Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.769)
Beoordelingen filteren
1.769 resultaten
Waardering van reizigers
1.401
267
74
21
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.401
267
74
21
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.769 beoordelingen
20 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtig en proper hotel. Een echt toppertje.
Heel vriendelijk en behulpzaam.
Kamer was echt "waauw".
Jammer dat het ontbijt extra erbij te nemen was. Voor die prijs had het er gewoon moeten bij in zitten....
De ligging van hotel was heel goed.

Verbleef: augustus 2016
Bedank Sylvie C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BerlinRegent, Manager van Regent Berlin, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Sylvie C,

Thank you for staying with us at the Regent Berlin. We pride ourselves on our Regent service and it is always wonderful to read such positive feedback, which serves as a great motivator to the entire team.

We look forward to welcoming you back very soon.

Your team of the Regent Berlin

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 februari 2016 beoordeeld

Service dragen ze hoog in het vaandel , bekwaam personeel en heel vriendelijk,en hulpvaardig.
Ontbijt heel uitgebreid, het diner was van top,kwaliteit.
Tegen betaling kun je wagen neerzette voor het hotel , al de rest wordt netjes geregeld.
Bijnemen bezoek aan Berlijn kom,ik zeker terug naar dit hotel

  • Verbleef: februari 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank linda a
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BerlinRegent, Manager van Regent Berlin, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 februari 2016

Geachte linda a,

Dank voor uw prachtige woorden.

We zijn zeer vereerd te lezen dat u genoten heeft van en onze service.

Schroom niet contact met ons op te nemen als u ons nogmaals wenst te bezoeken.

Met vriendelijke groet,

Uw team van het Regent Berlin


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 december 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

De combinatie van t Regent, kerstgevoel en locatie aan de Gendarme markt kan niet beter. .. het hotel heeft een fijne atmosfeer waar je je als gast thuis voelt. En: nespresso op de kamer..."what else" heb je nodig? Top!

Verbleef: december 2015, reisde met vrienden
Bedank Chantal E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BerlinRegent, Manager van Regent Berlin, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 januari 2016
Google-vertaling

Dear Chantal E,

We are very happy to read of what a lovely stay you had and thank you most sincerely for your very kind review.

We are delighted you found the hotels facilities and services so outstanding, though have to say we couldn’t do our job so effectively without the wonderful guests we have the pleasure of meeting and taking care of.

We hope to have the opportunity to welcome you to your new Berlin home very soon.

Thank you for choosing the Regent Berlin.

Best wishes,

Your team of the Regent Berlin

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
29 december 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

Verbleven hier 4 nachten. Het gebied is perfect voor sightseeing plannen met de meeste belangrijke bezienswaardigheden op slechts een korte loopafstand. De kamer was geweldig en het personeel kon niet meer vriendelijk of behulpzaam zijn. Ontbijt was geweldig met weer, fantastische service door het bedienend personeel.

Bedank Steve K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
RegentBerlin, Manager van Regent Berlin, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 februari 2015
Google-vertaling

Dear Steve K,

Thank you very much for choosing the Regent Berlin and for your recent stay and for providing us with your highly appreciated feedback on TripAdvisor.

It was a great pleasure for us to read through your comment and to hear that you enjoyed your stay with us.

The entire team are looking forward to welcome you back soon.

Warm regards,

Your team of the Regent Berlin

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 november 2014 beoordeeld

Perfect voor een ontspannend verblijf in een fantastische stad. Verbleven in de standaard kamer die meer dan voldeed. De kamers zijn uitgerust van alle gemakken, samengevat een top hotel met een goede service en een heerlijk ontbijt.

  • Verbleef: oktober 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Remko A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RegentBerlin, Manager van Regent Berlin, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 november 2014
Google-vertaling

Dear Remko A,

Thanks for your compliments for the Regent Berlin as “Timeless and fantastic”.

We are happy to read that you loved the hotel and our room and our staff.

Hope to welcome you back soon in the near future,

Kind regards,

Your team of the Regent Berlin

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken