Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.237)
Beoordelingen filteren
1.237 resultaten
Waardering van reizigers
332
647
196
41
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
332
647
196
41
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.237 beoordelingen
15 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel gelegen in het centrum,
dichtstbijzijnde winkels, eetgelegenheden, en U-bahn.
Ontbijt is goed uitgebreid.
Aan te raden om daar te overnachten
De prijs per nacht is redelijk goedkoop vergelijken met de andere hotels in de beurt.

Verbleef: december 2016, reisde alleen
Bedank S.I.Sylvia L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelmanagerBERCW, General Manager van Holiday Inn Express Berlin City Centre-West, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 december 2016
Google-vertaling

Dear S.I.Sylvia L,
Thank you ever so much for your great Review!
We are delighted that you thoroughly enjoyed your stay with us and hope to welcome you back also on your next visit to Berlin.
Best regards,
Dirk S.
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor een dergelijk hotel is het een prima plek voor een paar dagen. Kamers zijn ok. Bedden prima; kamer is alleen erg warm. Kamers aan de straatkant zijn rumoerig. Ontbijt goed genoeg. Op drukke tijden moet je even wachten maar de directie geeft prima aan op welke tijden het druk is en op welke tijden rustig. Complimenten daarvoor

Verbleef: oktober 2016, reisde met familie
Bedank bas127
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelmanagerBERCW, General Manager van Holiday Inn Express Berlin City Centre-West, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 oktober 2016
Google-vertaling

Dear bas127,
Thank you very much for your comments regarding your recent stay.
We hope to welcome you back again one day and be able to wow you next time even more.
Best regards,
Dirk S.
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2016 beoordeeld

Locatie van het hotel is prima uitvalsbasis voor city trip. Wel zijn de bedden in slechte staat en ook klein. Benauwde kamer en ontbijt was matig. Bij recensies las ik dat het erg druk kan zijn met het ontbijt maar daar hadden wij geen last van in het weekend. In de lift werd daarnaast ook geadviseerd wat het beste moment is voor ontbijt.

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank gjpanhuis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelmanagerBERCW, General Manager van Holiday Inn Express Berlin City Centre-West, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 augustus 2016
Google-vertaling

Dear gjpanhuis,
Thank you for your Kind Review and great, that you enjoyed our central Location in Berlin! We are very sorry, that you did not enjoy our beds. However, we do hope to welcome you back again another time - maybe we can prepare a double bed with two single mattresses instead for you.
Best regards,
Dirk Santowski
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ideale citytrip voor jong en oud. Cultuur, eten, winkelen en veel bezienswaardigheden. Schitterend openbaar vervoer dat je overal naartoe brengt. Goed hotel met ontbijt. Wifi op kamer kan beter. Prijs kwaliteit een aanrader.

Verbleef: juni 2016, reisde met vrienden
Bedank Paul V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelmanagerBERCW, General Manager van Holiday Inn Express Berlin City Centre-West, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 juni 2016
Google-vertaling

Dear Paul V,
Thank you very much for your great Review.
We hope to welcome you back again another time to Berlin and send our best regards,
Dirk Santowski
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 april 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goed bereikbaar met openbaar vervoer, mooie kamers, wat korte bedden voor mij persoonlijk (ik ben 1,97 mtr). Beetje jammer ook dat de bedden heel makkelijk van hun plaats komen... Maar uitstekende matrassen. Functionele inrichting en leuk.

Verbleef: april 2016, reisde met een partner
Bedank Wim F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelmanagerBERCW, General Manager van Holiday Inn Express Berlin City Centre-West, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 april 2016
Google-vertaling

Dear Wim F,
Thank you very much for your grefat Feedback!
We are delighted to read, that you thoroughly enjoyed your stay with us in central Berlin and hope to welcome you back again sometime.
Best regards,
Dirk Santowski
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken