Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
€ 79
Priceline
Agoda.com
€ 75
Eenvoudig en snel boeken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (382)
Beoordelingen filteren
382 resultaten
Waardering van reizigers
80
177
91
27
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
80
177
91
27
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 382 beoordelingen
Beoordeeld op 28 april 2018

Leonardo is een super trendy en luxe hotel. Gelegen in een shoppingbuurt van Aken. Een perfecte kamer, royaal bed, van alle gemakken voorzien. Zeer vriendelijke bediening. Gezellige bar en een geweldig ontbijtbuffet.

Datum van verblijf: februari 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank jobertholet
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dorothee M, General Manager van Leonardo Hotel Aachen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 mei 2018
Google-vertaling

Dear Jo B,
thanks so much for your great feedback! We really appreciate your compliments and hope to see you again on your next shopping trip to Aken!
Please come back soon.
All the best and kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 januari 2018

We kwamen om 12 u. bij het hotel aan. De kamer was nog niet beschikbaar, hoewel we de indruk hadden dat dat wellicht wel mogelijk geweest zou zijn. Onze bagage konden we in bewaring geven. Met de auto naar de binnenstad. In de regen wachten op een stadbus leek ons niet zo'n goed idee. Na enig gezoek keerden we terug naar de cityring, De parkeergarage daar had volop ruimte, goedkoper dan die in de binnenstad en slechts 10 minuten lopen van het stadhuis. Apart betalen voor de parkeerplaats bij het hotel komt wat onvriendelijk over. Toen we om 20 u. terug bij het hotel waren kregen we onze kamer. Mooie kamer, maar wat zakelijk. We kregen de temperatuur met de airco niet erg omlaag. Het tweepersoons bed had twee "halve"dekbedden. Dat dekbed was erg dik en was dan ook veel te warm, ook al was het bed prima. Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid

Datum van verblijf: december 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 925gerardv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dorothee M, General Manager van Leonardo Hotel Aachen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 januari 2018
Google-vertaling

Dear Gerard,
thank you very much for your kind feedback and critical comments that help us to improve. I can assure you, that if my staff was not able to give you a room at 12, the rooms were not yet cleaned or checked. If it is possible, we always try to check in our guests earlier than the guaranteed 3pm. I am sorry, that the room was to warm. My maintenance staff will take care of this.
We would be very happy to welcome you again on your next trip to Aachen.
Best regards
D.Meyer
Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 oktober 2017

Fijne kamer, goede bedden, standaard veel kussens, heerlijk! Goed ontbijt voor tien euro p.p.. Goede prijskwaliteit verhouding. Liften aanwezig, ruime parkeergelegenheid voor 6 euro per dag. Prettige en professionele medewerkers. Gemakkelijk opstappen op de bus naar het centrum. Aken is echt een topbestemming!

Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Metav29
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dorothee M, General Manager van Leonardo Hotel Aachen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Meta,
thank you very much for your great feedback and compliments on our hotel, like the good Breakfast, great beds etc.
We are very happy, that you have enjoyed Aachen and our hotel this much and hope to welcome you again soon.
All the best and kind regards
D.Meyer
Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 juli 2017

Schitterend hotel, met zeer lekker ontbijt. Voor herhaling vatbaar.
De ligging van het hotel is zeer goed (parking kost 6€ per dag), in de nabijheid van een bushalte (bus 51 voert u in 10 minuten naar het centrum)

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank William W
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dorothee M, General Manager van Leonardo Hotel Aachen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juli 2017
Google-vertaling

Dear Miscontentje,
thanks so much for your great feedback.
We are very happy, that you have enjoyed your stay and breakfast. Please come back soon for another visit. We are very much looking forward to it.
Kind regards
Dorothee Meyer
Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 mei 2017 via mobiele applicatie

Hier een weekend met een groep vertoeft, omtzettend goede service, alles is mogelijk. Ontbijt was top, kamers iets minder, zijn lichtelijk verouderd en de badkamers hebben hun beste tijd wel gehad. Verder niks op aan te merken. Tip een taxi vanaf hier naar centrum aachen kost €3

Datum van verblijf: mei 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Linda V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dorothee M, General Manager van Leonardo Hotel Aachen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 mei 2017
Google-vertaling

Dear Lin,

we are very happy that you have enjoyed our service, breakfast and rooms and appreciate your great feedback very much.
Looking forward to your next stay with us in the near future.
Kindest regards
Dorothee Meyer
Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken