Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.118)
Beoordelingen filteren
2.118 resultaten
Waardering van reizigers
1.179
741
140
41
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.179
741
140
41
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.118 beoordelingen
Beoordeeld op 9 april 2017

Vorig weekend vertoefden wij in het Adina Hotel in Frankfurt. Het ligt op wandelafstand van een kleine 15 min van het station. De winkelstraten en het oude ECB kantoor zijn vlakbij, alsook een zeer mooie promenade langs de Main.
Onze kamer bevond zich op de 13de verdieping en bood een prachtig uitzicht op de stroom. De kamer/appartement was ruim, mooi ingericht, zeer netjes en uitstekend uitgerust. Het personeel is zeer professioneel en vriendelijk. Het ontbijt is meer dan zijn geld waard. Het ontbijtbuffet (warm en koud) biedt een zeer ruime keuze en wordt goed aangevuld.
Probeer zeker ook hun ALTO restaurant uit. De menukaart is weliswaar beperkt, maar alles is er zeer lekker en vers en de gerechten worden mooi gepresenteerd. De porties zijn ruim voldoende en de prijzen vallen goed mee.
Onze dank gaat uit naar het volledige personeel voor de prima service.
Dit hotel is een absolute aanrader !!!

Kamertip: Neem een kamer op een hogere verdieping. Het uitzicht is onbetaalbaar.
Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Annie G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Katharina E, General Manager van Adina Apartment Hotel Frankfurt Neue Oper, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 april 2017
Google-vertaling

Dear Annie G

on behalf of the entire team, I would like to thank you for your great review.

We are so glad to see that you enjoyed your Adina Apartment Hotel Frankfurt Neue Oper experience and we look forward to welcoming you back in the near future.

Warm regards

Katharina Eckardt & Team
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 februari 2017

Het Adina appartement hotel is een mooi hotel op loopafstand van Haupt Bahnhof, winkelstraten en oude ECB kantoor. Mijn appartement bestond uit een leef gedeelte (bank + salontafel + eettafel met 4 stoelen+ kitchenette volledig ingericht + bureau en TV), een ruime badkamer met inloopdouche en wasmachine + wasdroger en een slaapkamer met inbouwkast. Het geheel was schoon. Voor een 4 sterren hotel miste ik wel een aantal kleine dingen zoals schoonpoets. Ontbijt was voldoende qua assortiment, echter het aanvullen was onvoldoende. Het was druk, maar schalen waren leeg er werden niet tijdig bijgevuld. Personeel kon de drukte duidelijk niet aan. Jammer.

Datum van verblijf: januari 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Marcel v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 september 2016 via mobiele applicatie

Overnacht in het hotel. Kamer was zeer ruim. Keuken, kleine eettafel, ruime badkamer, slaapkamer en zithoek. Tv in zowel zitkamer als slaapkamer. Centraal gelgen hotel.Dicht bij rivier en oude stadscentrum en zakencentrum. Parkeergelegenheid onder hotel, waarvoor geen kosten werden gerekend. Personeel is vriendelijk. Ontbijt prima.

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Jurjen B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 juli 2012

Mooi hotel, gunstig gelegen. Ruime kamer, prima badkamer.Bedden niet optimaal: zachte kussens en matras voelde alsof je achterover lag. Jammer dat je voor Wifi moet betalen (3,50 per 3 uur), de prijs is al hoog genoeg. Het ontbijt is prijzig (19 euro) maar erg goed.

Datum van verblijf: juli 2012
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Frankenmarjan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 4 september 2011

Dit was mijn eerste bezoek aan Frankfurt.
Ik heb gekozen voor dit hotels gebaseerd op recensies van reizigers op TripAdvisor.
Het hotel is een echt familiehotel, de kamers zijn ruim en uitgerust met een kleine kitchenette.
Ik zou ten zeerste aanbevelen dat de bezoekers kiezen voor de Premium1 SLAAPKAMER Appartementen omdat ze groter in formaat zijn en schitterend uitzicht hebben.
Het enige dat een verbetering nodig heeft, is de roomservice, aangezien ze heel vroeg sluiten en de mogelijkheden zeer beperkt zijn.
De algemene ervaring is zeer goed, ik zou weer in dit hotel verblijven.

Bedank AlHashimi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken