Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
97 US$
84 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 25% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 25% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 112 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

nhow Berlin(Berlijn)(Heel veel waar voor je geld!)
138 US$
105 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Gratis annuleren tot 29/07
239 US$
134 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Besparingsmelding! 34% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 34% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 202 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotel Berlin, Berlin(Berlijn)(Heel veel waar voor je geld!)
94 US$
88 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Restaurant
  • Roomservice
Besparingsmelding! 18% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 18% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 107 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

83 US$
77 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 27% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 27% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 105 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

104 US$
71 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Restaurant
  • Roomservice
Boek nu, betaal bij aankomst
151 US$
89 US$
Hampton
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis ontbijt
Besparingsmelding! 27% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 27% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 122 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

135 US$
124 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 17% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 17% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 149 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

PLUS Berlin(Berlijn)(Heel veel waar voor je geld!)
65 US$
62 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Select Hotel Berlin The Wall(Berlijn)(Heel veel waar voor je geld!)
99 US$
74 US$
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Bar/lounge
  • Gratis internet
Besparingsmelding! 31% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 31% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 107 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Beoordelingen (2.186)
Beoordelingen filteren
2.186 resultaten
Waardering van reizigers
989
823
245
88
41
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
989
823
245
88
41
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.186 beoordelingen
10 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben genoten van ons verblijf in het Sheraton hotel. We werden bij aankomst goed geholpen, omdat er iets niet geheel goed was gegaan met de boeking. Een erg uitgebreid ontbijtbuffet, waar je echt uit heel veel kan kiezen, zorgt voor een goed begin van je dagtripje. En we hebben echt heerlijk geslapen in de bedden. Wel wat warm op de kamers, maar je kan ook een raam open zetten. Kamers zijn schoon en ruim.

Verbleef: december 2017, reisde met een partner
Bedank jannekeeveraers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GHE_Berlin, Guest Relations Manager van Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 december 2017
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you very much for your kind review. We would be very pleased to welcome you again at our property.
Yours sincerely,
Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij huurde de club lounge room wat een niveau hoger is dan de standaard kamer. Echter is het geen aanrader om te nemen omdat je in een veel hogere prijscategorie komt en wat je krijgt naar onze bescheiden mening niet naar waarde is. Alsnog hebben we het meeste genuttigd aan de bar en het restaurant van het hotel terwijl de lounge diende om ook daar voldoende te kunnen nuttigen. Wat er werd aangeboden was ondermaats. Verder is het personeel op zich wel vriendelijk en gedienstig. Het spa gedeelte is een absolute plus en er is een overdekt terras met verwarming... In de avonden is de sfeer er wel goed met een live band... Was het slecht? neen zeker niet...we hebben er een goede tijd gehad maar we raden af om te upgraden en extras te gaan betalen zoals the club room lounge kamer want dat was voor ons schandalig ondermaats. De kamer was netjes maar ook voor wat we betaalde ondermaats. Er lag nog stof op de lamp bij binnenkomst. Dus als je naar Berlijn gaat en je kiest Sheraton...boek dan de standaard kamer en dan heb je zeker een leuk verblijf. De keuken van het restaurant is trouwens wel heel erg goed en snelle bediening!!

Verbleef: november 2017, reisde met vrienden
1  Bedank Mélissah K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GHE_Berlin, Guest Relations Manager van Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 november 2017
Google-vertaling

Dear Guest,
Many thanks for your predominantly positive assessment. Our claim is to develop existing achievements and areas of the hotel steadily in quality and actuality. Hence, your comment is very valuable for us.
We are glad if you consider our hotel by the planning of your next trip again!
Yours sincerely,
Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2017 beoordeeld

Het hotel is wel in orde, mooie kamers, mooie badkamer.
Ondanks er melding wordt gemaakt van luchthavenshuttlebus heeft dit hotel het NIET.
Fitnessruimte is mooi met goede toestellen. Zwembad is wel echt klein met veel te weinig plaats om eens te relaxen.

Kamertip: Het hotel ligt niet in een shoppingarea noch in een gebied met bezienswaardigheden. Op wandelafstand is er eigenlijk niets!
  • Verbleef: augustus 2017, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Trinidad1968
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GHE_Berlin, Front Office Manager van Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Sir or Madame,

we are very sorry that you are not satisfied with your stay.

We will share your review.

We nethertheless hope welcoming you again to our hotel.

With kind regards
Benjamin Gölter

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Club lounge is een aanrader. Zwembad ruim voldoende. Sauna's ook goed en netjes echter jammer dat er geen mogelijkheid is om naar buiten te kunnen. Ontvangst en welkom erg prettig. Kamers ruim en verzorgd. Neem wel een clubroom.

Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
Bedank fplettenburg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GHE_Berlin, Leiter Gästebetreuung van Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 mei 2017
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you very much for the great review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay and hope to see you again very soon.
Yours sincerely,
Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade
Verena Schmelcher

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 november 2016 beoordeeld

Dit hotel heeft ruime kamers met zitgelegenheid. Het ontbijt is werkelijke uitstekend en compleet. De ligging in een rustige wijk van Berlijn is een groot voordeel en de afstand tot het centrum van de stad is minimaal. Looptijd ca. 15 min en op de fiets maar 5 min.

Kamertip: kamers aan de achterzijde zijn het meest rustig
  • Verbleef: november 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank HansSteS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GHE_Berlin, Leiter Gästebetreuung van Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 november 2016
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you very much for your kind review. We would be very pleased to welcome you again at our property.
Yours sincerely,
Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade
Verena Schmelcher

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken