Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (859)
Beoordelingen filteren
859 resultaten
Waardering van reizigers
448
307
71
17
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
448
307
71
17
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 859 beoordelingen
Beoordeeld op 6 november 2018

Op zich prima hotel qua ligging (dichtbij U-Bahn, restaurants en bezienswaardigheden) en compacte, nette kamer. Echter de laatste nacht heeft het verblijf in dit hotel voor ons verpest. In het hotel werd op zaterdagavond een feest georganiseerd tot diep in de nacht. Slapen zat er dus niet in. Ze boden daags erna excuses aan en compensatie voor deze nacht. In andere reviews las ik dat ze dit vaker doen, dus de gehouden feesten zullen wel dermate winstgevend zijn, dat een paar klagende klanten en bijbehorende compensatie geen probleem zijn. Wij gaan niet terug in ieder geval.

Datum van verblijf: november 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank 77PatrickvC
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ChristinH220, Manager van Hotel MANI, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 december 2018
Google-vertaling

Dear 77PatrickvC,

we appreciate you taking the time to comment on your recent stay with us. It is a pleasure to hear that you like our location and the style of our rooms.
Regrettably, we cannot undo what happened and would like to thank you for giving us a honest and constructive feedback. Please be sure that we will use your critical comments as an opportunity to question and improve our internal operations.

We wish you all the best.
Kind regards
Eyleen Gründel
Operations Assistant

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 april 2017 via mobiele applicatie

Het hotel is ideaal gelegen om bij een City-trip de stad te verkennen. Het interieur is aantrekkelijk en oogt zeer trendy. De kamers zijn eerder klein, maar bieden alle comfort en zijn bovendien heel netjes. Onze kamers bevonden zich aan de achterzijde van het hotel en waren zeer rustig, ondanks de drukke buurt.
Het ontbijt is compleet en uiterst verzorgd.
Het personeel is zeer attent en bijzonder vriendelijk.
Besluit: aan te bevelen!

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank Paul V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 augustus 2016 via mobiele applicatie

Zeer goed hotel . Van deze tijd , strak en hip en trendy.De kamer is klein maar prima ingedeeld.Erg schoon .Alles aanwezig wat een hotel kamer nodig heeft.De ramen zijn goed geïsoleerd tegen geluiden uit de stad.In het restaurant heb ik niet gegeten maar het was er s'avonds steeds erg druk.De ligging is midden in de stad bij trendy winkels en restaurants .Tegenover het hotel is er een bank waar je kan pinnen .En ook een restaurant (Vietnamees) die je niet mag overslaan.Een hotel die ik zo weer zou boeken als ik naar Berlijn zou gaan.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank Ingrid T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Corinna S, Manager van Hotel MANI, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Ingrid T,

thank you for your time to write a review on your stay with us.
We are happy that you would recommend our Hotel to other guests.

We hope to welcome you again soon.

Kind regards
Corinna Schuster
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 20 februari 2016

We hielden van de decoratie en ambiance, de centrale ligging, comfort, de fantastische medewerkers, het bed ( hard, maar was geweldig voor mijn rug). We kregen niet de kans om te eten in het restaurant van het hotel maar wensten dat we hadden! Zeer aan te bevelen.

Bedank lostonearth1986
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 30 november 2015

Voor dit hotel gekozen, omdat zij een eigen parkeer garage hebben. wij wilde onze auto niet zomaar in de straten van Berlijn zetten.
Ontbijt was prima en avonds kan je in de lobby nog terecht voor een lekkere cocktail.
kamers waren van alles voorzien, maar erg klein. Wat prima is als je in Berlijn bent, want dan heb je toch de hele tijd buiten.
Veel dingen op loopafstand, wat wij graag wilde.

Datum van verblijf: juli 2015
Bedank Esmeess
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Corinna S, Manager van Hotel MANI, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 december 2015
Google-vertaling

Dear Esmeess,
thank you very much for your feedback. It is nice to read that you like the breakfast and our Cocktails. For a longer stay we gladly recommend you the rooms of the next category to have a more space.
We are looking forward to welcoming you again soon and wish you a great time in the future.

All the best,
Corinna Schuster
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken