Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.064)
Beoordelingen filteren
4.064 resultaten
Waardering van reizigers
3.048
640
227
85
64
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
3.048
640
227
85
64
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 4.064 beoordelingen
Beoordeeld op 18 februari 2018

Van alle hotels waar we ooit hebben geslapen is dit de beste.
Van hartelijke en persoonlijk ontvangst tot eveneens hartelijk afscheid klopt alles. Het hotel denkt aan de kleinste dingen met een vanzelfsprekendheid alsof je bij vrienden op bezoek bent. Wat een ongelofelijke klasse. Dat er een prijskaartje aan hangt kan niet anders. Maar zelden het gevoel gehad dat elke euro niet beter had kunnen worden besteed. Adlon is de norm voor tophotellerie. Ik verheug me reeds op een volgend bezoek!

Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
Bedank Spaanse
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelAdlonKempinski, Manager van Hotel Adlon Kempinski, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 februari 2018
Google-vertaling

Dear esteemed guest,

thank you very much for taking the time to share your experiences with us and to review your stay at Hotel Adlon Kempinski Berlin.
We are glad you liked the service provided in our house, and we will surely pass on the feedback to our staff!
It would be our pleasure to welcome you again soon and remain with kind regards,
your Hotel Adlon Kempinski Berlin

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 februari 2018

Toch maar een keer de stoute schoenen aangetrokken en het hotel Adlon bezocht. We hebben genoten van een koffie en iets lekkers in de Lobby van het beroemde hotel. We waren nieuwsgierig geworden nadat we twee films hadden gezien over dit hotel. Een aanrader.

  • Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank SvetlanaCharles D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelAdlonKempinski, Manager van Hotel Adlon Kempinski, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 februari 2018
Google-vertaling

Dear SvetlanaCharles D,

thank you very much for this wonderful review. We are happy to hear that you enjoyed your stay with us! We will forward your feedback to our team.

We hope to see you again soon and remain with best wishes,
Your Hotel Adlon Kempinski

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 februari 2018

Het hotel heeft een ideale ligging om Berlijn te ontdekken. Alles is tot in het detail in orde. Als je er verblijft neem dan zeker het ontbijt, dit is puur genieten! De welness is eveneens prachtig en zeker de moeite om te doen.

  • Verbleef: april 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank L2458PWtomc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelAdlonKempinski, Manager van Hotel Adlon Kempinski, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 februari 2018
Google-vertaling

Dear esteemed guest,

thank you very much for taking the time to share your experiences with us and to review your stay at Hotel Adlon Kempinski Berlin.

We are glad you liked the service provided in our house, and we will surely pass on the feedback to our staff!

It would be our pleasure to welcome you again soon and remain with kind regards,

your Hotel Adlon Kempinski Berlin

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 december 2017

Wij hebben hier een middag genoten van een hele sjieke High Tea.
We zaten in het het midden van het hotel rond de fontein.
Het was een leuke ervaring alles zo sjiek mee te maken.
Het ligt aan de voet van de Brandenburger Tor, maar hier heerst er rust.

  • Verbleef: december 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank 273Lynn4850
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelAdlonKempinski, Manager van Hotel Adlon Kempinski, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 januari 2018
Google-vertaling

Dear esteemed guest,

thank you very much for your kind review, we are glad you liked our Afternoon Tea offer in our lobby.

We remain with kind regards,
Your Hotel Adlon Kempinski Berlin

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 december 2017 via mobiele applicatie

In december 3 nachten hier verbleven. Het hotel ligt natuurlijk erg leuk. Kamers, ontbijt, service alles is even goed. Het was vooral s middags wel erg druk in de lounge en dus wat lastig om als gast even iets te drinken, maar verder erg prettig om te verblijven.

Verbleef: december 2017, reisde met vrienden
Bedank Urm65
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HotelAdlonKempinski, Manager van Hotel Adlon Kempinski, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 december 2017
Google-vertaling

Dear esteemed guest,

thank you very much for taking the time to share your experiences with us and to review your stay at Hotel Adlon Kempinski Berlin.

We are glad you liked the service provided in our house, and we will surely pass on the feedback to our staff!

It would be our pleasure to welcome you again soon and remain with kind regards,
your Hotel Adlon Kempinski Berlin

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken