Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
MEININGER Hotel Berlin Airport
Hotels in de buurt
482 US$
316 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Uitstekend 4,5/5
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
64 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Goed 3,5/5
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
250 US$
157 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Uitstekend 4,5/5
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
99 US$
Hampton
Zie aanbieding
Uitstekend 4,5/5
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
106 US$
87 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Uitstekend 4,5/5
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
199 US$
143 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Heel goed 4/5
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
Holiday Inn Express Berlin City Centre-West(Berlijn)(Heel veel waar voor je geld!)
81 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Heel goed 4/5
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz(Berlijn)(Heel veel waar voor je geld!)
105 US$
74 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Heel goed 4/5
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
176 US$
165 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Goed 3,5/5
  • Restaurant
  • Roomservice
159 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Uitstekend 4,5/5
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (522)
Beoordelingen filteren
522 resultaten
Waardering van reizigers
217
224
54
11
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
217
224
54
11
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
FilterenAlle talen
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 522 beoordelingen
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
22 november 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik heb eerder al verbleven in het Vienna's en er niet van genoten, maar dit is geweldig met verbazingwekkende jongens die werken bij de receptie. Perfect gelegen voor de luchthaven en op slechts 10 minuten lopen van de metro.
De wijk is griezelig om eerlijk te zijn, ik voelde me niet veilig 's nachts in mijn eentje dus wees ook voorzichtig!
Kamers zijn ruim, schoon en goed uitgerust.

Bedank Akram S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
MEININGERHotels, Leiter Gästebetreuung van MEININGER Hotel Berlin Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 december 2015
Google-vertaling

Thank you for rating us!
We are glad you enjoyed staying at MEININGER Hotel Berlin Airport.
Be ensured, there`s nothing much around in the area as it is close to the airport, and this is why it`s mostly dark and not lid up by tons of shop windows. And the dark is what scares some people. However, there are only families living around and it is a quiet and safe place.
It is other parts of Berlin that are dangerous.
We hope to welcome you back soon and wish you all the best.
Take care, your MEININGER Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 november 2015 beoordeeld

Dit hotel ligt op 2km van de luchthaven; er is een shuttleservice tot 23u.
Goedkoop hotel maar met mooie, propere kamers; continentaal ontbijtbuffet was zeer goed (wel geen warme gerechten). Het hotel ligt vlak bij de S-Bahn naar Berlijn. Gratis Wifi. (werkte goed)
Vriendelijk personeel.

  • Verbleef: November, 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank bv270
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MEININGERHotels, Leiter Gästebetreuung van MEININGER Hotel Berlin Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 december 2015

Bedankt voor uw stem!
We zijn erg blij dat u de locatie, de faciliteiten en het personeel van het Meininger Hotel Berlin Airport goed gevonden!
Graag verwelkomen wij u binnenkort weer.
Tot dan uw MEININGER team :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 augustus 2012 beoordeeld

Het Meininger Hotel is vlakbij het vliegveld, maar hier merk je in het hotel niets van. We hadden een kamer met airco, maar deze bleek niet te werken. We kregen direct een andere kamer, prima service.
De kamers zijn strak ingericht. Heel functioneel. Fijn bed, fijne douche. Vlakbij metro station Grunbergalle. Vanaf daar ben je in iets minder dan een uur op Alexanderplatz (met overstap). Prima hotel als basis voor een berlijn trip.
Ontbijt hebben we steeds bij de Aldi gehaald. Die zit in hetzelfde gebouw.

  • Verbleef: Augustus, 2012, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Pharmas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Anthonys G, Guest Relations Manager van MEININGER Hotel Berlin Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 januari 2016

Beste gast,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je bij een van onze hotels heel snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,
The Meininger Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 maart 2018 beoordeeld
Google-vertaling

  • Verbleef: Maart, 2018, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MEININGER-Team, Front Office Manager van MEININGER Hotel Berlin Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 maart 2018
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie
Google-vertaling

Verbleef: Maart, 2018, reisde met een partner
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MEININGER-Team, Leiter Front Office van MEININGER Hotel Berlin Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken