanname). Men is in elk geval zeer betrokken.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Will S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
excelsiorhotelernst, Geschäftsführer van Excelsior Hotel Ernst, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 september 2018
Google-vertaling

Dear Will S,

Thank you very much for visiting the Excelsior Hotel Ernst and for taking the time to share your impressions with us.

We are very happy about your positive evaluation and we will share your compliments with the entire team. Additionally we are very proud to read that you appreciated our breakfast service and enjoyed your stay at the Excelsior Hotel Ernst.

We enjoyed having you with us and we look forward to welcoming you back on many more occasions.

Kind regards,

Henning Matthiesen
Managing Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken