Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 09:00 - 21:00
Opslaan
  
Google
Manieren om Dom van Keulen te ontdekken
vanaf 30,10 US$
Meer info
Sightseeingcruise in Keulen
106 beoordelingen
vanaf 14,49 US$
Meer info
vanaf 29,58 US$
Meer info
Beoordelingen (21.820)
Beoordelingen filteren
21.820 resultaten
Waardering van reizigers
16.096
4.765
803
113
43
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
16.096
4.765
803
113
43
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 21.820 beoordelingen
Beoordeeld op 18 september 2020

toren moet je beklimmen, spijtig waren er niet echt plaatsen waar je even op adem kon komen. Waarschijnlijk omdat de verdiepingen met een tentoonstelling nu dicht waren en je enkel het inhammetje van de deur had om je even opzij te zetten en de anderen te laten passeren. Wel mooi uitzicht natuurlijk !

Datum van activiteit: september 2020
Bedank philips v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 september 2020

Kerk boet niet aan uitstraling in! Imposant mooi op zichtlocatie van veruit zichtbaar. Buitenstenen lijken wat lichter te zijn geworden. Eerder was het een grijs bijna zwart gebouw. Mooi van buiten met dubbele torens, en vele ornamenten. Binnen sober en door de vele gebrand schilderde ramen heel vewl te zien. Kortom een aanrader om kennismte maken.

Datum van activiteit: augustus 2020
1  Bedank Teus B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 augustus 2020 via mobiele applicatie

Het is een gigantisch en indrukwekkend gebouw. Vooral het donkere uiterlijk zorgt ervoor dat het erg opvalt. Je kunt er uiteraard in om binnen te kijken. Van binnen is de Dom ook mooi en erg hoog. Je kunt via een wenteltrap de toren beklimmen en het uitzicht bekijken. Het zijn meer dan 500 traptreden dus je moet die beklimming wel aankunnen. Het uitzicht is het wel waard! Je kunt even heel Keulen en omgeving bekijken. Het enige nadeel is dat er eigenlijk geld wordt gevraagd om een kerk te mogen bezoeken.

Datum van activiteit: augustus 2020
1  Bedank Sannedh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 augustus 2020 via mobiele applicatie

De kathedraal is vooral van buiten erg indrukwekkend hoog. De binnenkant is wat minder bijzonder, maar wel leuk om even doorheen te lopen. Toegang tot de kerk is gratis.

Je kunt ook de domtoren opklimmen voor €2 voor studenten en €5 voor volwassenen. De ingang om de toren te beklimmen is buiten aan de rechterkant van de kathedraal (bij de ingang parkeergarage/de toiletten). Het is een behoorlijke klim (509 treden/97m hoogte), maar het is de klim wel waard.

Datum van activiteit: augustus 2020
1  Bedank 628lisannek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 augustus 2020 via mobiele applicatie

Mooie Dom, en de moeite waard om (met dr trap) de torens van de dom te beklimmen. Vanaf hier heb je een mooi uitzicht over de stad.

Datum van activiteit: augustus 2020
Bedank jeffrey2901
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken