Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.177)
Beoordelingen filteren
1.177 resultaten
Waardering van reizigers
636
353
99
56
33
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
636
353
99
56
33
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.177 beoordelingen
3 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi hotel van waaruit je lopend veel bezienswaardigheden kan bezoeken.
Gendarmenmarkt 300m, winkelstraat 500 m, bebelplatz 100m, lustgarten 1km, hackescher markt 1,5.
Goed ontbijt, veel keus. Idd wat kleinere kamer maar wel verzorgd. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
Bedank Wilfred K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sami E, Manager van TITANIC Gendarmenmarkt Berlin, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 mei 2018

Beste gast,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,

Sami Elair
Duty Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Direct bij het inchecken vriendelijk ontvangen en professionnel geholpen. Bagage wordt naar de kamers gebracht. Restaurant wordt door concierge voor ons geboekt. Metropassen kunnen aan balie aangeschaft worden inclusief uitleg en stadsplannetjes. Het ontbijt is heerlijk; het aanbod compleet. En een gezellige bar.... vakantie kan nooit stuk met zo een verblijf.

Verbleef: april 2018, reisde met familie
Bedank Dirkus D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Short citybreak. Ideale ligging vanwaar je veel te voet kan bezoeken. Verschillende goede restaurants in de omgeving. Ook restaurant van het hotel is een aanrader!
Goede service, prachtige kamer en wellness is ok.
Enkel het ontbijt dat geserveerd wordt in het restaurant gedeelte is in een donkere ruimte en verloopt erg chaotisch. Bij glutenintolerantie krijg je apart brood, maar heel veel risico op kruisbesmetting aan buffet. Wel mooi aanbod ontbijtproducten.

Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
Bedank poitje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sami E, Manager van TITANIC Gendarmenmarkt Berlin, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 maart 2018

Beste gast,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw feedback te geven. We hopen je snel weer te verwelkomen in ons hotel.

Met vriendelijke groet,

Sami Elair
Duty Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel ligt op slechts een paar minuten lopen van de winkelstraten rond Friedriechstrasse. Hotel is zondermeer sjiek te noemen en heeft zeer mooie, zij het wat kleine, kamers. Bedden zijn super comfortabel en het ontbijt is enorm uitgebreid. Leuke bar met live muziek en keurige bediening.

Verbleef: december 2017, reisde met een partner
Bedank Jacco B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sami E, Manager van TITANIC Gendarmenmarkt Berlin, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 januari 2018

Beste gast,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,

Sami Elair
Duty Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel mooi gelegen in Mitte. zeer vriendelijk personeel bij de receptie en ook in het restaurant. Kamers niet groot maar is een stadshotel. Waren er met de kerst, erg fijn dat ontbijten tot 1200 uur kon.

Verbleef: december 2017, reisde met een partner
Bedank cwboom
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken