Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
70Ilse

Heerlijke plek!

Beoordeling van The Circus Hotel
5,0 van 5 bollen1 aug 2019 beoordeeld
Heel leuk en mooi hotel! Goed gelegen. Mooie kamer en badkamer. Het was warm in Berlijn maar de kamers zijn goed geïsoleerd en met behulp van de ventilator op de kamer hebben we goed geslapen. Kamers aan de achterzijde zijn het meest rustig. Heel fijn restaurant ook, lekker gegeten. Zeer vriendelijk personeel. Super locatie met veel leuke eetplekjes in de buurt!
Datum van verblijf: juli 2019
Kamertip: Boek rechtstreeks! Het personeel zoekt graag mee naar voor jou de beste kamer.
Reistype: Bezocht met familie
5,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
The Circus Hostel
Booking.com
€ 131
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 122
  • Vio.com
    € 82
  • Hotels.com
    € 131
0.1 km van The Circus Hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
Booking.com
€ 150
  • Priceline
    € 157
  • ZenHotels.com
    € 123
  • Melia.com
    € 150
1.2 km van The Circus Hotel
Restaurant
Roomservice
Booking.com
€ 118
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 118
  • Agoda.com
    € 99
  • Vio.com
    € 114
0.7 km van The Circus Hotel
Gratis wifi
Restaurant
Booking.com
€ 125
Geen aanbetaling vereist
  • Official Site
    € 119
  • Agoda.com
    € 103
  • Priceline
    € 125
2.3 km van The Circus Hotel
Gratis wifi
Restaurant
Hyatt.com
€ 221
€ 186
Gratis aanmelden voor lage prijs
  • Priceline
    € 186
  • Booking.com
    € 186
  • Hotels.com
    € 186
3.1 km van The Circus Hotel
Gratis wifi
Zwembad
Booking.com
€ 110
€ 94
  • Priceline
    € 104
  • Hotels.com
    € 98
  • Vio.com
    € 104
3.9 km van The Circus Hotel
Gratis wifi
Restaurant
Priceline
€ 70
Go to your Happy Price
  • Official Site
    € 43
  • Vio.com
    € 52
  • Trip.com
    € 77
2.3 km van The Circus Hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
Scandic Hotels
€ 106
  • Booking.com
    € 106
  • Agoda.com
    € 95
  • Priceline
    € 115
3.3 km van The Circus Hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
nhow Hotels
€ 140
  • Booking.com
    € 133
  • Priceline
    € 127
  • Hotels.com
    € 140
4.6 km van The Circus Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
Single / double room
Booking.com
€ 133
€ 93
Geen aanbetaling vereist
  • Priceline
    € 133
  • Expedia.com
    € 98
  • Hotels.com
    € 98
3.5 km van The Circus Hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
Meer hotels in Berlijn bekijken
Beoordelingen (2.917)
Beoordelingen filteren
2.917 resultaten
Waardering van reizigers
2.188
604
103
14
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.188
604
103
14
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.917 beoordelingen
Beoordeeld op 22 juni 2019 via mobiele applicatie

Ik had dit hotel uitgekozen omdat het heel goed stond aangeschreven. Het was een fijn verblijf. De kamer was schoon en zag er qua sanitair heel nieuw uit. Ik mocht rond 12.00 al de kamer in en bij de receptie waren ze heel aardig! Elke dag schoonmaak en schone handdoeken. TV met BVN tv :) een Bose Dock voor muziek en een soort tablet met informatie. Wifi was top. Op het dak is een terras. Leuk om even heen te gaan.

Qua ontbijt mis ik wel een lekker uitgebreid buffet. In de lobby zit een eet tentje ‘Commonground’ waar je a la carte kan eten. De French Toast met verse jus 14 euro. Toast is heel lekker! *zie foto* Bij de receptie kan je een voucher halen om bij het hostel te eten. Mini ontbijt buffet, maar prima. Hotel ligt naast metrohalte Rosenthalerplatz, 2 haltes van Alexanderplatz. Top locatie en veel leuke eet gelegenheden in de buurt.

1 minpuntje; ik mis wel echt een lobby waar je gewoon even kunt zitten zonder dat je iets hoeft te bestellen.

Tip voor het hotel: een koelkastje in de kamer, en airconditioning! De kamer was erg warm (was wel een waaier aan plafond) de zomers in Berlijn kunnen erg warm zijn.

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde alleen
Bedank judea1987
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 juli 2017

Verbleven in het hotel, niet in het hostel. Mooie rustige kamer. Leuk vertrekpunt om deze bruisende stad te ontdekken. Gelegen vlakbij een tramhalte. Talloze goede, niet dure restaurant's in de buurt. Ook het restaurant van het hotel zelf is ok. Aanrader is om een metrokaartje te kopen voor enkele dagen, want de afstanden tussen de bezienswaardigheden zijn redelijk groot.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank Maartje T
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 30 mei 2017 via mobiele applicatie

Goed hotel: goede locatie, schone kamers, trendy en leuke eettentjes in de buurt. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben zowel een hotel als een hostel. Wij hebben gebruik gemaakt van het hotel maar je kan bijvoorbeeld wel voor 5 euro bij het hostel ontbijten (aan de overkant). Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Datum van verblijf: mei 2017
Reistype: Reisde met vrienden
2  Bedank carlijnmm
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 november 2016

Prima hotel, dat een beetje de sfeer ademt van een hostel. Kamer was niet groot, maar wel picobello in orde. Ligging is prima (metro voor de deur), echter als je een kamer aan de straatzijde hebt kun je last hebben van geluiden van verkeer, tram, sirenes etc. Prijs-kwaliteit verhouding is redelijk goed.

Kamertip: Lichte slapers dienen een kamer aan de achterzijde te nemen.
Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank RogerElsloo
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 september 2016 via mobiele applicatie

Super hostel in een leuke wijk! Hippe winkeltjes en goede restaurantjes met eten van over heel de wereld. Je kan gratis proeven van het biertje dat ze zelf brouwen in de hostel! Met de keycard open je alles, de lift, de gang naar je kamer,... lijkt wat veel in het begin maar het geeft je wel een veilig gevoel!

Datum van verblijf: september 2016
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank 520hannel
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken