Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Betalingen van partners hebben invloed op de volgorde van de weergegeven prijzen, en voor uitgelichte of gesponsorde sorteringen kunnen de betalingen van partners ook invloed hebben op de volgorde van de vermelde accommodaties.
Beoordelingen (810)
Beoordelingen filteren
810 resultaten
Waardering van reizigers
413
323
58
11
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
413
323
58
11
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 810 beoordelingen
Beoordeeld op 23 augustus 2019

Less but more than a hotel: dat motto wordt door Clipper waargemaakt. Buiten Hamburg en Berlijn dit niveau van een “boarding house” niet meegemaakt. “Business apartment” was heel goed: in feite een hotelsuite (zowel slaapkamer als woonkamer) met een kleine keuken waardoor het een goede mix wordt van short stay apartment en hotel dat per dag gehuurd kan worden. Wisten dankzij ervaring in Berlijn dat slechts eens per drie dagen schoongemaakt wordt en dus ook handdoeken drie dagen achtereen gebruikt moeten worden (kan wel bijgeboekt worden tegen betaling). Altijd boeken via Clipper zelf: slechts een klein deel van de appartementen wordt verkocht via derden. Ontdekten wij te laat in Berlijn in 2014. Clipper heeft een ruimer assortiment dan verkoopwebsites van derden doet vermoeden en geeft zelf eerlijke informatie via eigen website. Receptie in Hanse Clipper Haus Hamburg heeft (i.t.t. Clipper Berlin-Mitte) wat bijsturing van de klant nodig. Inpandige parkeergarage tegen extra betaling. Complex ligt tussen de toeristische boulevard en de binnenstad van Hamburg. Supermarkt in zijstraat.

Datum van verblijf: augustus 2019
Bedank clevergirl2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ClipperTeam, Management Trainee van Hanse Clipper Haus, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 december 2019
Google-vertaling


Dear guest,

First of all, we would like to thank you on behalf of the whole team for staying with us. We are very pleased that you have chosen our house for your time in Hamburg. We were especially pleased with your evaluation and your valuable feedback, which always helps us to further develop our concept in order to offer our guests an even more pleasant stay.
It is a great honour for us that you were 100% satisfied. I am very happy to pass this compliment on to the whole team. We are pleased that our house, the apartments and the location appealed to you and that you felt so comfortable with us.
We hope you had an eventful and unforgettable time in Hamburg and would be pleased to be your hosts again during your next visit to Hamburg.

We hope to see you again soon!
Your Hanse Clipper Haus Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2018

Omdat we hierna in nog 4 hotels zouden overnachten, was een appartement wel fijn. Veel ruimte, alles ziet er netjes uit. Bij de balie wel service als in een hotel. Ook handdoeken e.d. gewoon inbegrepen. Voor het ontbijt hebben we de vouchers gekocht om bij een koffiezaakje in de buurt te ontbijten. Heel leuk tentje met lieve bedoening, waar veel locale ‘s ochtends ook koffie/ ontbijt halen. Aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank aleeuw438133
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ClipperTeam, Leiter Front Office van Hanse Clipper Haus, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 augustus 2018

Geachte gast,

hartelijk dank voor uw verblijf in het Hanse Clipper Haus. Het was ons een genoegen u in ons huis te mogen verwelkomen. We zijn erg blij dat u van uw verblijf genoten heeft en we hopen dat u een geweldige tijd in Hamburg heeft gehad. Wij wensen u het allerbeste en kijken ernaar uit u opnieuw te zien.

Met vriendelijke groet

Het team van uw Hanse Clipper Haus

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 januari 2018

Gewoon een goed adres voor een bezoek aan Hamburg. Meer leefruimte dan in een hotel, een complete, eenvoudige keuken, prima bed. Vriendelijk en attent personeel. Op mijn verjaardag (niet gemeld) stond er een fles Brut met een reep speciale Hamburgse chocolade op tafel met een vriendelijk geschreven briefje waarin ik van harte werd gefeliciteerd (nooit eerder zoiets meegemaakt).Het appartement is heel gunstig gelegen in de Portugese wijk met veel eethuisjes. Tegenover het hotel kun je voor een schappelijke prijs prima ontbijten.

Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank geurinc2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 september 2017

Prachtig appartement, goed ingericht, schoon en van alles voorzien. De receptiemedewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam. Gelegen in Portugese wijk met veel gezellige restaurants. Dicht bij openbaar vervoer.

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank T3667FSpaulk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ClipperTeam, Leiter Front Office van Hanse Clipper Haus, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 september 2017
Google-vertaling

Dear guest,

thank you so much for your 100% recommendation! I am happy to read that you enjoyed staying in our apartmenthouse! Please come and visit again!

Best regards,

Julia Helfenbein Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 21 juni 2017

Het verblijf in Hanse Clipper Haus was perfect. Mooi en goed appartement. Genoeg ruimte. Hygiëne was perfect. Omgeving van het hotel was levendig; goede keuze aan restaurants.
Hamburg biedt een heleboel verrassingen. Als amateur fotograaf kan ik aanbevelen Hamburg

Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank aypeij_663822
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
ClipperTeam, Leiter Front Office van Hanse Clipper Haus, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2017
Google-vertaling

Dear guest,

thank you so much for your amazing Feedback! Great that you loved the City and enjoyed the surrounding around our Apartment House. Hamburg is such a Special and diverse City, which makes is it a lot of fun to visit!

Best regards from Hamburg
Julia Helfenbein Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken