Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.392)
Beoordelingen filteren
1.392 resultaten
Waardering van reizigers
920
356
84
16
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
920
356
84
16
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.392 beoordelingen
29 juli 2017 beoordeeld

Ons verblijf was super. Zeer vriendelijke dames aan de check in ! We konden, zonder meerprijs, reeds om 10 uur op de kamer ! Geen vraag waar ze geen antwoord op hadden. Lekker gegeten tegen een zeer scherpe prijs. Een aanrader!

  • Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank stefke38
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
qberlin, Manager van Hotel Q!, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 september 2017
Google-vertaling

Dear Stefke38,

thank you so much for your kind words!
We´re happy we had you staying with us and happy you enjoyed your stay!

Hope to have you back soon again!

All the best from Berlin!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juli 2017 beoordeeld

Leuk hotel. Hele behulpzame mensen bij de receptie. Zeer goed ontbijt. Centraal gelegen in een bijzondere stad. Airco werkt echter niet zo goed. Best warm op de kamer. Iets meer uitleg over wat je kunt bestellen bij het ontbijt had wel gemogen. Verder zeer aan te raden

  • Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank denenman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is een prachtig modern hotel met heel vriendelijk personeel. Mooi ingerichte kamer, super lekker en uitgebreid ontbijtbuffet. Ook het avondeten was heel lekker. Een waterkoker op de kamer om zelf een tasje thee of oploskoffie te maken zou het voor mij helemaal perfect hebben gemaakt.

Verbleef: maart 2017, reisde met vrienden
Bedank Natascha J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 december 2016 beoordeeld

Dit is een design hotel, met open badkamer in de kamer. Inrichting modern en strak zoals design het zegt. Misschien niet ieders smaak! Maar alles aanwezig, zoals minibar, safe, TV. Alle dagen verse handdoeken ook al smijt je ze niet op de grond. Hartelijk onthaal bij aankomst en vriendelijk en behulpzaam personeel. Het ontbijt is zeer uitgebreid en je eitje kan je vragen zoals je zelf wil. Een goede uitval basis om Berlijn te bezoeken, 500meter van metro en zijstraat van Kurfürstendamm.

  • Verbleef: november 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Eric L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 december 2016 beoordeeld

Beetje teleurstellende ervaring na alle lovende kritieken die ik gelezen had over dit hotel. Ja, het is een "design" hotel, maar ik was niet echt onder de indruk van het concept en de gebruikte materialen. Ik vond de kamer relatief klein en niet praktisch ingericht. Open badkamer, waar ik sowieso niet echt fan van ben, maar ook heel laag geplaatste lavabo. Ingewikkeld airco/verwarmingssysteem. Zeer droge lucht op de kamer. Personeel correct, maar niet echt hartelijk. Ontbijt ok. Vrij veel lawaai op de kamer. Lagen blijkbaar net boven de garare waar geleverd werd 's morgens. Personeel die zitten te roken op de binnenkoer, net onder onze venster op de eerste verdieping...Not impressed.

  • Verbleef: december 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank cindy v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken