Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.798)
Beoordelingen filteren
1.798 resultaten
Waardering van reizigers
1.448
245
68
21
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.448
245
68
21
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.798 beoordelingen
3 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Tijdens de beurs IFA 2016 voor een zakelijke afspraak dit hotel opnieuw bezocht. Mooi heel rustig gelegen maar toch dichtbij diverse toeristische bezienswaardigheden. Wat een prachtig hotel waar echt alles klopt van entree tot toilet.
Als je over voldoende middelen beschikt is dit HET hotel!

Verbleef: september 2016, reisde voor zaken
Bedank Han G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mareike S, PA to General Manager van SO/ Berlin Das Stue, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 september 2016

Beste Han G,

Heel erg bedankt voor uw positieve feedback.
Wij hopen u snel weer als gast te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Mareike Steiner
PA to General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ben hier zakelijk verbleven, gewoon correct maar zeker geen hoogvlieger. Kamers zijn proper en in orde. Ontbijt was in orde. Bar vond ik minder, nogal onvriendelijk en drankjes slecht gepresenteerd. Ligt een beetje afgelegen van de stad.

Verbleef: april 2016, reisde voor zaken
Bedank Vandormaelk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Tijdens de IFA aanwezig op een introductie party van een nieuw product. Wat een prachtig gebouw. Voormalig paleis van het Deense koningshuis omgebouwd tot hotel. Super service, bosachtige omgeving. Personeel bijzonder goed. Snacks tijdens de party zeer goed en exclusief. Kamer prachtig.

Verbleef: september 2015, reisde voor zaken
Bedank Han G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juni 2015 beoordeeld

Het hotel is uitstekend gelegen, rustig aan Tiergarten, en op fietsafstand van alle toeristische attracties.
De kamers zijn bijzonder ruim, de bar is goed uitgerust, het ontbijtbuffet zeer verzorgd.Onthaal, personeel, zeer degelijk, professioneel en hartelijk.
Ik raad dit hotel iedereen aan die Berlijn wil bezoeken.

  • Verbleef: mei 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Ingeri v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
11 november 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel is zonder twijfel een van de beste en ik wenste dat ik er langer dan 1 nacht kon verblijven.

Gratis opwaardering, heerlijk ontbijt, geweldige bibliotheek, geweldig zicht op de dieren van de dierentuin van Berlijn, lekkere drankjes bij de bar....wat kan ik nog meer zeggen!

Geweldige locatie ook met diergaarde erachter, dierentuin is op korte loopafstand en veel winkels zijn er in de buurt.

Het hotel is prachtig en heel ontspannend.

Ik zal terugkomen als ik terugben in Berlijn en zou het iedereen aanraden!

1  Bedank omosveta
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
JP D, General Manager van SO/ Berlin Das Stue, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 december 2014
Google-vertaling

Dear Guest,

We are very happy to read such a positive review and thank you for sharing this.

All boxes were ticked and happy to know we exceeded your expectations in all departments!

We look forward to welcoming you back very soon

With kind regards

Jean-Paul Dantil
Managing Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken