Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bijzonder, en Duitsland maakte er onderdeel vanuit”
Beoordeling van Topographie des Terrors

Topographie des Terrors
Geclassificeerd als nr. 3 van 982 dingen om te doen in Berlijn
Certificaat van uitmuntendheid
Meer gegevens van de attractie
Attractiegegevens
Prijs: Nee
Aanbevolen duur van bezoek: 1-2 uur
21 augustus 2018 beoordeeld

Erg indrukwekkend. Geeft een goed beeld van de opkomst van Hitler. Opvallend: veel Duitsers deden toch mee ondank dat ze naderhand zeiden: Wir haben es nicht gewust

Datum van activiteit: juli 2018
Bedank Nicolaas_de_Tweede
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (17.027)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

27 - 31 van 17.032 beoordelingen

17 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hoe kwam Hitler nu precies aan de macht ? Geschiedenis waar ik zelf erg weinig van wist. En als je dit dan zo lees en ziet erg indrukwekkend. Zeker even langs lopen als je in de buurt bent

Datum van activiteit: augustus 2018
Bedank AlousV
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je in Berlijn bent, moet je hier naar toe. In dit gratis museum zie je hoe het nazi rijk is ontstaan en uiteindelijk wordt vernietig.

Datum van activiteit: augustus 2018
Bedank Martin S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg goed dat dit museum bestaat. De toegang is gratis en je kunt er lezen & in beelden de tweede wereldoorlog ervaren. De sfeer is erg indrukwekkend, bijna kerk-achtig.

Datum van activiteit: augustus 2018
Bedank FL0r1s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
4 augustus 2018 beoordeeld

Topographie des Terrors is gratis. Je kan hier makkelijk het terrein op lopen en een kijkje nemen. Zeker de moeite waard.

Datum van activiteit: mei 2018
Bedank Ralphio0
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Topographie des Terrors geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding