Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisch italiaans eten! ”
Beoordeling van Francucci's Ristorante

Francucci's Ristorante
Geclassificeerd als nr. 885 van 9.693 Restaurants in Berlijn
Keukens: Italiaans
Dineropties: Lunch, Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Lunch, Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
3 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Van begin tot einde super lekkere italiaanse keuken! Top kwaliteit voor een eerlijke prijs!
Echt genoten! Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank steffi_Antwerp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Franco F, Inhaber van Francucci's Ristorante, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juni 2018
Google-vertaling

Grazie, Steffi!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (213)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 213 beoordelingen

29 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dankzij positieve recensies op Tripadvisor ben ik hier gaan eten met een collega. Restaurant wordt sinds jaar en dag gerund door eenzelfde familie en dat merk je aan de vriendelijke bediening, gezellige inrichting en kaart met enkele klassiekers. Één aandachtspunt is dd wijnkaart want je moet al zoeken om iets onder de 50€ te vinden maar als je wil genieten van Sassicaia en co kan je dit eerder zien als een pluspunt:-)
Tip: Als je met metro gaat best via Adenauer Platz

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank StijnBaert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 maart 2017 beoordeeld

Voor de 3e keer hier wezen eten en wederom zeer goed. Echte Italiaans specialiteiten restaurant en sinds jaar en dag gerund door een Italiaanse familie. Uitgebreide menukaart met heerlijke gerechten. Ditbkeer voor een pasta met vis gekozen . De huiswijn is er prima en een aanrader.

Datum van bezoek: maart 2017
Bedank 898gertk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Franco F, Inhaber van Francucci's Ristorante, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 januari 2018
Google-vertaling

Thank You Gert!
coming 3 times in row and having a great experience is exactly what You can expect, if You choose Francucci!
Hope to see You and Your friends soon back!
Kind regards
Franco Francucci
franco@francucci.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 oktober 2016 beoordeeld

Ontvangst heel aangenaam, super vriendelijke bediening, de spaghetti imperiale en de cotelettas agnello waren top met dito bijgerechtjes. Een aanrader en kortbij U-bahn halte Adenauer Platz op de Kurfurstendam. Open wijnen (per glas) te bekomen - mooie selectie

Datum van bezoek: oktober 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank CAROLINE D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 mei 2015 beoordeeld

De kaart is in het Duits en Engels beschikbaar. Personeel praat met elkaar voornamelijk in het Italiaans, dus dat moet voor de kenners ook mogelijk zijn.
We hebben lekker gegeten, alleen de bediening liet ons erg lang wachten op de rekening.

Datum van bezoek: april 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Medicalwaste
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Francucci's Ristorante bekeken, bekeken ook

 

In Francucci's Ristorante geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding