Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (600)
Beoordelingen filteren
600 resultaten
Waardering van reizigers
232
252
67
27
22
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
232
252
67
27
22
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 600 beoordelingen
Beoordeeld op 10 december 2018

Dit hotel is uitstekend gelegen, vlakbij het centraal station en de gezellige binnenstad van Neurenberg. Voor drie nachten betaalden wij € 537, dat is wel inclusief ontbijt, wat trouwens prima was. De kamer en het bed waren ook goed, evenals de badkamer. Het was ook schoon.

Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank MichelM_Delft
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Andreas W, Manager van Hampton by Hilton Nuremberg City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 december 2018
Google-vertaling

Dear Sir/Madam,
Thank you very much for taking the time to comment your stay and for your nice words, we really appreciate it.
We hope we can welcome you again soon at Hampton by Hilton Nuremberg.
Best Regards
Delio Marrachinho

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 januari 2018

Uitstekend hotel op loopafstand van Hauptbahnhof en het centrum van de stad. Veel restaurants in de omgeving. Zeer centraal gelegen met directe U Bahn verbinding naar de luchthaven. Prima ontbijt buffet met zowel koude als warme gerechten en de bekende wafelijzers!

Datum van verblijf: januari 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hampton
Bedank Pieter_ch
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Andreas W, Manager van Hampton by Hilton Nuremberg City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 januari 2018
Google-vertaling

Dear Mr. Pieter,

thank you very much for the positive Feedback. We appreciate it!
We are glad to know that you enjoyed your stay with us.
If you consider to travel to Nuremberg again, we would be delighted to welcome you again at our hotel.

Best regards,

Hampton by Hilton Hotel

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juli 2017 via mobiele applicatie

We hebben dit hotel geboekt op onze doorreis. Het hotel ligt goed gepositioneerd en tegen het centrum aan. De kamers zijn niet groot maar wel netjes en luxe. Het hotel is heel netjes. Enige minpunt is de parkeergelegenheid die er niet is . Je moet in 1 van de publieke parkeerplaatsen parkeren. Kosten zijn rond de 13 euro.

Datum van verblijf: juli 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank quintvd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 10 augustus 2016

Bij aankomst was het hotel eenvoudig maar netjes, het was simpel ontworpen en heeft een low-budgetstyle uiterlijk. De kamers waren prima en ruim, ik had een uitzicht op het stadscentrum, wat achteraf een geweldige stad blijkt te zijn, we kwamen hier eigenlijk alleen voor een korte stop, maar deze stad heeft haar klassieke Duitse aspecten. Kortom, dit hotel was makkelijk en leuk.

Bedank Jeroen H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.nl.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Marco W, Guest Service Assistant van Hampton by Hilton Nuremberg City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 augustus 2016
Google-vertaling

Dear guest, thank you for staying with Hampton by Hilton Nuremberg City Center and your feedback. We hope to welcome you again in Nuremberg. Best regards Lina Pfister Guest Service Assistant

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 februari 2016

Hotel is makkelijk te bereiken achter het centraal station.Parkeergelegenheid is beperkt en redelijk duur . Vlak in de buurt is er ook een vrij goedkope publieke parking , maar daar is behoorlijk wat belangstelling voor .Anders uitwijken naar de parkeergarages in de buurt.Kamers zijn niet overdreven groot maar zeker voldoende , inrichting is prima en netjes. Kamers aan de achterzijde kijken uit op spoorverbinding , wij hadden een kamer aan de straatkant daar is de isolatie prima.Bar van het hotel stelt niet veel voor .hotel heeft geen restaurant , maar dat is geen enkel probleem want je bent op 5 minuten wandelen in het centrum van de stad.Ontbijt is niet overdreven uitgebreid maar voor ons meer dan voldoende . Prima hotel voor een tussenstop

Datum van verblijf: januari 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Roger G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marco W, Guest Service Manager van Hampton by Hilton Nuremberg City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 februari 2016
Google-vertaling

Dear Roger G, thank you for staying with Hampton by Hilton Nuremebrg City Centre and your good feedback. We hope to welcome you again. Kind regards Guest Service Manager Peggy Neumann

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken