pattyH16
Zuienkerke, België

Aan de dure kant maar OK

4,0 van 5 bollen14 dec 2023 beoordeeld
Door de staking van de trein in Duitsland gestrand in Aachen.
Via booking. com nog een hotel kunnen vinden om 21.30 uur.
Aan de dure kant maar goed meegevallen.
Kamer goed, lekker ontbijt, vriendelijk .
Water en koffie op kamer.
Beneden mogelijkheid om wat te eten of te drinken te kopen.

Datum van verblijf: december 2023
0.7 km van Mercure Hotel Aachen am Dom
1.1 km van Mercure Hotel Aachen am Dom
Meer hotels in Aken bekijken
Beoordeeld op 27 december 2021

3 sterren hotel op een geweldige centrale locatie in Aken met een uitstekend ontbijt. De kamers zijn schoon, maar wel aan renovatie toe. De prijs/kwaliteitverhouding is goed. Kamers zijn ruim, bedden zijn lekker. Accor-leden worden goed behandeld met upgrade en Aachener Printen bij aankomst. Speciale dank aan Jule voor haar vriendelijke service.

Datum van verblijf: december 2021
Beoordeeld op 21 november 2021 via mobiele applicatie

Weekend Aken. Mercury hotel ligt midden in het centrum. Kamer prima. Personeel aardig en attent. Ontbijt 17 euro was goed. Minpuntje is bij raam open op 6e verdieping wat geschreeuw op straat van wat alcoholisten. Hotel uit en je staat midden in centrum. In omgeving parkeergarage betaald beschikbaar

Datum van verblijf: november 2021
Beoordeeld op 21 februari 2020

Gelegen in het centrum van Aken, vlakbij de winkelstraten en het oude stadcentrum. Mooie kamer, goed ontbijt. Enige nadeel is misschien dat het hotel geen eigen parking heeft, maar je kan wel perfect parkeren in de nabij gelegen parkeergarage.

Datum van verblijf: februari 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Sten Schönherr, Guest Services / Front Office van Mercure Hotel Aachen am Dom, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 maart 2020

Geachte Ronny,

Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf erg op prijs. Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen.

Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening.

Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige.

Hoogachtend,
Annika Uiselt
Assistant Front Office Manager
Mercure Aachen am Dom

Beoordeeld op 24 december 2019

Datum van verblijf: december 2019
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 december 2019

Opnieuw bleek ons bezoek aan de kerstmarkt in Aken een zeer goede keuze. In het op wandelafstand van de meeste attracties gelegen Hotel Mercure Aachen am Dom boekten wij een Superior kamer en dat was een schot in de roos. Kamer 426 was zeer ruim en omvatte een groot uitstekend liggend super bed, een ruime badkamer met douche, LED-TV, bureau, diverse kasten met ingebouwde kluis en, zoals gevraagd, ruim balkon aan de straatkant met uitzicht op het stadscentrum. Van op de 4de verdieping was de gehorigheid aan de straatkant, veroorzaakt door nachtwandelaars en ambulances, niet echt storend. Ook de tempertuurregeling werkte perfect en maakte geen lawaai.
Met een grote parkeergarage in de nabije omgeving, een lange winkel/wandelstraat op minder dan 100 meter, het marktplein om de hoek bezet met kerststalletjes, de honderden kerstproducten aangeboden in de talrijke winkels en standjes tot aan en rond de Dom ligt deze Mercure in het echte hart van Aken.
In het hotel zelf was het personeel “super”. Zeer vriendelijke ontvangst door gemotiveerde en spontaan glimlachende medewerkers/sters gaven ons onmiddellijk een thuisgevoel. Het uitgebreide ontbijt was supervers en lekker en ook hier was de bediening uitstekend.
Het enige detailminpuntje was voor ons het ontbreken van een Nespresso-apparaat zoals we dat in de meeste vestigingen van de Accor-groep wel terugvinden. De aanwezige waterkoker kan dit niet echt compenseren, vandaar een score van 8.50/10. Wij komen zeker terug.

Kamertip: Superior kamers bieden heel wat voordelen. Hogere verdiepingen geven minder straatlawaai
Datum van verblijf: december 2019
Mercure_Aachen_Dom, Front Office Agent van Mercure Hotel Aachen am Dom, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 december 2019

Dear Gentil,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Mercure Hotel Aachen am Dom.
It is always a pleasure to receive positive feedback. I will share your comments with our team.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Kind regards
Your Mercure Team