Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
183 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
334 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
369 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
358 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Select Hotel Berlin Ostbahnhof(Berlijn)(Heel veel waar voor je geld!)
178 US$
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
The Mandala Hotel(Berlijn)
350 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
238 US$
202 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
597 US$
184 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Select Hotel Berlin The Wall(Berlijn)(Heel veel waar voor je geld!)
142 US$
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Bar/lounge
Booking.com
Zie aanbieding
  • Restaurant
  • Roomservice
Beoordelingen (3.951)
Beoordelingen filteren
3.951 resultaten
Waardering van reizigers
2.961
628
218
82
62
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.961
628
218
82
62
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.951 beoordelingen
22 maart 2018 beoordeeld

Het imposante Adlon schept hoge verwachtingen. De check-in gaat professioneel; "Deutsch Gründlich" en vriendelijk. Onze kamer was nog niet beschikbaar, maar er werd ons verteld dat we op een prio-lijst stonden en dat zij zouden bellen wanneer de kamer beschikbaar was. Helaas gebeurde dat laatste niet. Toen we na 1.5 vroegen wat de status was, bleek de kamer al klaar te zijn zonder dat dit gemeld is.

De kamer is ruim, zeer comfortabel en luxe. Precies wat je van een dergelijke hotel verwacht. Mini-bar prijzen en de prijzen in het bar en/of brasserie zijn extreem hoog, maar dat was te verwachten.

Daarnaast is de kwaliteit van het eten in de brasserie (Quarre) ondermaats en dat begrijp ik niet. De hele luxe hotelbeleving wordt hier teniet gedaan.Nobless Oblige wordt hier de grond in geboord.
Nogmaals, het gaat hier niet om geld, immers dat is een eigen keuze. Wel mag dan verwacht worden dat ook hier hetzelfde hoge kwaliteitsniveau geldt als elders in het hotel..
Het voorgerecht (makreel) mag voor EUR 14,- niet eens een gerecht genoemd worden; smakeloos en veel te eenvoudig. Vervolgens een Schnitzel van EUR 27,- met een smakeloze aardappelsalade die op het bord is 'gekwakt'. Dit is home-cooking en niet restaurantwaardig! De service is overigens wel goed!

Verder goed zwembad en spa faciliteiten.

  • Verbleef: maart 2018, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Stannie1974
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelAdlonKempinski, Manager van Hotel Adlon Kempinski, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 maart 2018
Google-vertaling

Dear esteemed guest,

thank you very much for taking the time to share your experience and reviewing Hotel Adlon Kempinski.

We are very glad that you liked the service while staying with us. We will gladly pass it on to our colleagues.
Nevertheless we regret hearing, that your stay was overshadowed by your experiences in our Restaurant Quarré. We are very sorry, that we were not able to fulfill our own aspiration in this regard.
We have shared your feedback with the restaurant manager in charge.

Your feedback is of highest importance for us in order to improve on a daily basis.

We would be happy, if you gave us the chance to convince you 100 percent upon your next stay with us.

Kind regards,
Carsten Seubert
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 februari 2018 beoordeeld

Van alle hotels waar we ooit hebben geslapen is dit de beste.
Van hartelijke en persoonlijk ontvangst tot eveneens hartelijk afscheid klopt alles. Het hotel denkt aan de kleinste dingen met een vanzelfsprekendheid alsof je bij vrienden op bezoek bent. Wat een ongelofelijke klasse. Dat er een prijskaartje aan hangt kan niet anders. Maar zelden het gevoel gehad dat elke euro niet beter had kunnen worden besteed. Adlon is de norm voor tophotellerie. Ik verheug me reeds op een volgend bezoek!

Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
Bedank Spaanse
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelAdlonKempinski, Manager van Hotel Adlon Kempinski, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 februari 2018
Google-vertaling

Dear esteemed guest,

thank you very much for taking the time to share your experiences with us and to review your stay at Hotel Adlon Kempinski Berlin.
We are glad you liked the service provided in our house, and we will surely pass on the feedback to our staff!
It would be our pleasure to welcome you again soon and remain with kind regards,
your Hotel Adlon Kempinski Berlin

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 februari 2018 beoordeeld

Toch maar een keer de stoute schoenen aangetrokken en het hotel Adlon bezocht. We hebben genoten van een koffie en iets lekkers in de Lobby van het beroemde hotel. We waren nieuwsgierig geworden nadat we twee films hadden gezien over dit hotel. Een aanrader.

  • Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank SvetlanaCharles D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelAdlonKempinski, Manager van Hotel Adlon Kempinski, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 februari 2018
Google-vertaling

Dear SvetlanaCharles D,

thank you very much for this wonderful review. We are happy to hear that you enjoyed your stay with us! We will forward your feedback to our team.

We hope to see you again soon and remain with best wishes,
Your Hotel Adlon Kempinski

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 februari 2018 beoordeeld

Het hotel heeft een ideale ligging om Berlijn te ontdekken. Alles is tot in het detail in orde. Als je er verblijft neem dan zeker het ontbijt, dit is puur genieten! De welness is eveneens prachtig en zeker de moeite om te doen.

  • Verbleef: april 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank L2458PWtomc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelAdlonKempinski, Manager van Hotel Adlon Kempinski, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 februari 2018
Google-vertaling

Dear esteemed guest,

thank you very much for taking the time to share your experiences with us and to review your stay at Hotel Adlon Kempinski Berlin.

We are glad you liked the service provided in our house, and we will surely pass on the feedback to our staff!

It would be our pleasure to welcome you again soon and remain with kind regards,

your Hotel Adlon Kempinski Berlin

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 december 2017 beoordeeld

Wij hebben hier een middag genoten van een hele sjieke High Tea.
We zaten in het het midden van het hotel rond de fontein.
Het was een leuke ervaring alles zo sjiek mee te maken.
Het ligt aan de voet van de Brandenburger Tor, maar hier heerst er rust.

  • Verbleef: december 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank 273Lynn4850
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelAdlonKempinski, Manager van Hotel Adlon Kempinski, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 januari 2018
Google-vertaling

Dear esteemed guest,

thank you very much for your kind review, we are glad you liked our Afternoon Tea offer in our lobby.

We remain with kind regards,
Your Hotel Adlon Kempinski Berlin

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken