Voor ons een jarig huwelijk gevraagd of er (tegen betaling) iets gedaan kon worden, als antwoord een kort af: wij hebben uw wens genoteerd. Op verdere vragen werd niet meer gereageerd en bij aankomst was er dan ook niets geregeld, jammer, maar het liet de pret niet drukken.
Dat er al twee weken een algemene pinstoring was hebben ze ook verzaakt te melden. Waar je op vrijdagavond in het restaurant wel kon pinnen kon dat de volgende dag niet meer, pas toen we aangaven de afschrijving te kunnen tonen werd er toch een poging gedaan door de chagrijnige receptiemedewerkster. Zij gaf letterlijk aan dat je aan de bar wel kon pinnen maar bij de receptie niet, om een beeld te vormen, de receptie en bar bestaan uit een geheel en als de medewerkster 3 passen opzij had gezet, was ze bij het pinapparaat bij de bar geweest, blijkbaar was dit teveel moeite…
De bar die 24 uur per dag open is, bestaat een een tweetal koelkastjes met kleine flesjes frisdrank en bier die je zelf dient te pakken en die niet gekoeld zijn. Op een dag met zo’n 30 graden Celsius is het toch fijn verkoeling te kunnen vinden in een drankje, zeker omdat er op de kamers verder geen koeling aanwezig is.
De kamers waren daarin tegen wel ontzettend schoon en modern ingericht. Het centrum is ongeveer een kwartiertje lopen, je moet hier wel een vrije steile helling op maar voor ons was het prima te doen.
Al met al was zeker door de houding van de dame achter de receptie op zaterdagmiddag onze ervaring meer negatief dan positief. Je verwacht toch dat als je bij een keten als het Hilton boekt de service hoog in het vaandel staat en dat je er alles aan doet om het je gasten naar de zin te maken. Dit begint mijn inziens al door simpelweg te reageren op vragen/berichten voor aankomst van je gasten.