B&B Hotels
AlgotelsUS$ 99
StayForLong
Trip.comUS$ 95
Beoordeeld op 29 januari 2020

Kleine, maar wel schone kamers. Hetzelfde geldt voor de badkamer. Heel lekker uitgebreid ontbijt waar je ook zelf wafels kan bakken. Op wandelafstand van het centrum van de stad dus ideaal voor een shopping trip.

Datum van verblijf: januari 2020
Beoordeeld op 27 december 2018

Ontvangst was niet prettig, er was geen plek in de parkeer garage dus moesten we ergens openbaar parkeren, personeel wist niet precies waar.
Hierna moet je met je koffer dus een stukje over de weg lopen, gelukkig bleven we maar 1 nachtje.
De kamer is klein, maar schoon.
Badkamer is onwijs krap, als je wat groter bent kan je niet normaal op het toilet zitten. Voor het mooie gewoon echt te krap.
Bedden zijn wat hard maar liggen redelijk.
Ontbijt was uitstekend.
Ligging van het hotel is goed.
Geen last gehad van geluiden van de omgeving in de kamer.

Datum van verblijf: december 2018
Beoordeeld op 12 december 2018

- vriendelijk personeel- goede locatie (10 min stappen naar de kerstmarkt)- grote kamers (2 volwassenen en 1 kind)- super ontbijt- badkamer mag gerenoveerd worden- parking tegen betaling aanwezig, maar tijdens drukke periodes niet voldoende capaciteit

Datum van verblijf: december 2018
Beoordeeld op 4 mei 2018

Uitstekend voor een paar dagen verblijf, de kamer heeft de benodigde voorzieningen. Maar let op met de feestdagen zijn alle winkels gesloten. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Aangename kamer, goed en warm dekbed. Ontbijt was uitgebreid en gevarieerd. Positieve ervaring

Datum van verblijf: april 2018
Beoordeeld op 11 februari 2018

Goede ligging. 750 meter van het station. Zo'n 15 minuten stappen naar het centrum van Aken. Ik heb alles te voet gedaan. Ging perfect.
Ik had een kamer op de 4de verdieping aan de achterzijde van het hotel. Treinen zie je rijden, maar hoor je niet.
Ruime kamer met het traditionele ibis-meubilair. Goed bed. Kleine tv.
Goede wifi.
Hele kleine badkamer. Aankleden kan niet, want je stoot altijd wel ergens tegen. Heel krap zitten op het toilet. Douchekop is moeilijk te richten. Hij draaide altijd weg naar de muur.
Vriendelijke personeel. Mini menu aan de bar. Verschillende panini's maar lijken niet vers gemaakt.

Datum van verblijf: februari 2018
  • Reistype: Reisde alleen