Volledig restitueerbaar voor vr 15 dec.
Volledig restitueerbaar voor za 16 dec.
ZenHotels.com
Preferred HotelsUS$ 241
StayForLong
Beoordeeld op 18 december 2022 via mobiele applicatie

Fantastische, royale beleving met een gouden randje.
Alles is perfect tot in de puntjes. Zeer ruime kamer. Heel vriendelijk personeel. Een ontbijt om vijvers bij af te likken. En vergeet vooral de cocktailbar niet! Een echte ervaring.
En de kerstsfeer….

Kamertip: Gratis ondergrondse parking.
Datum van verblijf: december 2022
Andreas Wieckenberg, General Manager van Parkhotel Quellenhof Aachen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 december 2022

Dear Hans G,

Thank you for your stay at the Parkhotel Quellenhof and for taking the time to send us your wonderful feedback. We are glad that you enjoyed your stay and look forward to welcoming you back soon.

Warm regards
Andreas Wieckenberg

Beoordeeld op 24 oktober 2022 via mobiele applicatie

Prachtig hotel met een uitgebreide Spa en heerlijk ontbijt.

We hebben echt genoten van dit ruim opgezette hotel met vriendelijk personeel.

Kamers zijn prima. Stil en en fraaie badkamer.

Voldoende parkeergelegenheid bij het hotel.

Ontbijt was echt goed verzorgd met fijn personeel en lekkere zitjes. We hebben er lekker de tijd voor genomen om te genieten van vers gemaakte omelet en een kannetje koffie met vele lekkernijen.

Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 8 augustus 2022 via mobiele applicatie

Een zeer mooi hotel. Prachtig gebouw . Het buitenterras is in juli zeer mooi om te dineren of iets te drinken. Voldoende parking, wel te betalen. Zeer vriendelijk personeel , engels sprekend. Onze kamer was mooi, met frigo. Zeer mooie badkamer met ligbad en douche.
Er lag ook wat vers fruit. Alleen jammer dat er geen koffie en thee faciliteiten waren op de kamer.
Zeker een aanrader, op 8-10 min te voet van het volle centrum.

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeeld op 24 juli 2022 via mobiele applicatie

Dit hotel was vroeger een echt kuuroord, waar water uit hete bronnen gebruikt werd voor genezing. Dit water kan je nog steeds “proeven” (maar je mag het niet drinken) bij de Elisenbrunnen in de stad, en dit hotel schijnt ook nog Thermalwasser te gebruiken, maar niet voor hun zwembad, want dat ruikt gelukkig niet naar zwavel. Een prina wellness centrum hebben ze, met een lekker koel zwembad. Je kan er ook buiten zitten op een binnenplaatsje.

Onze kamer was “standaard” waarbij wel overal aan gedacht was. Er stond een enorme televisie: leuk om voetbal en de Tour op te bekijken.

Een fantastisch ontbijtbuffet , waar aan alles gedacht is, met uitgestalde waren in ordentelijk Pruisisch gelid 😉. Het restaurant staat goed aangeschreven maar wij zijn in de stad gaan eten.

Je kan hier rustig een paar dagen verblijven zonder het hotel te verlaten, en dan weer hier, dan weer daar een plekje zoekend in de lobbies van dit hotel.

Uitstekende service, waarbij ik ergens wel, maar ergens ook niet begrijp dat men engels tegen ons spreekt waar wij - in alle bescheidenheid - goed Duits spreken.

J

Datum van verblijf: juli 2022
Andreas Wieckenberg, General Manager van Parkhotel Quellenhof Aachen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2022

Sehr geehrter Herr Wajo,

vielen Dank für Ihren Aufenthalt im Parkhotel Quellenhof und dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihr wertvolles Feedback zukommen zu lassen. Wir haben Ihre Sprachpräferenz in Ihrem Profil für künftige Aufenthalte vermerkt. Wir freuen uns darauf, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen,
Andreas Wieckenberg

Beoordeeld op 15 juli 2020 via mobiele applicatie

Wij waren 2 dagen in Aken. Een zeer mooie stad met een mooi stukje geschiedenis. Als men nog nooit in Aken was, kan ik dit alleen aanbevelen. Helaas moeten de kamers echt gerenoveerd worden.
Het hotel beschikt over een hele mooie Hotelbar, en de service is uitstekend! De Barkeeper probeert ons een hele mooie avond te bezorgen, en dit is hem zeker eten gelukt. Zeer goede cocktails krijgt men.
S’ochtends bij ontbijt is een grote keus aan eten, alles fris en zeer lekker!
Ons volgend bezoek in Aken, boeken wij zeker weten weer dit hotel, Parkhotel Quellenhof.

Datum van verblijf: juli 2020
Walter Hubel, Geschäftsführer van Parkhotel Quellenhof Aachen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juli 2020

Dear MVanKnokkebroek,

thank you for the positive Feedback. We are glad, that you enjoyed your stay and we will share your compliments with our Team, specially with the Team from the Elephant Bar. We look forward to welcome you again soon and hope to present you the Parkhotel Quellenhof Aachen in the new and renovated Style.

Have a successful day and best regards from Aachen,

Walter Hubel